MRV je napisal/-a:Zdravo
Mene zanima kje kupujete gobice za poliranje (čim bolj poceni) ter kakšne bi potreboval za eno normalno poliranje.
Bi mi še znal kdo povedat vrstni red uporabe gobic in past?
Za paste sem se odločil od mc'guairs al neki takega (ameriško), meni da so primerne?
Hvala za pomoč
Lp
MRV je napisal/-a:Paste še nisem kupil, lahko tudi to predlagate katere gradacije ali firme. Polirka je malo bolj osnovna. Ima za nastavljat hitrost in to je to. Nima nič več.
Poliral bom civica letnik 97. Bi pa poliraš še kakšen drugi avto.
MRV je napisal/-a:kje jih ti kupuješ? imel bi tudi za poliraš šipo od avta. pasto že imam, ne vem pa katera gobica bi bila najbolj primerna. morala bi bit ultra fina.
hvala
pavlich je napisal/-a:js osebno dost uporablam 3m, in sem zelo zadovoljen, le z voskom nimam izkušenj tako da ne morm rečt glede tega
frimd je napisal/-a:Da ne bom odpiral nove teme si bom sposodil to
Nameravan kupiti naslednje polirne kreme
1. Menzerna Power Gloss PO S100
2. Menzerna Power Finish PO 85 RD 3.02
3. Menzerna Final Finish PO 85 RE 5
4. Menzerna Power Finish PO 203 S
Na avtomobilu imam predvsem zelo moteče holograme in pa nekaj manjših prask od sosedovih mačk. Ali moram za odstranitev tega uporabit prvo pasto (s100) al jo spustim? Bral sem da je bolj groba in da je za večje oz. globljejše praske.
Sam bi naredil tako da bi najprej uporabil 3.02, če pa nebi slo odstranit bi pa uporabil S100. ??
dobro bi blo povedat za kater avto (odvisno je od trdote barve)
drugače pa probaj-kombiniraj paste in pa gobice.
frimd je napisal/-a:
dobro bi blo povedat za kater avto (odvisno je od trdote barve)
drugače pa probaj-kombiniraj paste in pa gobice.
poliral bom opel astro 04 letnik, sem pa več al manj začetnik tako da me lahko tisti ki imate ze nekaj izkusenj opozorite na kekšne pogoste napake. Na kaj moram biti pozorn da nebom ustvaril hologramov ?
na kaj moraš biti pozoren
ubistvu na vse= pasto, hitrost. csf je rekel, da bo prilepil v kratkem vodič o poliranju med vodiče, tako da boš takrat vse zvedel. drugač pa najd kak kos starega avta, da boš lahko treniral (tko sm tut jst-še vedno občasno)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost