LaMike je napisal/-a:Brez skrbi. Daleč najboljše čistilo za notranjost. Ne pozabi potem še na dresing za plastike in tkanine.Vse maš na carshinefactory.
Pa ne pozabi prebrati navodil za uporabo in redčenje.
Kaj mi pa za to priporočate?

LaMike je napisal/-a:Brez skrbi. Daleč najboljše čistilo za notranjost. Ne pozabi potem še na dresing za plastike in tkanine.Vse maš na carshinefactory.
edey je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:Brez skrbi. Daleč najboljše čistilo za notranjost. Ne pozabi potem še na dresing za plastike in tkanine.Vse maš na carshinefactory.
Kaj mi pa za to priporočate?
ghandaed je napisal/-a:Eno vprašanje.
Sprobavam en polimer vosek, ki je zelo zoprn za obdelavo. Zato sem sklenil, da si bom pri tem pomagal kar s polir mašino - toliko da večino spravim dol z avta potem pa na roko z mikrofibro dokončat. Zdaj pa me zanima, katera gobica bi bila za to najbolj primerna. Lahko uporabim kar kakšno za poliranje (ovčko, srednjo, fino, antihologram???), ali bi moral kakšno posebno uporabit?
Sprobavam en polimer vosek, ki je zelo zoprn za obdelavo. Zato sem sklenil, da si bom pri tem pomagal kar s polir mašino - toliko da večino spravim dol z avta potem pa na roko z mikrofibro dokončat
CSF ti maš na lagerju take mikrofibra nastavke (na pm)? Se zavedam nevarnosti, zato bi strojno samo del odstranil, končal bi pa seveda ročno.
Menzerna Powerlock se odstrani smešno enostavno proti temu, fk1000 je pa BMW natural care kar se obdelave tiče podoben, le da se FK1000 še bolj praši.
Drugače se pa priporočam če si pripravljen izdat kakšno "cako" kako ravnati s takšnimi voski.
Vikking je napisal/-a:Zanima me s kakšnim razmerjem je pametno čistit usnje, z Wolfs APC Interior. 1:10 je premočno? Sicer imam namensko čistilo Gliptone, ki pa vsega ne spravi ven.
grahovc je napisal/-a:Vikking je napisal/-a:Zanima me s kakšnim razmerjem je pametno čistit usnje, z Wolfs APC Interior. 1:10 je premočno? Sicer imam namensko čistilo Gliptone, ki pa vsega ne spravi ven.
Sam ga redno uporabljam v 1:10 mešanici in je kul
Vikking je napisal/-a:grahovc je napisal/-a:Vikking je napisal/-a:Zanima me s kakšnim razmerjem je pametno čistit usnje, z Wolfs APC Interior. 1:10 je premočno? Sicer imam namensko čistilo Gliptone, ki pa vsega ne spravi ven.
Sam ga redno uporabljam v 1:10 mešanici in je kul
Ni panike, če pustiš nekaj časa da deluje? Prav tako se lahko komot lotiš s krtačo za čiščenje usnja?
Hvala za info.
gecco je napisal/-a:Kako pa nanašaš balzam (npr. Wolf's WL-1N)?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost