csf je napisal/-a:Zgleda pa takole![]()
Patrik_A3 je napisal/-a:sem delal več tovornjakov od špedicij globinsko, ampak takega svinjaka kot ga je imel tale svinjar na tvojih slikah, to pa še nepa ne moreš "živet" v tem, kot v štali pri prasetih, pa še tam se več čisti vrjetno
![]()
Odlično si spucal! kapo dol za trud in za končni izgled
primozek68 je napisal/-a:Najbrž je nalašč nosil drek notri in ga za hec malo razmetaval po kabini, kaj praviš?
Verjetno ga delodajalec goni do daske, za sabo mu ne da nič ali minimalno denarja za stroške (tuši ipd), daje po 2 šoferja na en kamion, itd zato je hmal lahko takle. Velikokrat morajo sami na/razkladat in gurtnat, mudi se itak skoz, vozi se pa že svašta svinjarije. Na parceli se še mehanik veselo butne notri v kombinizonu, ker šraufajo pa že malodane na pesku. Poleg tega je morala proletariata na psu in nimajo vsi šanse črpat fotrovega računa. Zato kmalu začnejo pešat osnovne potrebe, kot so higiena, zdravje, varnost,...
gasolinedream je napisal/-a:+ Dejstvo je da čistega avta ne pelješ čistit. Jaz ga bom peljal ko bo pač svinski, ne pa čist:)
Blink-182- je napisal/-a:Najprej hvala, sicer bom pa tako rekel, ja tud mi moramo imeti delo, tako da hvalabogu da kdo svinjaje pa res da tale tovornjak je bil nenormalno umazan, v sedežih in postelji je bilo toliko zažrte umazanije da res ni. Ampak tudi to je neke vrste izziv in na koncu ko pogledaš kamijon lahko rečeš samo vav
![]()
pavlich porabilo se je 6h delali smo pa 3jetko da ja je kar zahtevno bilo tole, sem se tud kar precej zakalkuliral, ampak dobro rezultat je odličen
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov