Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Re: Pimp up the Avto(mobilizem).com

Napisal/-a lancia hf Ne okt 31, 2010 12:34 am

No ja, pa saj če bo ta siva obroba bila namenjana osmrtnicam, potem lahko tudi tako ostane, drugače bi bilo pa bolje, če bi bila kašna bolj živahna barva.
container: Nevem kako bi bil zadovoljen, če bi šel k mehaniku naštelati predvžig, on ti bi naredil pa kar generalno na motorju. Sigurno nebi bil prav vesele volje.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Ne okt 31, 2010 12:56 am

container je napisal/-a:Širina strani je fiksna ravno zato, ker ima tako veliko ljudi danes široke monitorje (večje resolucije). Preširoke tekste je težko brati, zato obstajajo standardi, ki smo jih navajeni. Časopisi imajo zelo ozke stolpce recimo, pa se nihče ne pritožuje. To ni estetsko vprašanje ampak vprašanje berljivosti.
Očitati spletni strani, da je "preozka" in da ima neizkoriščen prostor je nekako tako, kot bi očitali časopisu, da šparajo s papirjem, ker da je preozek format.

Velikost fontov je standard in se zdi ljudem z velikimi sodobnimi ekrani včasih premajhna. 12px je bila prej, sedaj je 14px. Sprememba je bila narejena - kot razumem - med drugim tudi zaradi želj uporabnikov po večjih črkah.
Zgleda mi, kot da se tele neutemeljene kritike še preveč posluša.

Želim si tudi večje ravni debate tukaj. Komentar "ni mi všeč, barve niso prave" je nekaj podobnega, kot bi peljal avto k mehaniku, stal zraven in komentiral "kaj pa če bi rajši uporabili moder ključ, ker modri so boljši".

Ne bodi pameten. Število objav imaš 1, nekateri s(m)o tukaj že več let in točno vemo, da je tako kot je precej slabše kot prej! In zdaj imam občutek, da če mnenja ne bodo naklonjena tej prenovi, se bo pa začelo uporabnike žalit in dajat bedne primerjave. A si kdaj videl v časopisu, da je ob stolpcih članka potem zraven še toliko praznine???

In tudi en jaka Levstek (container?), ki se je prejšnji teden pojavil na tem forumu, verjetno ta forum pozna šele od prejšnjega tedna :?

Škoda časa, res za ta polom :?

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Ne okt 31, 2010 12:58 am

In ko sem zdej hotel, da bi popravil ta svoj prispevek, ker sem naredil napako, dve...............????? :huh:

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Foto Jovo Ne okt 31, 2010 3:59 am

Lignage je napisal/-a:
container je napisal/-a:Širina strani je fiksna ravno zato, ker ima tako veliko ljudi danes široke monitorje (večje resolucije). Preširoke tekste je težko brati, zato obstajajo standardi, ki smo jih navajeni. Časopisi imajo zelo ozke stolpce recimo, pa se nihče ne pritožuje. To ni estetsko vprašanje ampak vprašanje berljivosti.
Očitati spletni strani, da je "preozka" in da ima neizkoriščen prostor je nekako tako, kot bi očitali časopisu, da šparajo s papirjem, ker da je preozek format.

Velikost fontov je standard in se zdi ljudem z velikimi sodobnimi ekrani včasih premajhna. 12px je bila prej, sedaj je 14px. Sprememba je bila narejena - kot razumem - med drugim tudi zaradi želj uporabnikov po večjih črkah.
Zgleda mi, kot da se tele neutemeljene kritike še preveč posluša.

Želim si tudi večje ravni debate tukaj. Komentar "ni mi všeč, barve niso prave" je nekaj podobnega, kot bi peljal avto k mehaniku, stal zraven in komentiral "kaj pa če bi rajši uporabili moder ključ, ker modri so boljši".

Ne bodi pameten. Število objav imaš 1, nekateri s(m)o tukaj že več let in točno vemo, da je tako kot je precej slabše kot prej! In zdaj imam občutek, da če mnenja ne bodo naklonjena tej prenovi, se bo pa začelo uporabnike žalit in dajat bedne primerjave. A si kdaj videl v časopisu, da je ob stolpcih članka potem zraven še toliko praznine???

In tudi en jaka Levstek (container?), ki se je prejšnji teden pojavil na tem forumu, verjetno ta forum pozna šele od prejšnjega tedna :?

Škoda časa, res za ta polom :?

Podpis pod tole!!!

To da je stvar delala domenca je lahko en VELIK ampak res velik minus za njih jst bi raje bil tiho kdo je stvar delal, glede na to da na 9 straneh so same kritike, še nobene pohvale nisem zasledil, sramota!!!
Priznajte si da ste naredili totalen polom in zadevo probajte čimprej usposobiti.
Sigurno sem pa tudi jst eden tistih, ki bo stran veliko manj obiskoval, če sploh bom...
Še zmeraj mi ni jasno, kako to da ste šli na isto domeno menjat stari za novi portal??? Popolnoma amatersko!!!
Jst bi se na vašem mestu zamislil!
Kje je gumb za editiranje? Naredil sem napako pa sem moral zbrisat post pa še enkrat citirat pa prilimat tekst, ki sem ga bil napisal... tega nisem počel niti 7 let nazaj, ko sem začel obiskovati avtomobilizem...

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus Ne okt 31, 2010 8:06 am

Mislim, kakšna vzvišenost in aroganca ustvarjalcev strani. Kaj takega nisem praktično doživil še nikjer, razen na avtomobilizem.com. Forum spremljam že od leta 2003. Vsaka prenova je bila narejena v prid uporabnikov.

Kdor je pa to prenoso delal, je pa navaden tepec, sploh zaradi arogance in poniževanja uporabnikov, ki dajejo dobronamerne predloge. Ta človek ne pozna osnov medčloveške komunikacije. Prav čakam, da se javi ta pametnjakovič in našteje stvari (sicer vem, da so to ravno osebki, ki se sedaj javljajo z 0 sporočili in pametujejo svoje), ki so bile resnično narejene zaradi želj in predlogov.

Kot že rečeno, forum spremljam več let in če grem zdaj gledat po sporočilih foruma "predlogi in pripombe", ne bo niti ene pripombe zadnjih par let na izgled foruma. Je pa ogromno pripomb glede spreminjanja e-mail naslovov in še nekaterih stvari, ki jih lahko izvede samo administrator, tam pa nihče od adminov ni niti toliko živ, da bi uporabniku odgovoril "ne gre", ali kaj podobnega!

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Ne okt 31, 2010 8:59 am

Dejte star avtomobilizem gor.
Sej uporabniki so na prvem mestu ??? al vseno moderatorji ?
Osebno vidim najvec sporocil,da je star nacin boljsi.
Menjate pa je.
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Stefi
Novinec

Napisal/-a Stefi Ne okt 31, 2010 9:00 am

Forum spremljam že kar nekaj let. Nad starim se nisem pritoževal.

Morda so bili potrebni manjši popravki, kar se bi dalo zlahka ugotoviti z anketo.

Tole pa je, milo rečeno "obup" oz. velik korak nazaj, kot je to ugotovilo že precej uporabnikov pred mano.

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy Ne okt 31, 2010 9:38 am

Am jas imam en predlog, to da se pišejo pripombe se mi zdi da en falus kaj velja, glede na aroganco mojstrov ki so izdelovali stran. No nazaj na predlog, moj predlog bi bil da se doda tej temi anketa če želimo odbržati novo obliko ali želimo staro z novim iskalnikom. Jas vseeno mislim da je to spletna stran ki je namenjena nam uporabnikom in bralcem, in je pomoje še kako presneto pomembno da je nam vsem všeč. Jas sem ga dolgo prebiral, nato sem ratal uporabnik, pa imam tudi že kar nekaj postov ki jih pomojem nism pisal kar nekam v tri dni kot nekateri pacienti tukaj gor (kredibilnost izjav pa take :lol: :lol: ):D

ta anketa naj bo demokratične narave, se pravi saj se ve približno število uporabnikov ki so pravi uporabniki, pa če se preseže 50% se spremeni na star forum...čene smo se pa pač odločili za ta izgeled, za moje pojme žalost

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 Ne okt 31, 2010 10:21 am

Drugače pa se naredi vzporedni forum pa bo ta bolj kot ne prazen.
Tako kot je Alter povozil Mobisux (zaradi podobnih zadev)

Jaz bom pisal samo še tukaj (grajal) dokler se kaj ne naredi. Ostali del foruma ignoriram!
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
skopusnik
Stalni uporabnik

Napisal/-a skopusnik Ne okt 31, 2010 10:33 am

Pa kaj je z vami??? Se je tko težko navadt da je nekej drugačno, bolj moderno?! Meni je stran všeč, seveda bo potrebnih še nekaj popravkov, ampak vseeno pohvale!
In upam da ne boste ugodili željam uporabnikov in dali nazaj stari avtomobilizem, ker ste potem precej dela zavrgli...
Matr, če vam pa kej ne paše pejte pa dol iz foruma. Kdo vas pa sil bit tle? Sprjaznte se, da je zdej stran taka kot je. Rajš dejte pametne predloge za izboljšavo, ne pa da ste pametni k k**** pa se sam bunite nekej! :x
www.mihafabijan.si
Renault Sport

Uporabniški avatar
Kalos
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kalos Ne okt 31, 2010 10:49 am

Uau...toliko sem včeraj študiral tole temo, da se mi je ponoči sanjalo da smo preklopili na stari avtomobilizem :lol:
Slika

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Ne okt 31, 2010 10:53 am

Stare strani hočmo nazaj,ajd gaaasa :twisted:
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
...:::Team:::...
Novinec

Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

Napisal/-a ...:::Team:::... Ne okt 31, 2010 10:58 am

PRODRIVE je napisal/-a:Stare strani hočmo nazaj,ajd gaaasa :twisted:
x2
P0rn Industries Inc.

speedfreak za moderatorja!

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Ne okt 31, 2010 10:59 am

skopusnik je napisal/-a:
Matr, če vam pa kej ne paše pejte pa dol iz foruma. Kdo vas pa sil bit tle?

in pol bos samo ti na tem forumu :lol:

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne okt 31, 2010 11:11 am

eni ste res smesni in pretiravate.
Slika

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne okt 31, 2010 11:13 am

nevem no, prejšnja stran je bila res da tudi zame dosti boljša, vendar se tudi prilagajam tej. sej zakonom v prometu se tudi moramo prilagajat, nas nihče ne vpraša za kakršno koli mnenje ali pa pri podražitvi osnovnih potrebščin. če hočeš vozit ali pa če hočeš jest se boš moral prilagodit. kaj češ druga
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
Pravi_Diablo
Uporabnik

Napisal/-a Pravi_Diablo Ne okt 31, 2010 11:14 am

alanq4 je napisal/-a:Drugače pa se naredi vzporedni forum pa bo ta bolj kot ne prazen.
Tako kot je Alter povozil Mobisux (zaradi podobnih zadev)

Jaz bom pisal samo še tukaj (grajal) dokler se kaj ne naredi. Ostali del foruma ignoriram!

tam je bil drug razglo, mobisux je watson enostavno ugasnil zaradi paranoj. zato se je potem naredil alter in so vsi uporabniki skočli tja. potem čez X časa pa so mobisux eni postavli nazaj (sploh ne vem kdo) ki pa je seveda izgubil bralce in uporabnike ki so na alterju.

še vedno je pač tako da s forumom lahko lastnik dela kaj hoče, lahko ga tudi ugasne. Men je tale nov forum bolj pregleden in svez.. sicer je nekaj detajlov ki motijo ampak to se bo ze postimalo. Za prvo stran pa bodo še tudi verjetno sledile korekcie da bo več poudarkov na pravih zadevah.

Drugače pa preveč sentimentalnost do nekih stvari ki niso pomembne v življenju, škoduje lepoti :)
Prvi slovenski Mercedes-Benz portal http://www.mb-slovenija.com

Uporabniški avatar
dct
Uporabnik

Napisal/-a dct Ne okt 31, 2010 11:16 am

Nov forum se je naredil zato, da bi bil boljši od starega. A res mislite, da bi nekdo šel vlagat čas in denar v to iz lastnega veselja zato, da bi forum izgledal tako, ko je njemu všeč? :)

Pripombe se že upoštevajo in se še bodo. Vsi našteti popravki se bodo izvedli, edina omejitev je tehnična izvedljivost. Zato brez skrbi. Potrebno je le malce več potrpežljivosti. Niče nima namena vzet forum uporabnikom, prav nasprotno!

Zdi se mi, da si vzdrževalci po vseh teh letih od uporabnikov, ki ta forum ustvarjajo, le zaslužijo nekaj kredita in zaupanja, da bodo zadevo uredili.
Woman: "You don't understand me!"
Man: "What do you mean?"

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Ne okt 31, 2010 11:22 am

skopusnik je napisal/-a:Pa kaj je z vami??? Se je tko težko navadt da je nekej drugačno, bolj moderno?! Meni je stran všeč, seveda bo potrebnih še nekaj popravkov, ampak vseeno pohvale!
In upam da ne boste ugodili željam uporabnikov in dali nazaj stari avtomobilizem, ker ste potem precej dela zavrgli...
Matr, če vam pa kej ne paše pejte pa dol iz foruma. Kdo vas pa sil bit tle? Sprjaznte se, da je zdej stran taka kot je. Rajš dejte pametne predloge za izboljšavo, ne pa da ste pametni k k**** pa se sam bunite nekej! :x

Točno tako, se v celoti strinjam!

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Ne okt 31, 2010 11:58 am

Vsak začetek je težak.

Pojdite po zastavljeni poti, upoštevajte tudi oglaševalce - namreč ti bodo zagotovili denar za delovanje strani, ker donacij zaenkrat ni!

Predlagam, da se izdela črta, kot je eden izmed predhodnikov že dejal, iz Slotecha, ki označuje novo temo.
Pri galeriji predlagam zmanjšanje postov na stran - zaradi obilice slik in posledično počasnega nalaganja.

Zamisel z bojkotiranjem foruma je malodane smešna.

Z dobri idejami se bo izboljšal.

Veliko sreče.
Vrni se na Prenova Avtomobilizem.com

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost