container je napisal/-a:Širina strani je fiksna ravno zato, ker ima tako veliko ljudi danes široke monitorje (večje resolucije). Preširoke tekste je težko brati, zato obstajajo standardi, ki smo jih navajeni. Časopisi imajo zelo ozke stolpce recimo, pa se nihče ne pritožuje. To ni estetsko vprašanje ampak vprašanje berljivosti.
Očitati spletni strani, da je "preozka" in da ima neizkoriščen prostor je nekako tako, kot bi očitali časopisu, da šparajo s papirjem, ker da je preozek format.
Velikost fontov je standard in se zdi ljudem z velikimi sodobnimi ekrani včasih premajhna. 12px je bila prej, sedaj je 14px. Sprememba je bila narejena - kot razumem - med drugim tudi zaradi želj uporabnikov po večjih črkah.
Zgleda mi, kot da se tele neutemeljene kritike še preveč posluša.
Želim si tudi večje ravni debate tukaj. Komentar "ni mi všeč, barve niso prave" je nekaj podobnega, kot bi peljal avto k mehaniku, stal zraven in komentiral "kaj pa če bi rajši uporabili moder ključ, ker modri so boljši".
Lignage je napisal/-a:container je napisal/-a:Širina strani je fiksna ravno zato, ker ima tako veliko ljudi danes široke monitorje (večje resolucije). Preširoke tekste je težko brati, zato obstajajo standardi, ki smo jih navajeni. Časopisi imajo zelo ozke stolpce recimo, pa se nihče ne pritožuje. To ni estetsko vprašanje ampak vprašanje berljivosti.
Očitati spletni strani, da je "preozka" in da ima neizkoriščen prostor je nekako tako, kot bi očitali časopisu, da šparajo s papirjem, ker da je preozek format.
Velikost fontov je standard in se zdi ljudem z velikimi sodobnimi ekrani včasih premajhna. 12px je bila prej, sedaj je 14px. Sprememba je bila narejena - kot razumem - med drugim tudi zaradi želj uporabnikov po večjih črkah.
Zgleda mi, kot da se tele neutemeljene kritike še preveč posluša.
Želim si tudi večje ravni debate tukaj. Komentar "ni mi všeč, barve niso prave" je nekaj podobnega, kot bi peljal avto k mehaniku, stal zraven in komentiral "kaj pa če bi rajši uporabili moder ključ, ker modri so boljši".
Ne bodi pameten. Število objav imaš 1, nekateri s(m)o tukaj že več let in točno vemo, da je tako kot je precej slabše kot prej! In zdaj imam občutek, da če mnenja ne bodo naklonjena tej prenovi, se bo pa začelo uporabnike žalit in dajat bedne primerjave. A si kdaj videl v časopisu, da je ob stolpcih članka potem zraven še toliko praznine???
In tudi en jaka Levstek (container?), ki se je prejšnji teden pojavil na tem forumu, verjetno ta forum pozna šele od prejšnjega tedna![]()
Škoda časa, res za ta polom
x2PRODRIVE je napisal/-a:Stare strani hočmo nazaj,ajd gaaasa
skopusnik je napisal/-a:
Matr, če vam pa kej ne paše pejte pa dol iz foruma. Kdo vas pa sil bit tle?
alanq4 je napisal/-a:Drugače pa se naredi vzporedni forum pa bo ta bolj kot ne prazen.
Tako kot je Alter povozil Mobisux (zaradi podobnih zadev)
Jaz bom pisal samo še tukaj (grajal) dokler se kaj ne naredi. Ostali del foruma ignoriram!
skopusnik je napisal/-a:Pa kaj je z vami??? Se je tko težko navadt da je nekej drugačno, bolj moderno?! Meni je stran všeč, seveda bo potrebnih še nekaj popravkov, ampak vseeno pohvale!
In upam da ne boste ugodili željam uporabnikov in dali nazaj stari avtomobilizem, ker ste potem precej dela zavrgli...
Matr, če vam pa kej ne paše pejte pa dol iz foruma. Kdo vas pa sil bit tle? Sprjaznte se, da je zdej stran taka kot je. Rajš dejte pametne predloge za izboljšavo, ne pa da ste pametni k k**** pa se sam bunite nekej!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost