tejo996 je napisal/-a:bil zdraven večino časa
trajalo je cca 3 urce stem da sem mu pripeljal avto spucan
mel je pa res neko "čudno" polirko na dve majši glavi
a so te polirke na dve glavi bolše kot une z eno glavo
grahovc je napisal/-a:niti pod razno ni boljše, res da kakšnih intenzivnih srečanj z njo nisem mel ampak če hočeš kokr tok korekcijo narest jo z cyclotom ne boš naredil. Razen če delaš z riskfree system ko so paste polne fillerjev in vse zakrijejo, kar je za avtopralnice in hitro osvežitev avta pred prodajo superca.
Sva probala z Dragerjem pa osebno nisem bil preveč navdušen. Rotacijska je še vedno in bo superiorna mašina za korekcijo. Z tem cyclotom bi nanašal le sealante ali glaze (PB Black hole itd..) pa še takrat bi raje vzel DA mašino katero sem imel in mi je še zdaj žal da sem jo prodal.
Že to ti pove velik da je poliral 3 urce... to ni nič, to je mazanje ne pa poliranje, pa vprašaj kateregakoli tapravga "polirmajstra".
Za 1.in 2.korak poliranja imam tudi jaz rotacijsko polirko. Za konec pa imam cyclota
Glede poliranja, da je bil v 3h urah gotov, se pa tudi jaz ne strinjam. V 3h urah glih dobro avto zalepim in splastelinam, ne pa da ga je spoliral
ko delam z antihologramsko ali zelo fino pasto in za nanos voska.
csf je napisal/-a:Glede poliranja, da je bil v 3h urah gotov, se pa tudi jaz ne strinjam. V 3h urah glih dobro avto zalepim in splastelinam, ne pa da ga je spoliral
Dobra priprava-pranje-predpranje in čiščenje avtomobila traja ponavadi 2-3ure+čiščenje s plastelinom naslednje 2ure+zaščita plastičnih delov in pregled poškodb 1uro+pravilna izbira gobice in poliša 1-2 ure= torej cca.7ur preden sploh začnemo polirati![]()
grahovc je napisal/-a:si bil zraven ko ti ga je poliral, kok časa ti ga je rihtal, mogoče še celo kakšna autopralnica... po možnosti je imel še tisto polirko z dvema mislim da celo automagicove paste so take da se na plastikah nič ne pozna..
csf je napisal/-a:Za 1.in 2.korak poliranja imam tudi jaz rotacijsko polirko. Za konec pa imam cyclota
Lahko napišeš postopek kako poliraš? S tremi koraki izgubljaš čas, uporabi dva koraka s primernim postopkom s katerim se boš tudi izognil morebitnim hologramov.Glede poliranja, da je bil v 3h urah gotov, se pa tudi jaz ne strinjam. V 3h urah glih dobro avto zalepim in splastelinam, ne pa da ga je spoliral
Dobra priprava-pranje-predpranje in čiščenje avtomobila traja ponavadi 2-3ure+čiščenje s plastelinom naslednje 2ure+zaščita plastičnih delov in pregled poškodb 1uro+pravilna izbira gobice in poliša 1-2 ure= torej cca.7ur preden sploh začnemo polirati
ko delam z antihologramsko ali zelo fino pasto in za nanos voska.
Kašna pasta je antihologramska oz zelo fina pasta?
Renault VG je napisal/-a:Uporabljam spar čistilo za posodo maxbril(ali nekaj takega) za armaturo pa en poceni čistilo za feltne iz špara.Za čistit uporabljam gobo navadno viledo in žensko najlonko(mrežasta je najboljša).Z trudom se da z vsemi čistili avto lepo oprarti.
Ni videtini nobenih rajs ali česa takega.grahovc je napisal/-a:Renault VG je napisal/-a:
Uporabljam spar čistilo za posodo maxbril(ali nekaj takega) za armaturo pa en poceni čistilo za feltne iz špara.Za čistit uporabljam gobo navadno viledo in žensko najlonko(mrežasta je najboljša).Z trudom se da z vsemi čistili avto lepo oprarti.
rezultat je pa to
Renault VG je napisal/-a:Ni videtini nobenih rajs ali česa takega.grahovc je napisal/-a:Renault VG je napisal/-a:
Uporabljam spar čistilo za posodo maxbril(ali nekaj takega) za armaturo pa en poceni čistilo za feltne iz špara.Za čistit uporabljam gobo navadno viledo in žensko najlonko(mrežasta je najboljša).Z trudom se da z vsemi čistili avto lepo oprarti.
rezultat je pa to
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov