Gyga je napisal/-a:Kako rešuješ zmrzovanje vode pri pranju? Topla voda?
Sploh še uporabljaš plastelin odkar imaš ta nanoskin autoscrub?
Sicer pa super! Nimaš kaj.
_furby_ je napisal/-a:zanimiv traktor ... lepo narejeno in upam da bo zascita dolgo zdrzala
jure1981 je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:zanimiv traktor ... lepo narejeno in upam da bo zascita dolgo zdrzala
ja... lastniku niso povedal kaj je klanec, pa se z njim pelje kot jaz s specialko![]()
thx, mislim, da bi zascita morala kr neki casa zdrzat
_furby_ je napisal/-a:jure1981 je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:zanimiv traktor ... lepo narejeno in upam da bo zascita dolgo zdrzala
ja... lastniku niso povedal kaj je klanec, pa se z njim pelje kot jaz s specialko![]()
thx, mislim, da bi zascita morala kr neki casa zdrzat
ce se fura kot pravis, potem bo zdrzala
jure1981 je napisal/-a:hehe...nisva se razumela... oz.jaz nisem bil dovolj razumljiv.... on se s "traktorjem" pelje v klanec tako hitro, kot se jaz s specialko po ravnem
KrN3k1_:) je napisal/-a:Živijo!
Hotel sem ti tole napisati na ZS, ampak mi je napisalo, da moram več sodelovati, zato sem se odločil, da ti to napišem kar tule.
No, kakorkoli, kupil sem avto, ki je rees umazan, tako znotraj, kot zunaj, motor... Zanima me, koliko bi računal za kompletno čiščenje zunanjosti, poliranje (avto ima površinske praske in ene 3 globlje, ki bodo sanirane naslednji teden) in nekakšno zaščito ter nekakšno voskanje (tista fora o odbijanju kaplic), v notranjosti pa detajlno čiščenje (tepihi (2 kompleta, gumijaste in tekstilne), spodnje preproge, strop, sedeži, armatura, plastike po vratih, sedže, prtljažnik (rolo)...), ker sem avto dobil v res umazanem stanju (prejšnji lastnik prašič, ampak avto razen čistoče v zavidljivem stanju) in bi ga rad spucal. Zanima me, ali bi lahko z wapom nekako "opral" motorni prostor, namazal plastike in nekako očistil podvozje (je pa res, da bi to naredil v času premontaže iz zimskih na letne). Poleg tega bi potreboval tudi čiščenje 3h kompletov platišč (moje letne, moje zimske (na avtu bojo sposojene) in fotrove letne). Zanima me, ali nudiš tudi poliranje kromiranih dodatkov, svetlobnih teles in šip (tisti efekt, ko voda takoj odteče). Prosim, da mi za vse skupaj navedeno poveš približno ceno (upam, da lahko napišeš v temo, saj nemorem pisati ZS-jev). Avto je normalne velikosti, gre se pa za Audi S4 B6 v limuzinski verziji. Prosim, da mi še sporočiš svoj mail in iz kje prihajaš. Upam, da mi boš pomagal in te ne sprašujem preveč. Za odgovore se ti že v naprej zahvaljujem.
Lep pozdrav!
csf je napisal/-a:Všečen detailing voziček
csf je napisal/-a:Všečen detailing voziček
jure1981 je napisal/-a:csf je napisal/-a:Všečen detailing voziček
btw... a avtomobilov pa ne bos nic komentiral![]()
![]()
![]()
Gyga je napisal/-a:jure1981 je napisal/-a:csf je napisal/-a:Všečen detailing voziček
btw... a avtomobilov pa ne bos nic komentiral![]()
![]()
![]()
Pleh kot pleh![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost