Evo projekt ki sem ga delal tut malo bolj v začetku poletja..preprosto pri teh večjih projektih težko najdem voljo in čas za nalaganje slik, ampak sej ste itak bli vsi po dopustih dosedaj

Tale Audi s3 je bil pripeljan do mene z željo lastnika po osvežitvi tako zunanjosti kot notranjosti, in seveda dobra zaščita. Sicer avto zelo lepo ohranjen in čuvan, ampak z leti se naberejo obloge

Tretma je zajemal:
Pranje in pripravo na poliranje
Dvostopenjsko poliranje
Zaščita Cquartz UK
Voskanje platišč
Globinsko čiščenje sedežev
Čiščenje usnja
Temeljito čiščenje notranjosti, stekel, vseh ostalih malenkosti
Stanje ob prihodu:

Prvo sem se lotil notranjosti v grobem, kar pomeni da sem očistil sedeže, predpražnike, vse kar je usnja in plastike, in v grobem posesal, stekla sem očistil na koncu in posesal do zadnje pike.
Usnje sem čistil in zaščitil s kompletom autofinesse hide, sedeže in ostale stvari pa z APC za notranjost.
Nekaj slik vmes:

Da me nebi ujela tema sem se spravil na zunanjost, kar pomeni temeljito pranje in čiščenje vseh detajlov z APC, čiščenje platišč in zračne rje z Iron-x , in pa clay mitt rokavica za kontaminacijo. Nekaj prstov je imel vmes tudi AB just the tonic.

ogromno zračne rje- nekaj slik med prvim, nekaj med drugim, in nekaj med tretjim napadom-kljub predhodnemu čiščenju z clay mitt

Po sušenju sem ga postavil pod sonce in potem pod luč da vidim kakšno je stanje

Začel sem z fg400 na MF cutting gobici, takoj sem začel pobirati dol "odmrlo barvo" . Korekcija ni bila nikakor 100%, ampak to tudi ni bil namen, drugo stopnjo poliranja sem opravil zgolj za pripravo na zaščito(zečena hex gobica in carpro fixer)

nato pa priprava z carpro eraser in končno cquartz UK edition. Tkole zgleda komplet, eno uro po nanosu je treba nanest reload ki je v paketu, nato pa pustit avto 24 ur, in to sem tudi naredil

na platišča sem dal autofinesse mint rims

auspuhi pred (po je nekje vmes med poplavo slik pri končnem izdelku)

vmes sem imel čas zrihtat stekla in vsa tesnila(autobrite berry blast), posesat, spolirat auspuhe, in polno drugih malenkosti še, tukaj so pa slikce od večera v garaži

in pa končne fotke(če ma kdo slab internet nej si gre tačas po kavo..

)

mam še nekaj zanimivih projektov, ki upam da mi jih rata naložit do oktobra..

lp