Nega vozila (znotraj in zunaj), poliranje, zaščita, uporabni nasveti...

Uporabniški avatar
grahovc
Uporabnik

Kraj: notranjska

Skupinski nakupi

Napisal/-a grahovc To nov 02, 2010 9:27 pm

Se mi zdi da nas je precej takih ki naročujejo razne izdelke iz tujine, in pa se najde tudi kakšen ki bi kaj naročil pa ne ve kako, ali nima paypala itd..
Tako da vsi tisti ki boste kaj naročevali iz tujine in bi si delili poštne stroške itd. lahko tukaj napišete kdaj in kje boste naročevali, seveda s lahko oglasite tudi tisti ki bi kaj naročevali pa nimate paypala recimo.
OCD (Obsessive car detailer)
Poliranje by Grahovc

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Re: Skupinski nakupi

Napisal/-a adis To nov 02, 2010 10:33 pm

grahovc je napisal/-a:Se mi zdi da nas je precej takih ki naročujejo razne izdelke iz tujine, in pa se najde tudi kakšen ki bi kaj naročil pa ne ve kako, ali nima paypala itd..
Tako da vsi tisti ki boste kaj naročevali iz tujine in bi si delili poštne stroške itd. lahko tukaj napišete kdaj in kje boste naročevali, seveda s lahko oglasite tudi tisti ki bi kaj naročevali pa nimate paypala recimo.

v poštev pride samo avtokozmetika?

Uporabniški avatar
grahovc
Uporabnik

Kraj: notranjska

Napisal/-a grahovc Sr nov 03, 2010 5:45 am

adis je napisal/-a:
grahovc je napisal/-a:Se mi zdi da nas je precej takih ki naročujejo razne izdelke iz tujine, in pa se najde tudi kakšen ki bi kaj naročil pa ne ve kako, ali nima paypala itd..

v poštev pride samo avtokozmetika?

hja nevem ker smo avtokozmetiki, ma kar se mene tiče je lahko še karkoli drugega, dokler vas moderatorjev/adminov to ne moti je vse vredu.
OCD (Obsessive car detailer)
Poliranje by Grahovc

bestsoundever
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a bestsoundever Ne nov 07, 2010 10:46 pm

Sem takoj zraven, prosim če me preko pm-ja kontaktirate iz katere strani boste nabavljali ter kdaj, bom tudi vzel nekaj zadevc :mrgreen:

LP Jernej
Telekomunikacije in obramboslovne vede...

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Ne nov 07, 2010 10:56 pm

js bi mel pa nekej iz e.bay-a za naročat, pa nimam pay pala ne kartice :D, je pa znesek okol 800eur :)

ghandaed
Stalni uporabnik

Napisal/-a ghandaed So nov 13, 2010 8:23 pm

Jaz iščem za en pameten denar nežen snowfoam (toliko, da ne spere voska) in en močen. Ma kdo idejo katera dva bi bila najboljša? Kupujem tudi fi125 (ali manjši) nastavek za polirko.
Vrni se na Avtokozmetika

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov