alexmarsic je napisal/-a:Hvala ti za tvoj odgovor in pm. Vodni sesalec imam. Problem je da je to že drugič prišlo na isto mesto pa smo skupaj z bratrancem ki dela na avtopralnici spackali vsa živa čistila gor in ne izgubi več tistega nevšečnega vonja. Pivo je prekleto! Čiščenje je kar enostavno in flek gre takoj dol problem je odstanit vonj
peroRS je napisal/-a:alexmarsic je napisal/-a:Hvala ti za tvoj odgovor in pm. Vodni sesalec imam. Problem je da je to že drugič prišlo na isto mesto pa smo skupaj z bratrancem ki dela na avtopralnici spackali vsa živa čistila gor in ne izgubi več tistega nevšečnega vonja. Pivo je prekleto! Čiščenje je kar enostavno in flek gre takoj dol problem je odstanit vonj
Samega vonja se ne boš znebil z nobenim čistilom.
Sem imel primer, ko je otrok pobruhal usnjene sedeže v enem avtu. Vse se je očistilo brez problema, vonj je pa ostal, kljub poizkusom vseh možnih čistil![]()
Avto se je en mesec vozilo z odprtimi šipami, tako da je lastnik na koncu skoraj obupal in bil že pripravljen prodati popolnoma nov avto. Čez čas pa je vonj sam izginil
scott je napisal/-a:Nekoč sem gledal na TV oddajo AUTO MOTOR UND SPORT,kjer so se lotili spomladanskega čiščenja.Uporabili so samo stvari ki so na voljo v vsakli kuhinji,za armaturo naprimer mleko.Želeli so se znebiti tudi vonja po cigaretnem dimu in uporabili skodelico sveže mlete kave,ki so jo preko noči pustili pred sovozniškim sedežem. Baje je vonj cigaret čudežno izginil.
Poskusit ni greh kajne.
Zanima me katero sredstvo za čiščenje sedežev iz blaga uporabljate?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov