Nega vozila (znotraj in zunaj), poliranje, zaščita, uporabni nasveti...

Uporabniški avatar
/////ALPINE
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Poliranje Črnega avtomobila ?

Napisal/-a /////ALPINE Ne jan 15, 2012 10:59 pm

Lp vsem! Nekje sem zasledil da navadne polir paste niso dobre za poliranje črnega avtomobila, ker naj bi se po tem poznale lise. Zdaj pa me zanima katero polir pasto mi priporočate, katera je najbolša za črn avtomobil in ali obstaja kaka pasta da bi odstranila tudi manjše praske na avtomobilu. Poliral bi ročno. Najlepša hvala za vsak odgovor.
Slika

Uporabniški avatar
grahovc
Uporabnik

Kraj: notranjska

Re: Poliranje Črnega avtomobila ?

Napisal/-a grahovc Ne jan 15, 2012 11:14 pm

Nekaj malega boš na roke odstranil, povrnil sijaj barvi in tudi nekaj malega zaščite dodal
* brisano reklamiranje*

ali
* brisano reklamiranje*

to pa je odlično za zakrivanje prask
* brisano reklamiranje*

priporočam da si dobiš še kakšno zaščito (vosek, sealant), da rezultat obdržiš nekaj časa.
OCD (Obsessive car detailer)
Poliranje by Grahovc

Uporabniški avatar
Scremer
Novinec

Napisal/-a Scremer Sr jan 18, 2012 1:20 pm

grahovc je napisal/-a:Nekaj malega boš na roke odstranil, povrnil sijaj barvi in tudi nekaj malega zaščite dodal
* brisano reklamiranje*

ali
* brisano reklamiranje*

* brisano reklamiranje*

priporočam da si dobiš še kakšno zaščito (vosek, sealant), da rezultat obdržiš nekaj časa.

Ha ha.... :mrgreen: Žal bo na tem forumu težko pomagat z neposrednimi informacijami. Je preveč "skomercializirana" stran. No ja, saj že nekaj časa ne uporabljam tega foruma, saj se vsak dan bolj oddaljuje od prvotnega namena.

lp
Zadnjič spremenil Scremer, dne Sr jan 18, 2012 1:47 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
grahovc
Uporabnik

Kraj: notranjska

Napisal/-a grahovc Sr jan 18, 2012 1:24 pm

Scremer je napisal/-a:
grahovc je napisal/-a:Nekaj malega boš na roke odstranil, povrnil sijaj barvi in tudi nekaj malega zaščite dodal
* brisano reklamiranje*

ali
* brisano reklamiranje*

* brisano reklamiranje*

Ha ha.... :mrgreen: Žal bo na tem forumu težko pomagat z neposrednimi informacijami. Je preveč "skomercialirana" stran. No ja, saj že nekaj časa ne uporabljam tega foruma, saj se vsak dan bolj oddaljuje od prvotnega namena.

lp

a jebiga pač ne bom več objavljal linkov pa je :) treba spoštovat pravila. Nevem pa kako naj nekomu potem pomagam če mu ne smem povedat kaj rabi in kje to lahko dobi?
sicer pa saj mamo "3m experta"
OCD (Obsessive car detailer)
Poliranje by Grahovc

Uporabniški avatar
Scremer
Novinec

Napisal/-a Scremer Sr jan 18, 2012 1:50 pm

=I

Jah boš pač napisal; "Vem kaj uporabiti za ročno poliranje. Vem kaj uporabit za strojno poliranje. Vem kaj uporabit za zaščito. Ampak žal ti ne smem povedat." No saj ne rečem da je ravno tako hudo, pa vendar, za moj okus preveč.

Uporabniški avatar
/////ALPINE
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a /////ALPINE Sr jan 18, 2012 3:02 pm

Sem si shranil linke predn so zbrisal, tko da hvala. Zanima me samo še s čim bi lahko spucal sedeže, ker je gor nekaj polito in je zelo grdo videti te madeže, ali obstaja kak sprej ali kaj podobnega da bi to lahko zribal ?
Slika

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Sr jan 18, 2012 3:08 pm

če se ne sme več limat linkov, bi blo pa fino, če bi se saj točn naziv proizvajalca in tip paste oz. materiala kar se uporablja :)

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Sr jan 18, 2012 3:09 pm

Ok v čem je fora brisanja teh linkov? A je grahovc sebi delal reklamo? Kaj naj mu napiše postopek, kako sam izdela polirno pasto iz naravnih sestavin? :roll:
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Sr jan 18, 2012 4:29 pm

~toMmy~ je napisal/-a:Ok v čem je fora brisanja teh linkov? A je grahovc sebi delal reklamo? Kaj naj mu napiše postopek, kako sam izdela polirno pasto iz naravnih sestavin? :roll:

Pač to je zaviranje domačih podjetnikov, namesto da bi se jih spodbujalo. Zato pa država propada :roll:
Ker sploh ne razumem kaj je fora, da lahko podaš link do tujih spletnih trgovih, pa do ebay-a in ne vem česa še, do slovenske trgovine pa ne smeš, ker je to "reklamiranje" :bonk

Uporabniški avatar
Klobasa
Novinec

Napisal/-a Klobasa Če jan 26, 2012 1:20 pm

grahovc je napisal/-a:* brisano reklamiranje*

ali
* brisano reklamiranje*

* brisano reklamiranje*

Slika

Slika Slika

Uporabniški avatar
LaMike
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a LaMike Če jan 26, 2012 1:33 pm

/////ALPINE je napisal/-a:Sem si shranil linke predn so zbrisal, tko da hvala. Zanima me samo še s čim bi lahko spucal sedeže, ker je gor nekaj polito in je zelo grdo videti te madeže, ali obstaja kak sprej ali kaj podobnega da bi to lahko zribal ?

Chemical guys Stain Extractor. Se pošprica, počaka 1 minuto in zdrgne. Posuši in to je to. Kje v Slo dobiti pa tako ali tako vsi veste. ;)
"this is so euro its asian" by Sam B.
Vrni se na Avtokozmetika

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost