MSrougeZX je napisal/-a:cena tega je v Intersparu okoli 8€.
Če ga slučajno uporabljaš....kako je obstojen? Ter kako dolgo imaš eno flaško, če ga redno mažeš?
Hvala za info drugače, grem popoldan preverit če ga imajo pri nas na zalogi.
MSrougeZX je napisal/-a:cena tega je v Intersparu okoli 8€.
dbsquared je napisal/-a:pavlich je napisal/-a:
najdeš v lelerku, bauhausu, citi parku..
Danes kupil tole zadevco, in jo pravkar nanesel na avto. Tale gel naredi gumo veliko bolj črno in ji doda "moker" videz. Veliko boljše od "Armorall" spreja oz. pene, ki sem ga/jo uporabljal prej. Priporočam!
pavlich je napisal/-a:je obstojno, sam pazt morš da naneseš tanek sloj in ga dobro vtreš v gumo, pa da ne greš glih takoj potem se vozt
pinny je napisal/-a:Sm prejle vidu kok mušič maš spredej gor nažganih
Mene torej zanima kakšna ustrezna in kvalitetna zadeva za nego usnja. V Tucsonu imam namreč bež pikčasto usnje, ki je bilo do sedaj izredno lepo ohranjeno (avto je seveda bil kupljen rabljen). Ker ne bi rad, da usnje preveč razpoka oz. prehitro zastara in bi rad vsaj kolikor toliko obdržal kvaliteto ohranjenosti, me zanima kakšen preparat za nego ali čiščenje usnja priporočate?
Zanima me, ali je tisti tekoči vosek v samopostrežni avtopralnici agresiven do drugih voskov, kot je npr. collinite 476. Foter je na koncu pranja avto pošprical še s tem voskom in je beading vode bistveno slabši, kot je pa bil prej s 476. Druga opcija je, da je ta vosek samo prekril 476 in zaradi manjše kvalitete ni takega efekta? Kakšno mnenje, izkušnje?
Kako je pa s sredtvom za predpranje na teh samopostrežnih avtopralnicah - je to sredstvo pH nevtralno?
Hvala in lp, t
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov