nevem točno kaka pena je ma so med posameznimi proizvajalci teh aplikatorjev razlike. Niso vsi enaki, eni so tanjši drugi so bolj grobi eni so mehki.. je pa res da so vsi na isti osnovi. Če je res tista navadna pena ki jo dobiš po kvadratih, enaka kot pri nas jo takoj kupim
Podobno je tudi pri teh aplikatorjih in mikrokrpah. Med tisto krpo iz špara, kjer dobiš za 2€ 4 kom in tisto pri C....(khm da ne bo reklame![]()
), ki je 1kom 2€ je precejšnja razlika. Una iz špara pušča "mucke" za sabo na armaturki, medtem ko jih dražja varianta ne. Prav tako je malenkost mehkejša in enako tudi prijaznejša do laka.
Pri čistilih pa se najde vmes marsikaj, kar ni vredno svojega denarja in je samo za show off pred sosedi
grahovc je napisal/-a:Ja škodlo neib malce preiskat tole slovenijo, zagotvo se kaj najde. Žal sem do sedaj bil bolj kot ne neuspešen z iskanjem, v tujini pa je nekaj uspeha a še vedno ne da bi bilo tako ful poceni.
106 me veseli da napreduješČe boš kdaj rabil kakega testerja ti z veseljem stestiram zadeve in sporočim moje mnenje
Lp
grahovc je napisal/-a:ta velika rumena za 9 eur in ena od tamalih(mislim da crna). ni slabo da mas se kak copic pri roki za vsak slucaj.
gecco je napisal/-a:Zaenkrat sem naročil Wolf's WP 2N...bo šlo s tem na roke ali ne bom nič naredil? Oz. ali lahko pri poliranju na roke kaj 'zajebem'? Z mašinco se ne grem igrat na avtu. Malo bi rad popravil par detajlov, mislim da stanje ni prehudo da ne bi šlo. Bomo videli
Cherry glaze pa izgleda zanimivo...bo prišel na seznam pri naslednjem naročilu
Hvala za nasvet!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov