primozek68 je napisal/-a:A je Damjan Murko na eni sliki?
primozek68 je napisal/-a:A je Damjan Murko na eni sliki?
Daedalus je napisal/-a:Hmmm, se mi sam zdi al je M V8 napis na plastiki motorja flekast?![]()
Drugače pa fenomenalno delo!
jure1981 je napisal/-a:fantom je napisal/-a:s čim si pa očistil in namazal usnje? hvala!
namazal z Autofinesse Hide.... sčistil pa s: vecino eno specialno zadevo za usnje (pogledam in napisem, ko bom doma), in pa določene stvari s FAB-om
ti je ok scisceno?
jure1981 je napisal/-a:Daedalus je napisal/-a:Hmmm, se mi sam zdi al je M V8 napis na plastiki motorja flekast?![]()
to drzi...pise nad fotkam: da je bil napis naknadno spoliran, "fleki", ki se vidijio pa so ostanki zaščite za plastiko in gume.
thx
Daedalus je napisal/-a:jure1981 je napisal/-a:Daedalus je napisal/-a:Hmmm, se mi sam zdi al je M V8 napis na plastiki motorja flekast?![]()
to drzi...pise nad fotkam: da je bil napis naknadno spoliran, "fleki", ki se vidijio pa so ostanki zaščite za plastiko in gume.
thx
Aha. Se pardoniram...nahitro sem preletel, če je kaj razloženo, pa sem očitno spregledal. Super vglavnem.
grega983 je napisal/-a:Če bi se splačalo še kaj vlagat v mojo modro gajbo, bi bil ti moja prva izbira za polirmajstra
pinny je napisal/-a:Drugič k boš poliru kako tako zver, a ti lohk pridem krpe, polirko in ostale potrebščine podajat?
Tole glede mašine bi blo pa dobr enkrat v živo vidt, no pa tud še kj druzga.
Drgač pa ne vem ka bi sploh kj še reku, de best!
jure1981 je napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=QSlYUiXYQCA
jure1981 je napisal/-a:pinny je napisal/-a: ...... hehe, ko imam kaj takega se mi vsi javljajo za pomoc... ko ima pa kaksno katastrofalno notranjost pa nikjer nobenga![]()
hec
ja masina je res zelo lepo izpadla...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost