thunderbolt je napisal/-a:Imam eno bolj "zeleno" vprašanje, ki ga v bistvu nikjer nisem zasledil: uč sem vrgel na Carlackov NSC (Nano systematic care), ki naj bi bil tudi odlično čistilo za bolj trdovratno packarijo na avtu. Zanima me, a se njegov efekt lahko primerja s plastelinom? Je to smiseln "korak" med plastelinjenjem, mešanico izopropilnega alkohola in voskanjem oz. ali lahko NSC nadomesti plastelinjenje (in v kakšni meri)?
lp, hvala
pinny je napisal/-a:Js sm ravno nabavu Meguiars Gold Class Leather Conditioner, o učinkih bom poročal k ga bom probal
Pa za pucanje platišč mam od Valet Pro-ja Bilberry wheel cleanerja, pa ga tud moram še probat
pinny je napisal/-a:Kaj pol to pomeni, da k enkrat namažeš, pol celo leto ni treba več mazat?
dbsquared je napisal/-a:Malo si bom sposodil tole temo. Vem, da se odgovor na moje vprašanje skriva v tej temi, a enostavno nimam časa, da bi si vse "poste" v miru prebral. Zanima me, katera stvar bi dobesedno odbila vodo oz. dež z avtomobila. Tale možakar sicer prodaja "Nano" premaz , a ima samo še tekočino za steklo. Je pametno to nanesti na lak?
http://www.bolha.com/proizvodi-za-nego-vozil/nano-premazi-za-avtostekla-lak-aluplatisca-vosek--oglas1278564911
106 je napisal/-a:Mi zna kdo tukaj razložit ,če lahko uporabim vosek namenjen plovilom tudi na avtu ?
Na embalaži ni nobene nalepke napisano pa je naknadno z flumastom Marine Fresh Finish.
Itak bom pelal avto k enemu majstru samo do takrat pa se lahko malo hecam.
LaMike je napisal/-a:106 je napisal/-a:Mi zna kdo tukaj razložit ,če lahko uporabim vosek namenjen plovilom tudi na avtu ?
Na embalaži ni nobene nalepke napisano pa je naknadno z flumastom Marine Fresh Finish.
Itak bom pelal avto k enemu majstru samo do takrat pa se lahko malo hecam.
Lahko. Bodi pozoren pri nanosu. Ne pusti ga predolgo sušiti. Max. 10-15min potem pa obriši.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost