IDUA je napisal/-a:Evo dones sem pelu avto na kem. čiščenje. Moram rečt, da sem z izdelkom zelo zadovoljen, edino kar me je zmotl ja blo to, da mi je tist model, ki dela tam reku, da me bo celotno čiščenje pršlo nekje okol 70 EUR, no pa se je na koncu izkazal, da me pride 90 EUR. Vse to pa pod pretvezo, da mi je hotu dat skonto, ampak ni mogu ker naj bi glih dones pršu v prlanico BIG BOSS in zaradi njega mi je mogu računat takšno ceno.
Mi je pa čudn da imajo cenovni razpon kemičnega čiščenja od 78 do 90 EUR in men je prjavu kar najdražjo tarifo. Sej po moji logiki se to ceno določa sorazmerno z velikostjo avta, moj pa seveda v najvišji razred pač ne spada ker to je pač samo Grande Punto-edino, če ga je zmotl to da je Grande in je reku to je pa zihr tamočna tarifa![]()
Drugač pa priporočam.
Sam se kar vnaprej zmente za ceno, da ne bo glih pr vas s5 kao šefe pršu na obisk in....
IDUA je napisal/-a:Ja sej vem, da ni tolk velik, sam ne maram te tipične prodajalske fore , da ti na začetku vsi vse obljubljajo pol, ko si pa enkrat njihov te probajo pa čimbolj ožet, po vrh vsega se začnejo pa še arogantno obnašat....![]()
Sej veš kaj hočem rečt.
donmarty je napisal/-a:IDUA je napisal/-a:Evo dones sem pelu avto na kem. čiščenje. Moram rečt, da sem z izdelkom zelo zadovoljen, edino kar me je zmotl ja blo to, da mi je tist model, ki dela tam reku, da me bo celotno čiščenje pršlo nekje okol 70 EUR, no pa se je na koncu izkazal, da me pride 90 EUR. Vse to pa pod pretvezo, da mi je hotu dat skonto, ampak ni mogu ker naj bi glih dones pršu v prlanico BIG BOSS in zaradi njega mi je mogu računat takšno ceno.
Mi je pa čudn da imajo cenovni razpon kemičnega čiščenja od 78 do 90 EUR in men je prjavu kar najdražjo tarifo. Sej po moji logiki se to ceno določa sorazmerno z velikostjo avta, moj pa seveda v najvišji razred pač ne spada ker to je pač samo Grande Punto-edino, če ga je zmotl to da je Grande in je reku to je pa zihr tamočna tarifa![]()
Drugač pa priporočam.
Sam se kar vnaprej zmente za ceno, da ne bo glih pr vas s5 kao šefe pršu na obisk in....
ja takle mamo...recimo poglej si cene tukaj... http://kbnavtik.si/index.php?content=31
drugač pa to ni tok drago...
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov