fantom je napisal/-a:pozdravljeni! Vidim da se kar nekaj ljudi tukaj odlično spozna na poliranje: Tudi sam poliram ampak imam probleme z končno zaščito. Zato me zanima ali imate iskušnje z zaščitama LIQUIT GLAS in SONAX premiumclass KARNAUBA VOSEK. IN še nekaj; 3M-ova antihologramska pasta (modri pokrovček): iskušnje z njo in okvirna časovna uporaba pri močno vidnih hologramih. (ali je potrebno površino samo preletet ali je potrebna dalša nega z sredstvom) Za odgovore se Vam že vnaprej najlepše zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.
fantom je napisal/-a:V večini primerov začnem z 3m-ovo zeleno (površino samo preletim) nato se avtu posvetim z rumeno. S to površino dobro spoliram in nadaljujem z modro. S to pasto nisem imel nikoli problemov razen prvič ko sem delal po navodilih prodajalca ,ki je dejal da je dosti da površino samo preletiš. To sem tudi nardil in holohramčki (sicer zelo slabo vidni) so se čez nekaj casa ponovno pojavli. Problem pa imam samo z končno zaščito. kar sem do zdaj uporabljal ni držalo dolgo oz. so bili precej nekvalitetni izdelki.
scirocco12 je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:3m modro pač voziš sem in tja dokler ni zadeva rešena.
je preprosta za uporabo, se praktično ne suši in praktično ne praši. res fina
Kje se da kupi ta pasta? Zanima me še, zaščitni vosek, katerega uporabljate in kje se ga da kupit?
fantom je napisal/-a:grahovc vidim da obvladaš zadeve...a mi lohk pošleš kakšn link od teh poslovalnc kjer prodajajo te zašcite? A maš kakšne iskušnje z liquid glass-om?
Kako se obnese tale zaščita pri CFS-a (nanolex).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost