FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Re: Pimp up the Avto(mobilizem).com

Napisal/-a FLINK So okt 30, 2010 7:26 pm

Ne vem, zakaj ste spreminjali forum, ce ste ze v anketi pred spreminjanjem naleteli na zelo negativen odziv.
Tudi sedaj je odziv katastrofalen in je dejansko tole velik korak nazaj.
:)

Chris27
Novinec

Napisal/-a Chris27 So okt 30, 2010 7:27 pm

No, ni mi všeč - skoraj nič. Prej je bilo desetkrat bolje. Forum totalno nepregleden, stran ful slabo pregledna (pisave, barve, kontrasti ...).

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR So okt 30, 2010 7:34 pm

Izgled kot leta 95.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Jaka_Levstek
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jaka_Levstek So okt 30, 2010 7:49 pm

Bolj za zadnje komentarje. O razlogih za prenovo sem pisal že na uvodnem postu, tisti, ki ste spremljali temo v zadnjem tednu, ko je že bila objavljena še na starem avtomobilizmu, pa veste, da smo v tem tednu na vašo pobudo naredili že kar precej sprememb in popravkov. Upam, da smo s tem pokazali in dokazali, da ste nam pomembni.

S spremembami na vaše pobude bomo nadaljevali tudi naprej - seznam stvari, za katere že vemo, da jih moramo narediti najdete par strani nazaj. Na to dodajam še gumb za editiranje postov.

Glede hitrosti smo naredili svoje teste in dodatno analizirali obremenjenost strežnika in stran po vseh kriterijih dela hitreje kot prejšnja.

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan So okt 30, 2010 7:57 pm

stran razširite, ker imamo večino wide zaslone

imam pa še en predlog
na forumu naredite tako kot ima slo-tech -> črta
ko odpreš temo ki si jo že bral, te vrže na prvi neprebrani post
podpis

Uporabniški avatar
maius28
Novinec

Kraj: Gališki slapovi

Napisal/-a maius28 So okt 30, 2010 7:59 pm

Bom direkten in eden od tistih, ki jim ni všeč tole. Pač včasih se moraš postavit zase in povedat svoje mnenje. Vem, da ste vložili veliko dela (sam delam tudi to), sam enostavno mi ni všeč. Ni vedno tisto kar je trenutno "in", najboljše. Avtomobilizem ne bo več moja "domača stran". Še enkrat, to je moje mnenje in vem, da v prenovo vložili veliko dela.

LP
Nikoli ni prepozno.

Uporabniški avatar
dct
Uporabnik

Napisal/-a dct So okt 30, 2010 8:07 pm

AVX je napisal/-a:Še tak tista prva fotka ko je kao na avtu avtomobilizem.com Mislim to je tk površno vse skup sestavljeno. Še mal bom šou iskat kje ste našli za FREE TEMPLATE za portale.

Ne razumem, kaj te moti pri tisti fotki?
Woman: "You don't understand me!"
Man: "What do you mean?"

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši So okt 30, 2010 8:22 pm

maius28 je napisal/-a: Bom direkten in eden od tistih, ki jim ni všeč tole. Pač včasih se moraš postavit zase in povedat svoje mnenje. Vem, da ste vložili veliko dela (sam delam tudi to), sam enostavno mi ni všeč. Ni vedno tisto kar je trenutno "in", najboljše. Avtomobilizem ne bo več moja "domača stran". Še enkrat, to je moje mnenje in vem, da v prenovo vložili veliko dela.

LP

tudi moja več ne.

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing So okt 30, 2010 8:39 pm

Tole je bolj vse kot ne podobno Cicibanu. Kaj in zakaj mi ni všeč ogromno stvari ne bom komentiral. To morate ugotoviti kar sami. Me je pogrelo vse skupaj ker je preveč velikih felerjev in ste kar šli v nekaj...

Vem, da vam to nič ne pomeni, ampak če se kaj kmalu ne spremeni na bolješe sem zaključil z obiskovanjem avtomobilizma.com :evil: :twisted: :evil:

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny So okt 30, 2010 8:56 pm

ma tale nova zadeva mi pa res ni všeč, ampak verjetn se bo treba navadit

drugače pa pogrešam tisto na levi strani ko je prej bilo da si se prijavu na forum, pa prvp pogledu sporočila pa to, zdj moreš pa v kaki temi post napisat oz. vsaj začetek odgovora narest, da lahko pogledaš sporočila, ali pa res jaz tega ne vidim?

pa še to, ko so nekateri moderatorji, upravniki pa ne vem kak se jim še reče alergični ko kdo napiše eno besedo malo drugače, pa prej sem nekje zasledil temo glede naslovov samih tem, kak naslov je pa to pimp up the .....? Zakaj pa ta tema pol nima pravega naslova, ne vem npr. Nova podoba avtomobilizma.cm?

pa tist jeziček na desni tudi pogrešam da lahko urediš malo post, saj po eni strani je sicer dober da ga ni, vsaj zaradi nekaterih :D, zato sem malo prej moral cel post zbrisat pa tole dopisat :)

Uporabniški avatar
maxipin
Novinec

Napisal/-a maxipin So okt 30, 2010 8:59 pm

Verjamem da se se trudili, vendar pomoje bi bilo še najbolje da ostane stari forum in tistega dodobra izpopolnite oz. predelate.

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan So okt 30, 2010 9:00 pm

Slabši dizajn, manj prijazen do uporabnikov, nedelujoče funkcije, številne težave... Predlagam, da se vrnemo na stari forum, dokler ne odpravite vsaj najbolj perečih težav, ker trenutno je zadeva samo pogojno uporabna.

Glede na to, da večini ni všeč novi A.com, bi morali razmislit o ponovnem redesignu. A ne bi mogli za osnovo vzet stari A.com in ga samo prilagodit, da bi lahko gostil več oglasov?
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 So okt 30, 2010 9:08 pm

Samo ste res butli prve klase, uporabnikom ni všeč ampak vseeno gonite svoje.
Stari forum in stranska vrstica sta bila zakon (tudi slab iskalnik potrpim za obliko starega foruma)

Tudi mene ne pritegne ta stran več.
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So okt 30, 2010 9:23 pm

Jaka_Levstek je napisal/-a:Bolj za zadnje komentarje. O razlogih za prenovo sem pisal že na uvodnem postu, tisti, ki ste spremljali temo v zadnjem tednu, ko je že bila objavljena še na starem avtomobilizmu, pa veste, da smo v tem tednu na vašo pobudo naredili že kar precej sprememb in popravkov. Upam, da smo s tem pokazali in dokazali, da ste nam pomembni.

S spremembami na vaše pobude bomo nadaljevali tudi naprej - seznam stvari, za katere že vemo, da jih moramo narediti najdete par strani nazaj. Na to dodajam še gumb za editiranje postov.

Glede hitrosti smo naredili svoje teste in dodatno analizirali obremenjenost strežnika in stran po vseh kriterijih dela hitreje kot prejšnja.

Zanima me kako šolo ima tisti ki je delal grafično podobo strani in sam dizajn??? Ker tole osnovnošolec bolje zastavi...

Oz. vidim tukaj druge pomembnosti... ni več stari a.com, ki so ga gradili uporabniki... je samo še denar v igri in v ospredju komercialne zadeve... Glede na trenutno podobo a.com, bodo še tisti pobegnili, ki so bili prej tu in od katerih se je napajal a.com

Kaj v tej sloveniji res zadeve vozijo nesposobni ljudje... Tovšak, Zidar, Šrot, Kordež, Bavčar???
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So okt 30, 2010 9:25 pm

Aja, ker ne morem popravljat pripevka.... :lol:

Tak izgled foruma smo imeli mi na Renault forumu pred nekaj leti... pa še phpbb2 lepše izgleda kot tole :huh:
Slika

Uporabniški avatar
ales66
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a ales66 So okt 30, 2010 10:38 pm

Tudi meni ni všeč :(. Če si forum ogledujem v IE 8 je vse neporavnano :roll:. V Firefoxu je bolje. Mi je pa všeč gumb za prijavo desno zgoraj :).

Verjamem, da ste vložili ogromno truda in dela v prenovo in da ste imeli dober namen, žal pa ni izpadlo najbolje.

V primerjavi z drugimi avtomobilskimi forumi, tujimi in domačimi ali pa kakšnimi drugimi, ki jih spremljam (detailingworld, kolesarstvo, Hi-Fi, foto,...), ste šli res dva, če ne tri, korake nazaj :( .

LP

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So okt 30, 2010 10:41 pm

Pozabil si še na sedaj zelo aktualno Dimicevo :)
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
container
Nov uporabnik

Napisal/-a container So okt 30, 2010 11:58 pm

Širina strani je fiksna ravno zato, ker ima tako veliko ljudi danes široke monitorje (večje resolucije). Preširoke tekste je težko brati, zato obstajajo standardi, ki smo jih navajeni. Časopisi imajo zelo ozke stolpce recimo, pa se nihče ne pritožuje. To ni estetsko vprašanje ampak vprašanje berljivosti.
Očitati spletni strani, da je "preozka" in da ima neizkoriščen prostor je nekako tako, kot bi očitali časopisu, da šparajo s papirjem, ker da je preozek format.

Velikost fontov je standard in se zdi ljudem z velikimi sodobnimi ekrani včasih premajhna. 12px je bila prej, sedaj je 14px. Sprememba je bila narejena - kot razumem - med drugim tudi zaradi želj uporabnikov po večjih črkah.
Zgleda mi, kot da se tele neutemeljene kritike še preveč posluša.

Želim si tudi večje ravni debate tukaj. Komentar "ni mi všeč, barve niso prave" je nekaj podobnega, kot bi peljal avto k mehaniku, stal zraven in komentiral "kaj pa če bi rajši uporabili moder ključ, ker modri so boljši".

Uporabniški avatar
maxipin
Novinec

Napisal/-a maxipin Ne okt 31, 2010 12:22 am

Nekateri izrazimo svoje mnenje. Jaz se nad starim a.com nisem popolnoma nič pritoževal. Raje bi stari a.com izpopolnili in bi bil volk sit in koza cela.

Uporabniški avatar
Pravi_Diablo
Uporabnik

Napisal/-a Pravi_Diablo Ne okt 31, 2010 12:30 am

nemorem verjet koliko negativnosti..

fantje vse se boste navadli, pač kakšen dan ali dva, ali teden. pa bo.
Prvi slovenski Mercedes-Benz portal http://www.mb-slovenija.com
Vrni se na Prenova Avtomobilizem.com

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov