Vse skupaj se je začelo, ko sem nekajkrat videl kako se avto čisti in kakšna razlika je before/after.
Ker mam sam rad čist in urejen avto (in ne razumem nekaterih, ki se vozijo v »svinjaku«) me je zadeva začela čedalje bolj zanimati.
In začel sem z nakupi. Seveda je bila največja investicija kemično-globinski sesalec oz. ekstrakcijski sesalec. So pa tudi lepa obremenitev za denarnico vsa čistila in premazi in vse kar spada zraven. Človek kr hiter ugotovi, da je to delo bolj za dušo in veselje kot kej druga.
No, da nebom dolgovezil bom raje pokazal svoje delo:
Eden prvih vozil je bil tale VW Touran:
Lastnik tega avta mi je reko »ne kompliciri preveč, kr mal na hiter nared« sam jst mislim, da bolš da nič ne delamo, kot pa neki na pol.
Čeprav mislim, da bi lahka bla še katera stvar bolš narejena.
No gremo na avto:
V avtu se je kadilo, cel avto je bil šmirast in poln flekov… Delal sem je nekje 16 ur, več pa v slikah:
Ob prihodu:

Na koncu je zadeva kr dober izpadla (čeprav, kot sm reko, če bi blo še več časa, bi lahka bil še kakšen detajl boljši)... Le te preobleke (al kok se že reče) okoli prestavne ročke nisem fejst »čoho«, ker je bla kasneje zamenjana.
Ob odhodu:

To je za1x z moje strani vse. Žal imam trenutno poslikana le 2 avta, se bom pa v prihodnje potrudil in poslikal več (ampak najprej se je treba faxu posvetit

P.S. Madona sem dolgovezil