106 je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Hvala! Je pa drag šport to pranje, če se spraviš hkrati naročat kup čistil!
Nekaj malega čez 30€ za vse skup glih ni neke sile Fab ,Very Cherry ,Curious jaz več ne rabim.Fab sem rečil 1:20 vse kar je v notranjosti razn šip in sedežev tak ,da ga mam 1l za 40x po 500ml mogoče malo manj kr se bom vrjetno tud v kak flek spustil pa bo treba bolj šarfno mešanco nardit ,Curious je tudi za približno 20x pa Very Cherry tud za 20x ..... Vseskupaj mam jaz za približno 2leti
pinny je napisal/-a:ma kaka reklama neki, kupu sm ga na šinearami u 0,5l flaški, če ti pa 0,5 slučajn hodi premal, ga majo pa u 5l tud
pinny je napisal/-a:Pa mi nekdo ni verjel, zakaj se lahko uporablja črno pasto za čevlje.
Drgač pa tisto plastiko jaz mažem z eno rečjo od Valet Pro-ja, v pol litrski flaški je, take bolj oranžne barve je, imena se pa žal zdele ne spomnem
Pa mi nekdo ni verjel, zakaj se lahko uporablja črno pasto za čevlje
pinny je napisal/-a:Pa mi nekdo ni verjel, zakaj se lahko uporablja črno pasto za čevlje.
Drgač pa tisto plastiko jaz mažem z eno rečjo od Valet Pro-ja, v pol litrski flaški je, take bolj oranžne barve je, imena se pa žal zdele ne spomnem
pinny je napisal/-a:Glede embalaže ne verjamem če je to spljoh gor. Drugače pa zadeva ni mastna oz. morda zlo malo, je pa fino da se jo čim na tanjše namaže, potem pa čez malce časa še z kako mikrokrpo malo zbrišeš.
Če si pa kje iz mojih koncev ali pa kake Dornave, se pa lohk zmenva, mam ene 3 žaube ki bi ble za to, pa probaš kira bi ti bl ustrezala.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov