nevermind je napisal/-a:Pa kje so izginili kartoni pri nekaterih in kredibilnost izjav... pa svoj post ne morem editirat.
Slike "nekedibilne vinjete" zal ne bo vec (ker je drugacen sistem) enako tudi kartoni. Bo pa oz. je ravnokar tudi postalo tekstovno (done). Tega se definitivno ne bo/nebi izpustilo. Glede edita pa Jaka.
Ekipa domence se je za sam projekt zelo potrudila. Ze od same bete je precej razlik. Morda je se zaenkrat vse to mocno sveze (kaj ne, ko pa zajema to se vse napake in nima tistega pravega ucinka), vendar pa bo z moznostjo nadgradenj to n-x bolje organizirano kot v prejsnji razlicici v3. Funkcionalno bo morda potrebno malo vec privajanja (to gre predvsem na vizualno osnovo) kot je bilo to iz. leta 2002 (plus 2003/04 portal) na 2005. Mimogrede, tolko tem o iskalniku (da je slab itd) pa ceprav sem jaz vedno dokazoval z linki nasprotno (iskalnika se v v.3 ni dalo nadgraditi) sedaj pa je to tudi za tiste, ki so govorili tako drugace (morda). Ena mala malenkost katero sem tudi sam opazil je, da moje teme so preimenovane v moji prispevki in se nahajajo v zgornjem delu: V stari razlicici je bilo to povedano takole:
viewtopic.php?f=20&t=48855 Bi pa ob tem opozoril avtorja teme na nekaj zelo vaznega: Pravilnik (nekam na vazno mesto, da ne bo zaradi tega prihajalo "nisem vedu" pa ceprav je popolnoma jasno kje se nahaja:
viewtopic.php?f=20&t=24649 Bo pa potrebno spremeniti politiko kartonov (je malce drugacno). Ugotovitev uporabnika nevermind pa tudi narekuje, da sovraznikove poste vidis le delno. Vsekakor je sistem bolj upravljiv.