Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Re: Pimp up the Avto(mobilizem).com

Napisal/-a SamoK So okt 30, 2010 11:49 am

pa sploh ni tak slabo, kot je sprva zgledlo.. :D edino, "zadnji komentarji člankov" so totalno nepotrebni..

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi So okt 30, 2010 11:53 am

Mene največ moti širina. Pri 1920x1080 resoluciji ni ravno lepo. Preveč ostane praznega. Neizkoriščenega. Drugega se je pa potrebno še navadit...

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS So okt 30, 2010 11:55 am

Lignage je napisal/-a:Tole je res slabše, precej slabše... Ali je bilo res treba, no.....?

x2
Meni se zdi nov izgled zelo nepregleden. Lahko bi malo bolj povdarili "znakce za nove objave", pa povečali okence na prvi strani, ki prikazuje najnovejše komentarje ipd. :?

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE So okt 30, 2010 11:57 am

Vizuelno je bil prejšnji bolj pregleden,pa FUULL počasen je tale
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
brett
Novinec

Napisal/-a brett So okt 30, 2010 12:01 pm

Aloha!

Pridružujem se mnenju mnogih, da je nov dizajn ni ravno posrečena izbira. Osebno mi uvodna stran deluje preveč nasičeno, nepregledno in temačno. Prej se mi je bolj dopadlo, še posebej kar se funkcionalnosti tiče. Ker glede izgleda "imajo vsake oči svojega malarja".

Ne glede na vse, pa vseeno cenim trud in vloženo energijo vsem, ki ste ju vložili v delo! Se bom(o) pač navadili na nov imidž!

LP

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So okt 30, 2010 12:05 pm

Pač se bom že privadil na vse to, edino kar me pa nekako moti je pa to, da niso ločeni podpisi pod posti, razen z malo pisavo
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So okt 30, 2010 12:12 pm

Neznam še svojega posta popravljati, zato še en oops
Zanima me gdo mi je "ukradu" smeškote pod posti. :D Kaj se jih bo dalo tudi sedaj nekako zraven dodati.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So okt 30, 2010 12:33 pm

Ok cenim trud in prizadevanja adminov in snovalcem nove podobe ampak tole....nevem tole je res za en falus...pa oprostite izrazu ampak takega mnenja sem.Prej je bilo vse bolj pregledno in tut dizajn navkljub svojim letom ni bil zastarel ker tole je pa obup.Grem spremljat temo kliknem na mail in odpre se mi tole...
Sorry fantje kot sem rekel cenim trud in prizadevanja ampak tole je žalost.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind So okt 30, 2010 1:05 pm

Vidim nekaj novega...

Sovražnikova sporočila bodo privzeto ignorirana, sporočilo se ne bo prikazalo v celoti

To se mi pa zelo dopade.
Bom razne fiatfan-e, magistre in podobne ignoriral.

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Foto Jovo So okt 30, 2010 1:13 pm

Razumem da ste mogli it s časom in narediti spremembe, ampak da ste naredili spremembe na slabše to pa ne razumem... :roll:
In če ste se lotili prenove bi naredili poddomeno, kjer bi laufal ta novi avtomobilizem in bi uporabniki na poddomeni iskali napake ne pa da greste povozit novi s starim in zdaj reševati pomanjkljivosti.
Nevem zakaj se vam je tako mudilo? :roll:
Zelo veliko boste morali še delati da boste zadevo spravili v red, ker to zdaj je... nimam besed
Pa toliko neizkoriščenega prostora? :?
Res nevem kaj se vam je porajalo v glavi, ko ste ga delali.

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS So okt 30, 2010 1:35 pm

Iskalnik se mi zdi, da deluje, ker sem našel točno tisto, kar sem iskal :D

Se mi pa zdi, da bi mogoče bilo boljše, če bi tako izgledal forum:

Slika

Na levi nekako ločeno bolj kot sedaj, mogoče s kakšno črto vsaj ali pa kakšno barvo, da bi bilo bolj pregledno.

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard So okt 30, 2010 1:39 pm

Mene trenutno moti velikost pisave v postih, le ta je prevelika.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ So okt 30, 2010 2:01 pm

Meni osebno novi forum ni vsec.

Kot je napisal Beybo, ste izgubili tisto unikatnost, zdaj je forum enak kot vsi ostali. Meni osebno je zadeva zelo nepregledna, verjamem pa, da se bomo navadili, kot smo se navadili prejsnjega upgrejda.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
danatory
Novinec

Napisal/-a danatory So okt 30, 2010 2:04 pm

Meni je všeč. Deluje veliko bolj moderno. Moti me edino siva barva pri testih, saj je ozadje skoraj enako in je težko brat.

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire So okt 30, 2010 2:19 pm

Ni mi vsec,cim prej star nacin naprej :D
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
Surts
Nov uporabnik

Napisal/-a Surts So okt 30, 2010 2:25 pm

Najbolj me moti da ne morem pogledat vseh strani naenkrat in pa možnost izbire "skina" za forum, saj mi sedanji ne odgovarja zaradi barve in pa ikon za prebrane/neprebrane teme.

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage So okt 30, 2010 2:32 pm

S prejšnjim izgledom je bil boljši od vse ostalih forumov, zdej je postal pa..... (Ne bom napisal). Nočem se nikomur zamerit, vendar še 1x vprašam, je bilo to resnično potrebno???

Uporabniški avatar
MBtouran
Uporabnik

Napisal/-a MBtouran So okt 30, 2010 2:35 pm

Pogrešam še gumb da označim vse teme kot prebrane

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron So okt 30, 2010 3:25 pm

nevermind je napisal/-a:Pa kje so izginili kartoni pri nekaterih in kredibilnost izjav... pa svoj post ne morem editirat.

Slike "nekedibilne vinjete" zal ne bo vec (ker je drugacen sistem) enako tudi kartoni. Bo pa oz. je ravnokar tudi postalo tekstovno (done). Tega se definitivno ne bo/nebi izpustilo. Glede edita pa Jaka.

Ekipa domence se je za sam projekt zelo potrudila. Ze od same bete je precej razlik. Morda je se zaenkrat vse to mocno sveze (kaj ne, ko pa zajema to se vse napake in nima tistega pravega ucinka), vendar pa bo z moznostjo nadgradenj to n-x bolje organizirano kot v prejsnji razlicici v3. Funkcionalno bo morda potrebno malo vec privajanja (to gre predvsem na vizualno osnovo) kot je bilo to iz. leta 2002 (plus 2003/04 portal) na 2005. Mimogrede, tolko tem o iskalniku (da je slab itd) pa ceprav sem jaz vedno dokazoval z linki nasprotno (iskalnika se v v.3 ni dalo nadgraditi) sedaj pa je to tudi za tiste, ki so govorili tako drugace (morda). Ena mala malenkost katero sem tudi sam opazil je, da moje teme so preimenovane v moji prispevki in se nahajajo v zgornjem delu: V stari razlicici je bilo to povedano takole: viewtopic.php?f=20&t=48855 Bi pa ob tem opozoril avtorja teme na nekaj zelo vaznega: Pravilnik (nekam na vazno mesto, da ne bo zaradi tega prihajalo "nisem vedu" pa ceprav je popolnoma jasno kje se nahaja: viewtopic.php?f=20&t=24649 Bo pa potrebno spremeniti politiko kartonov (je malce drugacno). Ugotovitev uporabnika nevermind pa tudi narekuje, da sovraznikove poste vidis le delno. Vsekakor je sistem bolj upravljiv.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy So okt 30, 2010 3:39 pm

ajoj...meni je tudi grozen..saj vem da ni enak avtomaniji samo mene spominja na avtomanijo ki mi ni nikoli bila všeč, je zarad tega tudi ne gledam.....prej se mi je zdelo tako domače, in nekaj malce drugače kot ostali forumi

spoštujem trud, samo izgleda zelo zelo zelo zamorjeno vse skupaj:/ nvm če se bom tega sploh navadil - ko bi vsaj namest tega sivega okvirja vsaj svetlo rumenkasta ali pa vsaj bela bila ker je zdaj grozno dolgočasno to gledat

depresivna stran po novem
Vrni se na Prenova Avtomobilizem.com

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost