sasocar123 je napisal/-a:U nulo audi. Te feltne so res zmagovalne, samo da pa na tak avto da gor gume Nexen je pa tut obup
jure1981 je napisal/-a:sasocar123 je napisal/-a:U nulo audi. Te feltne so res zmagovalne, samo da pa na tak avto da gor gume Nexen je pa tut obup
thxfeltne so te res lepe... ampak pridejo, kolikor je meni znano gor nove 20tke seveda z novimi gumami
belkaena je napisal/-a:jure1981 je napisal/-a:sasocar123 je napisal/-a:U nulo audi. Te feltne so res zmagovalne, samo da pa na tak avto da gor gume Nexen je pa tut obup
thxfeltne so te res lepe... ampak pridejo, kolikor je meni znano gor nove 20tke seveda z novimi gumami
Sej vem da je off, samo se morem tudi jaz vtaknitMeni ne pašejo te aftermark temnitve šip na teh luksuznih avtih. To mi je res fuj.
maniaxxx je napisal/-a:Kot vedno....odlično. Lep golf drugače
maniaxxx je napisal/-a:Presenetljivo še drži, je pa res da ni vidu avtomatske avtopralnice od takrat ....ko sva že pri tem..maš kak pameten nasvet kako se znebit mušic?
Bo pa počasi kar nekaj dela tudi zate spet na avtu, samo sprednji odbijač moram prej dat popravljat.
jure1981 je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Presenetljivo še drži, je pa res da ni vidu avtomatske avtopralnice od takrat ....ko sva že pri tem..maš kak pameten nasvet kako se znebit mušic?
Bo pa počasi kar nekaj dela tudi zate spet na avtu, samo sprednji odbijač moram prej dat popravljat.
no super,.... avtopralnice so itak smrt za avtomobile in zascito. za musice imam eno namensko cistilo in opravi svoje delo zelo dobro. ce bos rabil javi
ko bos dal odbijac barvat, bi bilo dobro da lak na njem 14dni "stoji"..preden se ga gre polirat. javi, ko bos, da uskladiva termine
ansa26 je napisal/-a:...So pa linije malo zgrešene in se bo to v preteklosti popravilo![]()
kastko1 je napisal/-a:Lepo si ga zrihtoSi kej računo v urah kolk časa ti je uzel?
Manfred je napisal/-a:Krasno, tukaj je pa res veliko truda vloženega !!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost