lenivec je napisal/-a:ta članek je karnekaj. čene prej zgubi vo kredibilnost tkrt ko reče da je avto spoliran. človek ki reče da je s tem avto spoliral sem 100% da niti nezna pogledt pravilno ali so praske ali niso.
madonca z čiso mikrokrpico lahko praske nardiš če drgneš. kaj nebi z polno blata
safeshine je napisal/-a:Pozdravljeni,
Verjamem, da je težko razumeti kako je mogoče očistiti blaten avtomobil brez vode, ne da bi poškodovali lak.
Ne bi vas želela utrujati z dokazi, zakaj je z SafeShinom to mogoče (preberete in pogledate si lahko na spletni strani www.safeshine.si)
Dokaz so tisoči avtomobilov, ki smo jih z našo mobilno ekipo očistili z SafeShine-om - brez prask.
Vsem, ki ste še vedno skeptični do čistila SafeShine predlagam obisk pri nas na Obali, kjer se lahko u živo prepričate!
Lep pozdrav,
SafeShine
ColdMan87 je napisal/-a:safeshine je napisal/-a:Pozdravljeni,
Verjamem, da je težko razumeti kako je mogoče očistiti blaten avtomobil brez vode, ne da bi poškodovali lak.
Ne bi vas želela utrujati z dokazi, zakaj je z SafeShinom to mogoče (preberete in pogledate si lahko na spletni strani www.safeshine.si)
Dokaz so tisoči avtomobilov, ki smo jih z našo mobilno ekipo očistili z SafeShine-om - brez prask.
Vsem, ki ste še vedno skeptični do čistila SafeShine predlagam obisk pri nas na Obali, kjer se lahko u živo prepričate!
Lep pozdrav,
SafeShine
Mam kandidata v Mariboru...tak da se lahko zmenimo za eno predstavitev...če bo vse ok jas plačam zunanjo čiščenje z čistilom (bom reskiro toti 11€), drugače pa vi meni poliranje namesto stranke. Smo za????
ColdMan87 je napisal/-a:safeshine je napisal/-a:Pozdravljeni,
Lep pozdrav,
SafeShine
Mam kandidata v Mariboru...tak da se lahko zmenimo za eno predstavitev...če bo vse ok jas plačam zunanjo čiščenje z čistilom (bom reskiro toti 11€), drugače pa vi meni poliranje namesto stranke. Smo za????
dejcc je napisal/-a:z eno flaško čistila privarčujemo 1000l vode. Samo fora je da je voda cenejša.
eljuero je napisal/-a:po mojih izkušnjah ne, ker lahko s krpo povzročiš površinske rise, saj na mojem črnem sem jih.
drugače pa res zgleda kot opran in ni nobenih zmaskov ali podobno.
in ja, sem kot osel in sem šel dva krat na led
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost