Jaz sem se ravnokar poigral.
Cevko spodaj sem preluknjal in sprobal in je bilo morda za odtenek več pene. Ni bilo nekega pretiranega izboljšanja.
Potem sem pa še šobo dol vzel... Moja šoba in precej čudno zasnovo in je težko najti mesto kamor bi lahko vtaknil klobučevino/ gobo (za pranje avta).
Malo sem na silo vkompenziral košček gobe in glej ga zlomka, kar naenkrat je bilo ogromno pene (zelo goste) a žal le v enem curku.
Tako da sem potem postopoma malo pene odvzemal in sedaj dobim pršenje. Žal se odvzemanje pene pozna tudi na sami gostoti pene.
Ugotovil sem, da je treba curek čimbolj zadušiti (tako se ustvari gosta pena) in delati z večjim pritiskom v posodi. Žal je moja pršilka že malo zjahana, tako da če nabijem preveč pritiska, mi zrak uhaja mimo tesnila.
Sam sem prišel do spoznanja, da ni nobenega problema 'penilec', le pravo tlačno prišilko je potrebno kupiti, saj se pri vseh ne da vgraditi klobučvine/gobe pred samo šobo. Luknjico v cevki se pa pri vseh brez problema naredi.
Namen imam malo v Bauhaus pogledat za novimi pršilkami, kjer je ta modifikacija mogoča.