2Fast&2Furious je napisal/-a:Lej jst sm povedal, da meni ne dela in dvomim da je kriv zato moj računalnik, ker mi na nobenem računalniku z IE8 ne odpre, naj bo to doma ali v službi ... čudnono nikoli neveš
vepar je napisal/-a:nova mozilla, sformatiran comp na novo.
prej delovalo vredu, sedaj grozno počasi. vse šteka in obremenitev procesorja 60%![]()
samo ta stran. drugo vse dela tko kot prej..
adis je napisal/-a:2Fast&2Furious je napisal/-a:Lej jst sm povedal, da meni ne dela in dvomim da je kriv zato moj računalnik, ker mi na nobenem računalniku z IE8 ne odpre, naj bo to doma ali v službi ... čudnono nikoli neveš
pa z "lisico" ti dela vse?
x-man1 je napisal/-a:Moti me to ker ni nikjer na seznamu foruma možnosti za označit vse teme kot prebrane(ali pa sem jaz spregledal), je samo v vsaki temi in moraš potem it v vsako temo in tam kliknit ta gumb.
207sport je napisal/-a:Pozdravleni!
Vsak dan me bol preseneča, ko berem različne naslove tem!
Odkar se je spletna stran spremenila, in ni več avtomobilizem.com z zvezo o avtomobilih, motornih vozil, itd... temveč se najde vse drugo![]()
Sploh ne vem al sm jaz kej spregledov al nevem sm nekateri naslovi sploh nespadajo sm! kot naprimer izbira tatooja, razne vremenske napovedi pa še marsikaj se bi najdlo...
Hvala za vse informacije!
adis je napisal/-a:207sport je napisal/-a:Pozdravleni!
Vsak dan me bol preseneča, ko berem različne naslove tem!
Odkar se je spletna stran spremenila, in ni več avtomobilizem.com z zvezo o avtomobilih, motornih vozil, itd... temveč se najde vse drugo![]()
Sploh ne vem al sm jaz kej spregledov al nevem sm nekateri naslovi sploh nespadajo sm! kot naprimer izbira tatooja, razne vremenske napovedi pa še marsikaj se bi najdlo...
Hvala za vse informacije!
vedno je bilo tako.
Doche je napisal/-a:Pa tud teme za katere uprabniki nimamo dostopa se izpisujejo na prvi strani pa prej tega ni bilo. Očitno so snovalci obupali nad stranjo ker se težave več kot očitno ne rešujejo več.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost