AVX je napisal/-a:Še tak tista prva fotka ko je kao na avtu avtomobilizem.com Mislim to je tk površno vse skup sestavljeno. Še mal bom šou iskat kje ste našli za FREE TEMPLATE za portale.
maius28 je napisal/-a: Bom direkten in eden od tistih, ki jim ni všeč tole. Pač včasih se moraš postavit zase in povedat svoje mnenje. Vem, da ste vložili veliko dela (sam delam tudi to), sam enostavno mi ni všeč. Ni vedno tisto kar je trenutno "in", najboljše. Avtomobilizem ne bo več moja "domača stran". Še enkrat, to je moje mnenje in vem, da v prenovo vložili veliko dela.
LP
Jaka_Levstek je napisal/-a:Bolj za zadnje komentarje. O razlogih za prenovo sem pisal že na uvodnem postu, tisti, ki ste spremljali temo v zadnjem tednu, ko je že bila objavljena še na starem avtomobilizmu, pa veste, da smo v tem tednu na vašo pobudo naredili že kar precej sprememb in popravkov. Upam, da smo s tem pokazali in dokazali, da ste nam pomembni.
S spremembami na vaše pobude bomo nadaljevali tudi naprej - seznam stvari, za katere že vemo, da jih moramo narediti najdete par strani nazaj. Na to dodajam še gumb za editiranje postov.
Glede hitrosti smo naredili svoje teste in dodatno analizirali obremenjenost strežnika in stran po vseh kriterijih dela hitreje kot prejšnja.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov