Nega vozila (znotraj in zunaj), poliranje, zaščita, uporabni nasveti...

Miholl84
Novinec

Kraj: Novo mesto

Postopek,potek kemicnega ciscenja vozila (vas nacin in delo)

Napisal/-a Miholl84 Sr nov 25, 2009 11:45 pm

Lp.

No ker sem tik pred nakupom enga globinca (morm se mal csfja pocukat za rokav za pomoc pri nabavi) bi prosil da tisti ki to delate da malo napisete postopke za preproge,sedeze in strop.
Pa ce se da mal bolj konkretno,ne samo pospricam in posesam. Ce ma kdo kak foto arhiv...lahko prilozi zraven da malo skupaj pokomentiramo

Hvala za deljene izkusnje

LP M.
C u O r E S p O r T i V o

Miholl84
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Miholl84 Če nov 26, 2009 10:15 am

Ampak spricas verjetno z pistolo na sesalcu al kako
C u O r E S p O r T i V o

Uporabniški avatar
Drager
Stalni uporabnik

Napisal/-a Drager Če nov 26, 2009 11:11 am

Jaz uporabljam tornado z nastavkom za penjenje. S tem našpricam strop in pena se lepo obdrži gor. Potem vzamem krtačo in zdrsam ter posesam. Stropa ni priporočljivo preveč močit ker se hitro lahko zgodi da se povesi.
Za sedeže in tapete je postopek nekako podoben, če so pa madeži trdovratnejši potem pa naredim mežanico in našpricam z pištolo od sesalca. Zraven pa še v eni posodi mao da namakam not krtačo.
off: Miholl a greš ju3 tudi ti v maribor na šolanje za poliranje in kemično čiščenje?
Ne vozi hitreje kot tvoj angel varuh lahko leti.
http://www.sina-logatec.si/

ghandaed
Stalni uporabnik

Napisal/-a ghandaed Če nov 26, 2009 3:00 pm

Sam cca 2x na leto najprej sedeže posesam na suho, našpricam s peno za sedeže, skrtačim (še mokre) in posesam ven peno skupaj s svinjarijo. Potem postopek ponovim s čisto vodo - pošpricam, skrtačim in posesam vodo ven. Mene osebno moti če ne grem na koncu z navadno vodo čez, ker je vonj po čistilu premočan pa tudi ne more bit pretirano koristno ne za sedež ne za kožo če je tkanina impregnirana s čistilom.

Poleg tega pa še vsak teden sedeže na suho skrtačim, posesam, in obrišem z mokro cunjo - notranjost pri 172k km izgleda kot iz trgovine prvi dan :)

Uporabniški avatar
AAAA
Nov uporabnik

Napisal/-a AAAA Po dec 21, 2009 11:24 am

Zanima me če kdo pozna ali ga uporablja dober globinski sesalec?? Porsi bi za model.
Vrni se na Avtokozmetika

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost