Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Re: Napake na novi strani

Napisal/-a adis Sr dec 01, 2010 10:29 am

2Fast&2Furious je napisal/-a:Ne zatiskaj si oči, več kot očitno je, da se noben od odgovornih za novi forum ne oglaša več v teh temah in tudi od tiste začetne spremebe, ko se je forum razširilo in porihtalo, da je vsaj pregleden postal, se ni zgodilo prav nič od zgoraj napisanih želj uporabnikov.

In mislim, da ti niti malo ni potrebno braniti snovalcev novega foruma. ;)

ne branim "snovalcev" novega foruma ampak povem tisto, kar se v ozadju dogaja in to je, da je zahteva po spremembah že oddana.

maliBobi
Novinec

Napisal/-a maliBobi Sr dec 01, 2010 12:15 pm

Jaz bi pa opozoril samo na eno malo napakico... . Namreč pri citiranju prispevka v katerem je že citiran prispevek slednjega ne dokonča in namesto celega izpiše samo ta "zadnjega" [/quote].

Drugače pa mi forum funkcionira brez napak, uporabljam pa googlov brskalnik.

Lp

Uporabniški avatar
207sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a 207sport Sr dec 01, 2010 1:06 pm

W|zz je napisal/-a:Ja sam tukaj ni point v številu tem. Lahko jih je isto kot prej, lahko jih je manj, lahko jih je več. Fora je v tem, da se teme iz Zabavni kotiček in Nima veze z avtomobilizmom niso prikazovale na prvi strani, torej so bile vse teme v zvezi z avtomobilizmom. Zdej se pa vse prikazuje na prvi strani. Prej ni bilo off topic tem, sedaj pa so. To nima veze z uporabniki in številom tem, ampak nastavitvami foruma.
Pomoje je 207sport to mislil..

Jp, to sm mislu da se pač zdej vse prikaže, vse teme pa čeprav niso v zvezi z avtomobilizmom. Sej me še nebi motilo tko, ampak k so nekatere teme čist mim :huh:

Uporabniški avatar
hondas
Novinec

Napisal/-a hondas Če dec 02, 2010 12:59 am

Tudi meni na IE8 ne deluje v redu.
Po tolikih letih bi bil čas, da se preimenujem v Citroenovec.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek To dec 07, 2010 10:05 am

verjamem da nobenega izmed nas navadnih smrtnikov ne zanimajo teme na prvi strani do katerih nimamo privilegijev branja :)

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a jack86 To dec 07, 2010 10:25 am

DaDek je napisal/-a:verjamem da nobenega izmed nas navadnih smrtnikov ne zanimajo teme na prvi strani do katerih nimamo privilegijev branja :)

Se podpišem pod tole.

p.s.:Kako pa pridemo do teh privilegijev?

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek To dec 07, 2010 10:28 am

jack86 je napisal/-a:
DaDek je napisal/-a:verjamem da nobenega izmed nas navadnih smrtnikov ne zanimajo teme na prvi strani do katerih nimamo privilegijev branja :)

Se podpišem pod tole.

p.s.:Kako pa pridemo do teh privilegijev?

admini/modi/razvijalci verjetno.. :)

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek To dec 07, 2010 11:21 am

O_o samo da je reklama.. :)

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; sl; rv:1.9.2.12) Gecko/20101026 Firefox/3.6.12
Priponke
napaka.png

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus To dec 07, 2010 12:52 pm

Jaz imam vse čudno postavljeno ko berem teme. :/:o:/ Prostor s posti je nastavljen kar na neko default višino, vsebina pa pomaknjena na dno, namesto avatarjev so reklame, vertikalni drsnik pri 1280px širine ekrana. Vse je neko čudno. :roll:

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Napisal/-a jack86 To dec 07, 2010 2:16 pm

....Uglavnem napak je malo morje.

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek To dec 07, 2010 2:51 pm

jack86 je napisal/-a:....Uglavnem napak je malo morje.

ne, da bi jih bilo manj, ampak jih je vedno vec...ze tako se mi je forum zdel nepregleden, ampak, hej, smo bili taki v manjsini, pa sem bil tiho...pa bi si clovek mislil, da bo kaj boljse, je pa zdaj dokoncen razcefuk (sori na izrazu, ampak bolj primernega se trenutno ne spomnim) :evil:
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Napisal/-a jack86 To dec 07, 2010 3:19 pm

dobek je napisal/-a:
jack86 je napisal/-a:....Uglavnem napak je malo morje.

ne, da bi jih bilo manj, ampak jih je vedno vec...ze tako se mi je forum zdel nepregleden, ampak, hej, smo bili taki v manjsini, pa sem bil tiho...pa bi si clovek mislil, da bo kaj boljse, je pa zdaj dokoncen razcefuk (sori na izrazu, ampak bolj primernega se trenutno ne spomnim) :evil:

Zgleda da se napake kur.ajo med sabo in jih je čedalje več..

Uporabniški avatar
5cho
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a 5cho To dec 07, 2010 3:25 pm

f.taunus je napisal/-a:Jaz imam vse čudno postavljeno ko berem teme. :/:o:/ Prostor s posti je nastavljen kar na neko default višino, vsebina pa pomaknjena na dno, namesto avatarjev so reklame, vertikalni drsnik pri 1280px širine ekrana. Vse je neko čudno. :roll:

enako, a je možno zvedet zakaj?

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche To dec 07, 2010 4:26 pm

Ko se vsaj nebi vsake toliko pojavila tema, ki je nekako logično, da bo vidna vsem (mali oglasi) klikneš na oglas in nimaš privilegija za branje. Greš na forum in sam poskusiš poiskat isto temo pa je ni nikjer med naštetimi. :lol:

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem To dec 07, 2010 6:19 pm

To je zato, ker nekateri oglasi kršijo pravilnik (določeno najmanjše število objav - tudi v odvisnosti od časa registracije) in so kmalu ali brisani ali prestavljeni na smetišče - zato postanejo "nevidni".

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche To dec 07, 2010 6:45 pm

In če je premaknjen na smetišče zakaj je potem še vedno na prvi strani? A tu potem povezava ne deluje in se ne zbriše avtomatsko iz zadnjih objav na forumu?

Žalostno je vseskupaj, ko bi že moralo vse klikat so vsak dan nove napake. Le, da oglasi delujejo tako kot morejo, vse ostalo pa bo že ali kako.. :evil:

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem To dec 07, 2010 7:11 pm

Doche je napisal/-a:In če je premaknjen na smetišče zakaj je potem še vedno na prvi strani? A tu potem povezava ne deluje in se ne zbriše avtomatsko iz zadnjih objav na forumu?

Saj je to "pojavljanje" na prvi strani (ne samo za male oglase, tudi za "zabavni kotiček", za redakcijsko komunikacijo itd - skratka vse) že odkar je forum prenovljen. Tudi to se bo počasi uredilo...

PS
Zdaj sem našel še eno napako. Ko sem hotel popravit post od Corneliusa (tema Parkirani butci), sem tekst in priponke skopiral v en post, a je v predogledu (in v postu?) kazalo vedno samo prvo sliko - kljub različnim jpg fajlom.

Takole
IMG00717-20101104-1135.jpg

Pravilno parkiranje. ;)
IMG00777-20101205-1213.jpg

Kuga bi pa ti rad... :mrgreen:
1707201027420.jpg

171120102887.jpg

Morda bi lahko kopiral kot "mesto slike" (?), a če "odvečne" poste nato zbrišem, se tudi "mesto slike" lahko zgubi in ne pokaže slik? Morda to velja tudi za priponke - kako torej kopirat priponke (brez združevanja postov ali citiranja)? Je sploh možno?

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Če dec 09, 2010 7:15 am

Naj mi nekdo pove, ker pametnjakovič se je spomnil dati oglas v prve poste tem? S tem res delate na preglednosti foruma. Sedi 1

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Pe dec 10, 2010 12:57 pm

2Fast&2Furious je napisal/-a:Naj mi nekdo pove, ker pametnjakovič se je spomnil dati oglas v prve poste tem? S tem res delate na preglednosti foruma. Sedi 1

Saj je že dolgo jasno, važno da so reklame. Ko pa poveš, da nekaj ne dela, te pa prepričujejo, da je najbrž nekaj narobe s tvojim hardverom ali softverom in da poskusi z drugim brskalnikom/addonom, mogoče pa imajo kaj od prikritega oglaševanja =P :twisted:
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Pe dec 10, 2010 2:04 pm

Verjetno bo spet IE kriv ja oz. snovalci le tega :evil: =P
Vrni se na Prenova Avtomobilizem.com

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov