fotke bolj tako tako, slikano s telefonom

thaking je napisal/-a:@jure1981 poslal sem ti že pred tednom 2 ZS, pa nobenega odgovora ????
BoneS je napisal/-a:Hudo, avto po obedlavi izgleda, kot bi lih iz traku prisu.
Pohvale za delo![]()
Enkrat bom svojo kanto prpelu
Patrik_A3 je napisal/-a:čakamo na slike od mazde 3
jure1981 je napisal/-a:thaking je napisal/-a:@jure1981 poslal sem ti že pred tednom 2 ZS, pa nobenega odgovora ????
hm.. se oproscam.bom preveril zakaj ga nisem videl in odpisal.lp
thaking je napisal/-a:jure1981 je napisal/-a:thaking je napisal/-a:@jure1981 poslal sem ti že pred tednom 2 ZS, pa nobenega odgovora ????
hm.. se oproscam.bom preveril zakaj ga nisem videl in odpisal.lp
No še nobenega odgovora NI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
thaking je napisal/-a:@jure1981 samo eno vprašanje kdo da za mazdo ****€ za poliranje in pucanje ?![]()
![]()
LaMike je napisal/-a:thaking je napisal/-a:@jure1981 samo eno vprašanje kdo da za mazdo ****€ za poliranje in pucanje ?![]()
![]()
Preživi en dan ali en komplet avto z enim od mojstrov... In ti bo jasno.
thaking je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:thaking je napisal/-a:@jure1981 samo eno vprašanje kdo da za mazdo ****€ za poliranje in pucanje ?![]()
![]()
Ja imajo drugi mojstri dosti nižjo ceno, 3x te (ne bom imensko so v tej rubriki na forumu). v Gavnem, ker je ta mazda malo manjša od avta za to ceno, je ta sigurno 200€. Ni mi pa jasno kaj ima delati 3 dni ? Sem enega spraševal pa je rekel naredi v enem dnevu, v dveh pa v "nulo" !!
Pa ni važno sedaj čas, ampak bolj denar ker me resno zanima kdo v teh časih da za takšen avto, 200-300€ za poliranje in pranje ?
thaking je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:thaking je napisal/-a:@jure1981 samo eno vprašanje kdo da za mazdo ****€ za poliranje in pucanje ?![]()
![]()
Ja imajo drugi mojstri dosti nižjo ceno, 3x te (ne bom imensko so v tej rubriki na forumu). v Gavnem, ker je ta mazda malo manjša od avta za to ceno, je ta sigurno 200€. Ni mi pa jasno kaj ima delati 3 dni ? Sem enega spraševal pa je rekel naredi v enem dnevu, v dveh pa v "nulo" !!
Pa ni važno sedaj čas, ampak bolj denar ker me resno zanima kdo v teh časih da za takšen avto, 200-300€ za poliranje in pranje ?
maniaxxx je napisal/-a:thaking je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:thaking je napisal/-a:@jure1981 samo eno vprašanje kdo da za mazdo ****€ za poliranje in pucanje ?![]()
![]()
Kakšen avto pa je to? Star 3 mesece in kupljen s pošteno zasluženim denarjem...aja, avto je moj, če imaš pa kakšne težave s tem, zakaj in koliko sem plačal za obdelavo pa prosim na p.m.
Aja, cena ni bila niti blizu tej, ki jo pišeš.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost