Evo še eno delovno vozilo, Toyota Hilux Delalo se je bolj expresno in poceni globinsko, tako da ful v detalje se ni šlo, ampak se mi zdi da je kljub temu rezultat odličen
Evo jih na žalost pa nimam veliko fotk, sploh pa ne dobrih finiš fotk sem mislil da jih bom naslednji dan naredil, pa me je vreme zajebalo, potem sem šel pa na dopust, vmes je pa lastnik avto odpeljal
V glavnem delala se je kompletna korekcija zunanjosti, zaradi tega avta bom sigurno prej siv ratal kot bi drugače tako trde barve v življenju še nisem videl. No na koncu je bil rezultat res odličen, avto pa se je za piko na i zaščitil z Opti coat 2.0 Pa še nekaj slik... Tkole sem se pa šel zdravnika
Hvala Uporabljal sem menzerno, za grobo kombinacijo s100, malce sem pa sprobaval tudi FG400, ki sem jo dobil od CSFja in pasta je res fantastična Potem pa še 3.02 in 85re5 za finiš. Zaščita je bila pa powerlock.
Dronok na strehi se praske še malenkost vidijo, je pa razlika seveda kot noč in dan in se opazijo le če greš podrobno gledat.