SamoK je napisal/-a:Na tvoj post sploh ne bom odgovarjal, ker je navadna provokacija, kar sem s tem mislil vedo vsi! .. lahko pa te razsvetlim in ti povem, da se pri pranju krpic ne uporablja nobenega detergenta in izredno majhna količina tople vode, kar pa se niti približno ne more primerjat z porabo pri pranju avta z vodo!! Tako, da tudi ti ne predavaj o nečem, o katerem nimaš blage veze!
Z pametovanjem okoli Limpa, pa delas sam sebe neumnega, ker sem v istem besedilu, ki si ga sam citiral odgovoril, tudi na to.. samo brat je treba znat!
Ni navadna provokacija - ampak DEJSTVO, da ljudi učiš krive vere! Vemo vsi kaj si mislil - ne porabljaš vode, je prijazno naravi in preživelo bo več srnic, ki bodo skakale čez cesto... NE NE in NE - to ni NIČ eko!!! Kot bi jaz na našem bio portalu razlagal, da bat vleče batzajlo, ki potem obrča zobnike, ta pa ketno, ki goni kolesa... <- pa je ta stavek veliko bližje resnici, kot je tvoje pisanje o ekološki naravi čistil.
Pa kaj misliš, da je folk glup?! Prodajaš muda za bubrege, nič drugega! Identičnih potez se poslužujejo pri Limpu; naši izdelki so eko, okolju prijazni, temeljijo na carneuba vosku, ki je v laboraturiju razbit na nano delce. Taka snov pronica skozi umazanijo in pod njo tvori zaščiten film, ki onemogoča kakršnekoli poškodbe laka. K temu pripomore tudi uporaba krp iz mikrovlaken. Vsi drugi pa nam niso enaki, ker ne uporabljajo eko čistil, uporabljajo čistila na bazi kislin itd. Tko da nisi čisto nič odgovoril v citiranem postu - samo za drugimi ponavljaš:
-naša čistila čistijo kvalitetno in ne poškodujejo laka
-mi smo eko
-vsi drugi so fejk.
Pokazal pa si, da pojma nimaš o čem pišeš - če drugega ne, ti lahko vsaj na molekularnem nivoju, razložim nastajanje prask - pa ne boš razumel, ker že makroskopskega nivoja ne. Saj vsi razumejo kaj si z eko mislil - ni res, vsi razumejo, kaj si hotel povedat s pojmom eko in to si storil popolnoma napačno! In tudi to je problem, da učiš krive vere (poleg tega da prodajaš priveske za ...).
PS: ne vem zakaj bi se delal z limpom neumnega...? Sem v končni fazi zavrnil sodelovanje.
PPS: pari avto 10X s tem, neto pa ga po 11. pranju očisti z alkoholom in pokaži rezultat... (pa kaj bi pametoval, si dobil ponudbe že na prejšnjih straneh)
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.
Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.