Pero najbrž sva se razumela. Je lastnik še mal pošlifal
Svetli sedeži so pa res nehvaležne barve. Malo bolj prdneš, pa maš flek. Tudi pri čiščenju je barva nehvaležna, ko sem tretjič ponavljal, da ja ne bi bilo madeža.
Še eni sedeži, žal, samo del zadnje klopi.
Zadnjič spremenil X-Hair, dne Če dec 26, 2013 8:02 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Kolikokrat so bile prane za pokrovi ne vem. Prva slika je bila že prvo čiščenje in ni bilo obetavno . Škoda čisto prve slike, da jo nisem stisnil. Potem pa pune
Nima veze z avtomobilizmom, ma objavil bom vseeno, ker je bilo res veliko dela in končni rezultat je bil enostavno fantastičen. Ob prihodu pa resnično nisem vedel kje naj se sploh lotim. Ponavljal 3x postopek. Ob robu celo 4x.
To je ta lybra ki se prodaja z 222000 km na avtonetu a??Ma če ma ta avto samo tok kilometrov dam jaz levo jajce,uho in desno nogo takoj psom za oglodat.
o ježeš, če je pa kej nehvaležno delo je pa to takale stvar, dobr si da maš živce se s takimi ukvarjat, js to kr rečem da mi pusti avto cel dan da loh 3 kave vmes spijem pa poštudiram kva bom naredu da bo kakršnkol efekt
Čare možno. Ti, ko si majstr za te zadeve. Še en kolega ma enak avto, pa tudi nima problemov. A to dejansko res tako dobro dela 2.4JTD, a lastniki kaj prikrijejo.