skopusnik je napisal/-a:In upam da ne boste ugodili željam uporabnikov in dali nazaj stari avtomobilizem, ker ste potem precej dela zavrgli...
Matr, če vam pa kej ne paše pejte pa dol iz foruma. Kdo vas pa sil bit tle?
alanq4 je napisal/-a:Samo ste res butli prve klase, uporabnikom ni všeč ampak vseeno gonite svoje.
Tudi mene ne pritegne ta stran več.
Kalos je napisal/-a:Ne vem če ima sizifovo delo tu sploh kaj opravka?
dct je napisal/-a:AVX je napisal/-a:Še tak tista prva fotka ko je kao na avtu avtomobilizem.com Mislim to je tk površno vse skup sestavljeno. Še mal bom šou iskat kje ste našli za FREE TEMPLATE za portale.
Ne razumem, kaj te moti pri tisti fotki?
207cc je napisal/-a:Še moje mnenje
Tudi sam sem oblikovalec in se s takimi stvarmi srečujem vsakodnevno. Problem je ta, da načeloma ljudje niso/niste za spremembe in dlje rabite da se navadite na neko novost. Logično je, da ima stran kakšnega "škrata" oziroma pomanklivost, ampak to bo vse verjetno odpravljeno kmalu..... tudi povsem novi motorji imajo ponavadi kakšne software-ske težave na začetku, mar ne?![]()
Prejšnja stran je bila zelo dobra in se je odlično držala veliko let brez da bi pretirano zastarana izgledala, ampak roko na srce, prenova je bila kar pričakovana. Zato dajte času čas in tudi nova stran bo kmalu "udomačena" v vaših glavah
lp, jure
AVX je napisal/-a:dct je napisal/-a:AVX je napisal/-a:Še tak tista prva fotka ko je kao na avtu avtomobilizem.com Mislim to je tk površno vse skup sestavljeno. Še mal bom šou iskat kje ste našli za FREE TEMPLATE za portale.
Ne razumem, kaj te moti pri tisti fotki?
Jz na tej slikci vidim to "nalepko" na tem bogem novem fičotu, postrani gor dano. na koncu če bi še vlekel daljšo dolžino bi se opazilo da je kao postrani gor nalepljena. Pač za mene je to ne profesionalno delo z programom katerim je možno ujeti vse podrobnosti. Tole kot sem že prej enkrat napiso. Rajše si svoj PHP BB2 postavim pa samo en free template v rdeči barvi najdem, pa bom meu svoj a.com ko bo mi vsaj simpatičen.
skopusnik je napisal/-a:Pa kaj je z vami??? Se je tko težko navadt da je nekej drugačno, bolj moderno?! Meni je stran všeč, seveda bo potrebnih še nekaj popravkov, ampak vseeno pohvale!
In upam da ne boste ugodili željam uporabnikov in dali nazaj stari avtomobilizem, ker ste potem precej dela zavrgli...
Matr, če vam pa kej ne paše pejte pa dol iz foruma. Kdo vas pa sil bit tle? Sprjaznte se, da je zdej stran taka kot je. Rajš dejte pametne predloge za izboljšavo, ne pa da ste pametni k k**** pa se sam bunite nekej!
dct je napisal/-a:AVX je napisal/-a:dct je napisal/-a:
Jz na tej slikci vidim to "nalepko" na tem bogem novem fičotu, postrani gor dano. na koncu če bi še vlekel daljšo dolžino bi se opazilo da je kao postrani gor nalepljena. Pač za mene je to ne profesionalno delo z programom katerim je možno ujeti vse podrobnosti. Tole kot sem že prej enkrat napiso. Rajše si svoj PHP BB2 postavim pa samo en free template v rdeči barvi najdem, pa bom meu svoj a.com ko bo mi vsaj simpatičen.
To je magnetna nalepka, ki je dejansko bila na avtu tako, kot na vseh naših testnih avtomobilih.
http://www.avtomobilizem.com/testi/fiat ... 1-05-2008/
Bila pa je bolj ali manj natančno nalepljena ob zgorjnem robu letvice. V bodoče bomo poskušali biti bolj natančni.
R 26 je napisal/-a:Se strinjam s predhodniki, da ste s forumom naredl velik korak nazaj, če ne že 5 korakov. Preglednost samega foruma je obupna, post pa velik bolj "razmetan" kot prej. Uporabniki so bili na levi za črto, podpisi in slike so bile pod črto, datumi in ostale zadeve posebej in odgovor v svojem oknu. Tako si takoj videl bistvo sporočila nekega uporanika ne pa sedaj, ko je vse nametano v enem oknu skupaj.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost