Potem mi pa prosim povej kako skrajšati oziroma ukiniti v mojem primeru en korak poliranja?
csf je napisal/-a:Potem mi pa prosim povej kako skrajšati oziroma ukiniti v mojem primeru en korak poliranja?
Cold man ti je napisal super odgovor!
S pravilno izbiro izdelkov in pravilno uporabo le teh boš prihranil čas in denar+kar je najbolj pomembno stranke bodo max zadovoljne s izdelkom in to je bistvo tega posla
grahovc je napisal/-a:csf je tvoj naslov za vse.
pri njemu dobiš menzerna paste in pa tut zaščito recimo menzerna powerlock ali wolf's chemicals.
ColdMan87 je napisal/-a:grahovc je napisal/-a:csf je tvoj naslov za vse.
pri njemu dobiš menzerna paste in pa tut zaščito recimo menzerna powerlock ali wolf's chemicals.
X2...Pa če boš kdaj kaki nasvet al pa se ti bo kakšna težava pojavla ga lahko brez problema pokličeš in ti bo vse razložo...kakor tudi ob nakupu paste naredil kako demonstracijo kaj naredi katera pasta in kakšni so pravilni postopki za doseganje boljših rezultatov...
Kani11 je napisal/-a:zanima me če kdo uporablja zadeve od meguiarja in kako ste zadovoljno z njimi? našel sem tudi en zelo zanimiv članek o čiščenju avta, če je kdo že sprobal te izdelke naj prosim komentera: http://caraudiomag.com/articles/5-key-s ... r-car-care
Jan
Kani11 je napisal/-a:pač neki tazga kar je na tem linku. namreč rabim vse za eno kvalitetno čiščenje avtain pa za nadaljne čiščenje po poliranju
pskoda je napisal/-a:Pa ne sme biti mrzlo v prostoru kjer boš delal oz čistil
Kani11 je napisal/-a:glede rokavic in krp ni problem saj se bavimo doma z prodajo tehkaj pa tale Mother’s California Gold Clay Bar System oz. tudi drugje sem vidu da clay uporabljajo.
opral ga bom zunaj v kratkem ( ko bo prvi topel dan)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov