Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Re: Pimp up the Avto(mobilizem).com

Napisal/-a adis Ne okt 31, 2010 12:09 pm

tema z naslovom beta a.com je izključno za vodstvo foruma.

Uporabniški avatar
207cc
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a 207cc Ne okt 31, 2010 12:24 pm

Še moje mnenje

Tudi sam sem oblikovalec in se s takimi stvarmi srečujem vsakodnevno. Problem je ta, da načeloma ljudje niso/niste za spremembe in dlje rabite da se navadite na neko novost. Logično je, da ima stran kakšnega "škrata" oziroma pomanklivost, ampak to bo vse verjetno odpravljeno kmalu..... tudi povsem novi motorji imajo ponavadi kakšne software-ske težave na začetku, mar ne? :)

Prejšnja stran je bila zelo dobra in se je odlično držala veliko let brez da bi pretirano zastarana izgledala, ampak roko na srce, prenova je bila kar pričakovana. Zato dajte času čas in tudi nova stran bo kmalu "udomačena" v vaših glavah

lp, jure

Uporabniški avatar
maxipin
Novinec

Napisal/-a maxipin Ne okt 31, 2010 12:44 pm

skopusnik je napisal/-a:In upam da ne boste ugodili željam uporabnikov in dali nazaj stari avtomobilizem, ker ste potem precej dela zavrgli...
Matr, če vam pa kej ne paše pejte pa dol iz foruma. Kdo vas pa sil bit tle?

Si ti morda že slišal za sizifovo delo????

Kar se pa tiče siljenja... Forum nemore živeti brez ljudi. Prav tako je na forumu zelo veliko ljudi ki se na to področje spoznajo in imajo izkušnje, brez takih ni nič oz. bolj malo. Predstavljaj si ko boš nujno potreboval pomoč in ti nebo noben odgovoril na tvoje vprašanje, takrat boš še prekleto hitro vzel svoje besede nazaj :x

Uporabniški avatar
maxipin
Novinec

Napisal/-a maxipin Ne okt 31, 2010 12:47 pm

Ker sem pozabil zgoraj dodati bom napisal nov post.

Sicer novi a.com ni ravno sizifovo felo, vendar malo bi se ga pa lahko izboljšalo. In če bo že moral ostati ta a.com potem naj se prvo zamenjajo ikone in naredi gumb EDIT.

Uporabniški avatar
Kalos
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kalos Ne okt 31, 2010 1:05 pm

Ne vem če ima sizifovo delo tu sploh kaj opravka?
Slika

Uporabniški avatar
ANJCI
TÜV ekspertinja

Napisal/-a ANJCI Ne okt 31, 2010 1:24 pm

Meni osebno se nova stran čist dopade. Res je, da smo bili zelo navajeni stare strani ( osebno jo redno spremljam od leta 2005 ) vendar moramo s časom naprej tako kot povsod... S časom se bodo odpravile še manjše napake in vnesle dodatne želje uporabnikov. Pohvala ustvarjalcem ;)

Lp, A

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Ne okt 31, 2010 1:28 pm

alanq4 je napisal/-a:Samo ste res butli prve klase, uporabnikom ni všeč ampak vseeno gonite svoje.

Tudi mene ne pritegne ta stran več.

Veš kako piše v pravilniku in kako so moderatorji napisali.
Forum ni demokracija. Če komu ni kaj všeč naj zapusti forum.
Uporabniki so židje, vodilni pa gestapo :)

Uporabniški avatar
maxipin
Novinec

Napisal/-a maxipin Ne okt 31, 2010 1:31 pm

Kalos je napisal/-a:Ne vem če ima sizifovo delo tu sploh kaj opravka?

Ja neke vrste je. Ker je prej en uporabnik pisal da bo avtomobilizem precej dela vrgel vstran če bo poslušal uporabnike.
Brez veze je nekaj delati in vsiljevati če uporabnikom ni všeč. Saj je imel verjetno še kakšen forum prenovo pa se nismo tako bunili (mislim da je bil mobisux).

Sem pa za anketo. PA tudi ta forum nebi bil tako slab če bi se ga malce predelalo. Predvsem ikone in ozadje strani.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Ne okt 31, 2010 1:32 pm

Bljak, nekak sem zgubil voljo do foruma. Ne pritegne me.

Cenim delo ustvarjalcev, vendar se moje mnenje, da je prejsnji forum veliko boljsi, ni spremenilo :)

LP
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Ne okt 31, 2010 2:03 pm

dct je napisal/-a:
AVX je napisal/-a:Še tak tista prva fotka ko je kao na avtu avtomobilizem.com Mislim to je tk površno vse skup sestavljeno. Še mal bom šou iskat kje ste našli za FREE TEMPLATE za portale.

Ne razumem, kaj te moti pri tisti fotki?

Jz na tej slikci vidim to "nalepko" na tem bogem novem fičotu, postrani gor dano. na koncu če bi še vlekel daljšo dolžino bi se opazilo da je kao postrani gor nalepljena. Pač za mene je to ne profesionalno delo z programom katerim je možno ujeti vse podrobnosti. Tole kot sem že prej enkrat napiso. Rajše si svoj PHP BB2 postavim pa samo en free template v rdeči barvi najdem, pa bom meu svoj a.com ko bo mi vsaj simpatičen.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Ne okt 31, 2010 2:11 pm

207cc je napisal/-a:Še moje mnenje

Tudi sam sem oblikovalec in se s takimi stvarmi srečujem vsakodnevno. Problem je ta, da načeloma ljudje niso/niste za spremembe in dlje rabite da se navadite na neko novost. Logično je, da ima stran kakšnega "škrata" oziroma pomanklivost, ampak to bo vse verjetno odpravljeno kmalu..... tudi povsem novi motorji imajo ponavadi kakšne software-ske težave na začetku, mar ne? :)

Prejšnja stran je bila zelo dobra in se je odlično držala veliko let brez da bi pretirano zastarana izgledala, ampak roko na srce, prenova je bila kar pričakovana. Zato dajte času čas in tudi nova stran bo kmalu "udomačena" v vaših glavah

lp, jure

Še 1x bom napisal. Sam nikakor nisem proti spremembam. Samo zakaj spremembe toliko na slabše? Pa tudi to mi je res butasto, da nam zdaj nekdo soli pamet o potrpljenju in da je treba dati času čas, kot da ni bilo dovolj časa, saj je bil novi a.com napovedan že kar precej časa nazaj. Ne samo to, da je v primerjavi s starim tole katastrofa, ampak niti toliko se niso izkazali, da bi vsaj tole kar so nam zdaj vsilili, naredili dovolj dobro.

Uporabniški avatar
dct
Uporabnik

Napisal/-a dct Ne okt 31, 2010 2:14 pm

AVX je napisal/-a:
dct je napisal/-a:
AVX je napisal/-a:Še tak tista prva fotka ko je kao na avtu avtomobilizem.com Mislim to je tk površno vse skup sestavljeno. Še mal bom šou iskat kje ste našli za FREE TEMPLATE za portale.

Ne razumem, kaj te moti pri tisti fotki?

Jz na tej slikci vidim to "nalepko" na tem bogem novem fičotu, postrani gor dano. na koncu če bi še vlekel daljšo dolžino bi se opazilo da je kao postrani gor nalepljena. Pač za mene je to ne profesionalno delo z programom katerim je možno ujeti vse podrobnosti. Tole kot sem že prej enkrat napiso. Rajše si svoj PHP BB2 postavim pa samo en free template v rdeči barvi najdem, pa bom meu svoj a.com ko bo mi vsaj simpatičen.

To je magnetna nalepka, ki je dejansko bila na avtu tako, kot na vseh naših testnih avtomobilih.

http://www.avtomobilizem.com/testi/fiat ... 1-05-2008/

Bila pa je bolj ali manj natančno nalepljena ob zgorjnem robu letvice. V bodoče bomo poskušali biti bolj natančni. ;)
Woman: "You don't understand me!"
Man: "What do you mean?"

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX Ne okt 31, 2010 2:19 pm

skopusnik je napisal/-a:Pa kaj je z vami??? Se je tko težko navadt da je nekej drugačno, bolj moderno?! Meni je stran všeč, seveda bo potrebnih še nekaj popravkov, ampak vseeno pohvale!
In upam da ne boste ugodili željam uporabnikov in dali nazaj stari avtomobilizem, ker ste potem precej dela zavrgli...
Matr, če vam pa kej ne paše pejte pa dol iz foruma. Kdo vas pa sil bit tle? Sprjaznte se, da je zdej stran taka kot je. Rajš dejte pametne predloge za izboljšavo, ne pa da ste pametni k k**** pa se sam bunite nekej! :x

Takele bi jz najrajš pospravu dol iz foruma, ker so glasni ubistvu pa so na forumu glih 1x na mesec, pa še takrat napišejo tak post da te srat prtisne.

Ko sem že prej napisal eden iz med mnogih postov ki jih ne morm urejat sem omenil da tale stran je tako kot bi vzeli dojenčka iz maternice ene 5 mescov prezgodaj in trdili, da se bo razvil. Takšno obnašanje je se pokazalo trenutno od vodstva a.com-a in posledično tudi od oblikovalcev.

Rajše bi tako kot so predhodniki napisali. Rajše bi videl star forum in trpel star iskalnik, kot da trpim nov dizajn. Ker še zmeraj uporabljam več foruma kot pa iskalnika.

Potem da o napakah tukaj gor ne govorim, ker jih je tak malo morje. in ne mi spet ja pa sej se bodo odpravile. Preden boste vi vse te napake odpravili, bo se nekaj število mojstrov, ampak pravim resnih mojstrov, ki so delali ta a.com zanimiv za obiskovanje, ker so pač delali zanimive stvari, npr podrobni opisi raznih predelav, obnov itd.

Sej ne da sem biu vsak dan tak po neštetokrat prijavljen pa bil ves veseu pa prebiral zadnje poste, mogoče tudi kakšno stvar poiskal, ki sem jo rabu. Ampak zdj od kar je nov mislim da sem bil vsega skupaj prijavljen na forum ene 10x, prej pa skos gor dol gor dol gor dol.

Pomoje bo zdej kakšna konkurečna stran, ki je še nisem odkril nastopila bolje in privabila več uporabnikov nazaj k sebi.

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX Ne okt 31, 2010 2:24 pm

dct je napisal/-a:
AVX je napisal/-a:
dct je napisal/-a:

To je magnetna nalepka, ki je dejansko bila na avtu tako, kot na vseh naših testnih avtomobilih.

http://www.avtomobilizem.com/testi/fiat ... 1-05-2008/

Bila pa je bolj ali manj natančno nalepljena ob zgorjnem robu letvice. V bodoče bomo poskušali biti bolj natančni. ;)

Dobro pol, nisem gledal še teh testov sploh, ker mi je stran tako odvratna, da sem pač mislu da je to kot kao neki wana be nov logo za spletno stran in da je bila delana preko programa. Če je potem tako nalepljeno na vsakemu avtu, potem dobro, bom vzeu besedo nazaj.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Ne okt 31, 2010 2:28 pm

zakaj tisti kvadratek: "prejel si 1 novo sporočilo" :?: koja glupost :roll:

Drugače :arrow: navadit se treba........................in zakaj nekega linka ne odpre v novem zavihku, kot je to bilo prej :?:

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX Ne okt 31, 2010 2:34 pm

Dej mi pošli kakšno zasebno sporočilo, da vidim kak to naredi. Če si prav predstavljam kako to naredi je pol to super, ker je itq tako ne opazno tam zgoraj, ko ga boš prejel,ga tak pomoje ne boš opazu, tako da je tak pol bolje da ti odpre eno okence posebaj pa da te opozori na to. Mislim vsaj jaz si tako predstavljam.

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Ne okt 31, 2010 2:43 pm

Stvar je takšna, da očitno nov dizajn a.com-a ni povšeči precej uporabnikom, že zgolj zaradi tega je ustvarjalcem premislek in razmislek več kot nujen.

Mene samo po prebranih 2 straneh te teme bolijo oči, kar me na prejšnjem forumu nikoli ni. Font črk je absolutno prevelik, kar vsaj pri meni ob trenutni barvni kombinaciji povzroča "čuden" občutek v očeh, ki se samo stopnjuje s prebitim časom na forumu. Ob tem, da je dodajanje funkcije editiranja nujno, dajte čim prej zmanjšat velikost črk!

Da se neka stvar nadgrajuje, izboljšuje, oblikovno sledi trendu - vse to je absolutno prav. Prav je da je portal moderniziran (oblikovno), ampak funckionalno, logistično,... pa je nekaj korakov nazadoval.

Kaj bi torej bilo potebno storiti že v osnovi? Ureditev, funkcionalnost, postavitev, sestavljenost, itd... starega portala OHRANITI!, izgled pa MODERNIZIRATI! Dela bi bilo precej manj, če bi anredili kot sem napisal, uporabniki pa bili veseli in zadovoljni.

Pa še nekaj za ustvarjalce - sprejmite kar se piše v tej temi, ne pa sami sebe prepričevat, da ste delo opravili (zelo) dobro, kajti tako prepričevanje je zgolj začasno zdravilo za vaš ego, medtem ko dolgoročno vodi v splošno nezadovoljstvo in izgubo uporabnikov.

Uporabniški avatar
R 26
Stalni uporabnik

Kraj: dolenjska je moja mati

Napisal/-a R 26 Ne okt 31, 2010 3:26 pm

Se strinjam s predhodniki, da ste s forumom naredl velik korak nazaj, če ne že 5 korakov. Preglednost samega foruma je obupna, post pa velik bolj "razmetan" kot prej. Uporabniki so bili na levi za črto, podpisi in slike so bile pod črto, datumi in ostale zadeve posebej in odgovor v svojem oknu. Tako si takoj videl bistvo sporočila nekega uporanika ne pa sedaj, ko je vse nametano v enem oknu skupaj.

Uporabniški avatar
R 26
Stalni uporabnik

Kraj: dolenjska je moja mati

Napisal/-a R 26 Ne okt 31, 2010 3:30 pm

Pa gumb EDIT zna bit zelo uporabna zadeva ;) .
Pa od kdaj je avtomobilizem postal slo-facebook. Po novem smo tud tle lahku neki prjatli :bonk

Uporabniški avatar
skopusnik
Stalni uporabnik

Napisal/-a skopusnik Ne okt 31, 2010 3:41 pm

R 26 je napisal/-a:Se strinjam s predhodniki, da ste s forumom naredl velik korak nazaj, če ne že 5 korakov. Preglednost samega foruma je obupna, post pa velik bolj "razmetan" kot prej. Uporabniki so bili na levi za črto, podpisi in slike so bile pod črto, datumi in ostale zadeve posebej in odgovor v svojem oknu. Tako si takoj videl bistvo sporočila nekega uporanika ne pa sedaj, ko je vse nametano v enem oknu skupaj.

obišči okulista, če ne vidiš ob prvem pogledu kaj je vsebina posta ter kaj so info. uporabnika in druge stvari...
www.mihafabijan.si
Renault Sport
Vrni se na Prenova Avtomobilizem.com

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost