Počasi sestavljam skupaj zgodbe še iz julija, je bila norišnica pa mam zdele malo časa da se lotim vsega skupaj.
Skratka imel sem kar nekaj zanimiv projektov, nekaj jih še prihaja, eden izmed projektov je bil tut tale passat.
Avto je sicer zelo lepo ohranjen, tudi lep nasploh, veliko opreme, v notranjosti alkantara in usnje(sem delal tut komplet notranjost pa mi časovno ni zneslo se še s slikami ukvarjat), ampak potreben osvežitve. Lastnik ni preveč kompliciral, je meni prepustil izbiro, tako da sem naredil nekaj optimalnega za postavljen budget, na koncu oba z lastnikom zadovoljna z rezultatom.
Je pa bil avto deležen seveda temeljitega predpranja in pranja, odstranjevanje kontaminacije z clay rokavico, pranje vseh detajlev, pragov, razmastitev tečajev, preden sem ga dal v garažo sem ga po večini naredil še znotraj (vse plastike, armaturo, sedeže, stekla, edino sesanje sem pustil za na konec). Nato sem ga napadel z Menzerna FG400 in rumeno flexipads gobico, za finiš sem na koncu samo zamenjal gobico za fino. obdelava z Eraserjem in nato dva sloja r222 voska, čez pa za finiš še carpro reload(res da dober efekt). Delal sem nekje 25 ur notranjost in slabih 8 ur notranjost ter vse ostale detajle na koncu.
Slikce..

Upam da mi uspe še dva Cquartz UK paketa gor dat, ker tisto je pa poplava slik, kmalu pa tudi cquartz finest!
lp