rajc123 je napisal/-a:zanima me kako očistiti sedeža v avtomobilu navadne ne iz usnja ali obstaja kakšen postopek oz. temu namenjeno čistilo pa da se da to narediti brez vodnega sesalnika?
rajc123 je napisal/-a:aha mogoce ves tocno naziv te pene?
terezijslo je napisal/-a:ena dost lahka fora. Kupi Meglio (ne v kakšnih trgovinah specializiranih za vozila, Spar, Mercator Tuš ipd ga imajo na oddelku, kjer so čistila za gospodinjstvo), ga malo razredči z vodo in s tisto krpo, naj ne bo tako mokra, da vse teče od nje, drgni. Pa ni treba prav dosti česa, gre kar hitro ven. Tale Meglio je univerzalen, vse maščobe odstrani, na oblačilih, tkanini in šporhetu ipd
pavlich je napisal/-a:terezijslo je napisal/-a:ena dost lahka fora. Kupi Meglio (ne v kakšnih trgovinah specializiranih za vozila, Spar, Mercator Tuš ipd ga imajo na oddelku, kjer so čistila za gospodinjstvo), ga malo razredči z vodo in s tisto krpo, naj ne bo tako mokra, da vse teče od nje, drgni. Pa ni treba prav dosti česa, gre kar hitro ven. Tale Meglio je univerzalen, vse maščobe odstrani, na oblačilih, tkanini in šporhetu ipd
en nasvet, ne delat nič z megliom, meglio je za šporget pucat
rajc123 je napisal/-a:pavlich je napisal/-a:terezijslo je napisal/-a:ena dost lahka fora. Kupi Meglio (ne v kakšnih trgovinah specializiranih za vozila, Spar, Mercator Tuš ipd ga imajo na oddelku, kjer so čistila za gospodinjstvo), ga malo razredči z vodo in s tisto krpo, naj ne bo tako mokra, da vse teče od nje, drgni. Pa ni treba prav dosti česa, gre kar hitro ven. Tale Meglio je univerzalen, vse maščobe odstrani, na oblačilih, tkanini in šporhetu ipd
en nasvet, ne delat nič z megliom, meglio je za šporget pucat
aha kaj pa te spreji ki sem jih zgoraj objavil so za kaj?
dennisCe je napisal/-a:priporočam avto safir celje, res naredijo tako kot je potrebno.
rajc123 je napisal/-a:zanima me kako očistiti sedeža v avtomobilu navadne ne iz usnja ali obstaja kakšen postopek oz. temu namenjeno čistilo pa da se da to narediti brez vodnega sesalnika?
LaMike je napisal/-a:dennisCe je napisal/-a:priporočam avto safir celje, res naredijo tako kot je potrebno.
Res?? Hahahaha...Poba ti si že zelo debelo zrel za en karton!
čare je napisal/-a:Globinsko čiščenje!Vse ostalo je bolj za en qrc.Tisti sprayi in ostala kemija je bolj za kakšen trenutni flek spucat.
dennisCe je napisal/-a:priporočam kemično čiščenje in ne samo globinsko.
dennisCe je napisal/-a:čare je napisal/-a:Globinsko čiščenje!Vse ostalo je bolj za en qrc.Tisti sprayi in ostala kemija je bolj za kakšen trenutni flek spucat.
x2.
priporočam kemično čiščenje in ne samo globinsko. Pred 4 dnevi so mi kemično sčistili avto in je res tako kot mora bit.
peroRS je napisal/-a:dennisCe je napisal/-a:priporočam kemično čiščenje in ne samo globinsko.
No zdaj pa strokovno razloži, kakšna je razlika med kemičnim in globinskim čiščenjem. Razen tega, da se tebi zdi eno boljše od drugega, ker so ti v avtopralnici tako rekli
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost