jaggy je napisal/-a:
Zadnjič sem nekoga srečal v celju ki vozi isti avto kot jaz in ima kromirane obrobe blatnikov
Courage™ je napisal/-a:Upam da se šališ.
V Razvanju se en mojster prevaza z temno modro A6 z krom obrobami lbatnikov in redno zanje polne sklede smeha mimoidocih.
Prosim pofarbaj, da te ne bo kdo zamenjal s kakim ciganom.
mihaing je napisal/-a:Zadnje čase imam pri pregledevanje foruma občutek da je povprečna starost uporabnikov 11,5 let
Courage™ je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Zadnje čase imam pri pregledevanje foruma občutek da je povprečna starost uporabnikov 11,5 let
Pol pa spokaj na www.oprah.com
Ce je komu vsec krom na blatnikih na limuzinah tipa A6 potem so to kvecjemu 11,5 letni otroci.
Courage™ je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Zadnje čase imam pri pregledevanje foruma občutek da je povprečna starost uporabnikov 11,5 let
Ce je komu vsec krom na blatnikih na limuzinah tipa A6 potem so to kvecjemu 11,5 letni otroci.
tilen2ki je napisal/-a:danes sem mel cajt pa sm malo hodil po šparu na vičutam majo nekej zate, je krom barve plastična letvica za k vratom, upogljiva in samolepilna, mogoče bi ti jo uspel ovit okol blatnika
mogoće zraven še nalepko hello kitty
BBS je napisal/-a:tilen2ki je napisal/-a:danes sem mel cajt pa sm malo hodil po šparu na vičutam majo nekej zate, je krom barve plastična letvica za k vratom, upogljiva in samolepilna, mogoče bi ti jo uspel ovit okol blatnika
mogoće zraven še nalepko hello kitty
Zakaj je treba zdej žalit tukaj? Človek ima problem in bi ga rad rešil, ne pa da se še norčujete iz tega.
Pa tudi če bo dal gor kromirane obrobe, saj on tako hoče.
mihaing je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Zadnje čase imam pri pregledevanje foruma občutek da je povprečna starost uporabnikov 11,5 let
Sarkazma nisi dojel mar ne?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov