sonic je napisal/-a:pavlich je napisal/-a:po tanovem imam tudi spletno stran, ampak jo morte pogooglat

Ne. Daj link ali pa nič... btw sem pogoglal, pa nisem nič pametega našel; ne vem zakaj si delal spletno stran če je ne boš pokazal, a si kako trapasto knjigo o marketingu bral? (priporočam da jo vržeš stran...)
zaradi forumskih pravil ne smem nalepit povezave do spletne strani. Že to da lahko tukaj objavljam vse projekte je od moderatorjev zelo velikodušno.
V kolikor ste spremljali mojo temo in moje projekte ste lahko zasledeili registrske tablice z imenom (namig) Avtokozmetika MP.
Je pa povezava tudi na drugih forumih in na moji facebook strani.
Knjig o marketingu ne berem, upam da je to bila zgolj dobronamerna šala.
=swen= je napisal/-a:Sem googlal pa nič našel.

Nevem pod kakšnimi ključnimi besedami naj te sploh najdemo. Pavlich detailing, Pavlich nega vozil, poliranje...
Bom se v letu 2015 potrudil da zakupim temo za oglaševanje, da do podobnih težav ne bo prihajalo

Gyga je napisal/-a:Ni še tako google friendly...
http://lmgtfy.com/?q=kvalitetnim+storit ... Damo+pomenZa moje pojme je facebook stran zadovoljiva in bolj aktualna.
Sicer pa pavlich, če dovoliš malo kritike... Kako zaboga lahko gledaš tisto lepilo od uteži na RS6-ki :P.
Lp,
G
Tako je, facebook stran je moj primarni "medij za oglaševanje", ker lahko brez težav in enostavno dostopam tja s telefonom in so tako projekti in vse stvari objavljeni pravzaprav v "živo"Tudi doseg ljudi je veliko večji in zadeva je nonstop v teku. Spletna stran je v mojem primeru zgolj formalnost in dodaten vir reference.
kar se tiče uteži- sploh ne omenjaj ker me živcirajo, ampak mi preprosto zmanjka časa, tak avto v 2 urah naredit je zelo težko, neglede na stanje vozila. Včasih moram ven dajat še otroške sedeže, pa pasjo kletko pa sto in ena stvar, ampak imam tut to v planu naredit

Je pa pri vseh teh avtih ki jih imam redno na obisku precej stvari potrebnih obdelave, vendar preprosto časovno ne znese, ker imam cca 2 uri za vsak avto.
Za kritike sem pa itak odprt, to je tisto kar te naredi boljšega

darkside je napisal/-a:Pogledal spletno stran in imam dve pripombi oz. predloga:
prvi: nekam daj naslov. recimo pod kje nas najdete in daš naslov + zemljevid ali pa pri kontaktu samo naslov.
drugi: daj ključne besede v spletno stran da te google lažje najde ker jih spletna stran sedaj sploh ne najde
aha, pa v galeriji bi lahko opisal kaj si delal na avtu kot recimo tukaj to delaš. to se da ker vidim da imaš navaden članek s slikami in ne prav galerijo.
iskalnik na takšni spletni strani? žal ne sodi na to vrsto strani.
to je zaenkrat vse, drugače pa super stran.
Naslov moram še uredit, se tega zavedam.Ampak tema je brezplačna in trenutno še v fazi testiranja, tako da ni še vse 100% dodelano, ne dovoljuje določenih stvari oz. je potrebno (kakor pravi ta ki mi to ureja) malo predelat stvari.
Imam v planu google adwards kampanjo, tako da bo tudi to počasi steklo, s ključnimi besedami vred
V galeriji bom počasi sestavljal opise, in iz tega naredil članke, materjala je ogromno, časa pa bo morda čez praznike kaj več.
Iskalnika po pravici povedano nisem niti opazil, hvala za opozorilo.
Sicer pa hvala za pohvale in še bolj hvala za kritike.
S spletnimi stranmi se nikoli nisem preveč ukvarjal, tako da sem delo prepustil prijatelju. Morda ni 100% narejeno, ampak počasi se daleč pride , sploh pa spletna stran ni stvar ki jo narediš in potem ni več dela z njo. Konstantno je treba posodabljati zadeve, kot tudi tukaj na forumu, tako da bo sčasoma tako kot mora biti.
Zaenkrat sem res zadovoljen da sem sploh na tej fazi da lahko imam spletno stran ki izgleda kolikor toliko solidno, v prvem letu poslovanja sem presegel vsa pričakovanja pa je še vedno 50 % stvari neurejenih.
sicer pa na plano s kritikami in nasveti kar se tiče spletne strani in morda kakšnih pomanjklivosti, težko je vsem ugodit, ampak se trudim po najboljših močeh

lp