Uporabniški avatar
JanJ
Novinec

Kraj: Ljubljana

Re: Pimp up the Avto(mobilizem).com

Napisal/-a JanJ Ne okt 31, 2010 3:58 pm

Moram priznati da se po eni strani strinjam z večino, ki pravi da jih stran ne pritegne. Predvsem ciljam na temno ozadje, ki me nekako utesnjuje.
Po drugi strani cenim delo ustvarjalcev, tudi sam sem v tej panogi in vem, da je težko narediti stvar, ki je vsem všeč. Vseeno mislim, da se bomo vsi slej ali prej navadili, z upoštevanimi predlogi in komentarji bodo ustvarjalci stran brez dvoma še izboljšali in jo kar se da približali nam uporabnikom.
LP Jan

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Ne okt 31, 2010 4:06 pm

Motijo me ne ločenost podpisov (to pomanjšanje samih črk in obarvanje sivo deluje moteče) od sporočila ter izginotje gumba za urejanje. Predvsem to zadnje je nujno, če želimo imeti kolikor toliko normalen forum. Prav tako ne vem zakaj se ni upošteval predlog, da bi se forum raztegnil po resoluciji, ker imam na ekranu zdaj eno tanko belo črto, ki naj bi predstavljala forum ob njej pa dva široka pasova sive barve z nekaj pikicami v prvih 5ih centimetrih, ki naj bi predstavljale karbon.

Zdaj pa na izgled. "Gumbi" za predogled, barvo pisave in podobno so VELIKO PREVELIKI v primerjavi s samim tekstom, ki proti tem monstrumom deluje prav pigmejsko, ko pišeš prispevek. Na samem forumu pa vse deluje raztegnjeno. Prav tako bi lahko bile črke rdeče barve, ali pa še bolje, zmanjšate velikost teh slonov in jih obarvate rdeče. Druga reč je, da zgleda precej smešno, da so smeški v kvadratkih, ko je objavljen prispevek. Stvar me spominja na devetdeseta...

Če potegnem črto pod zadevo se mi zdi, da ste na silo vpeljali nov sistem, ki še ni pripravljen na širšo rabo. Namesto, da bi počakali še nekaj časa, da se zgladi vsaj te probleme, ki so/smo jih napisali uporabniki, ko ste prvič objavili beto in bi se izognili dosti slabe volje, ste raje čez noč na hitro vsilili spremenjeno stran. Žal je moje mnenje, da se stvarem tako ne streže in čeprav se bomo večinoma navadili na spremembe to vseeno pusti slab priokus, da se naša mnenja ne upoštevajo, ter je ta tema nastala bolj kot ne zaradi lepšega, da nam uporabnikom daje lažen občutek, da so naše ideje in mišljenja pomembna.

Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
R 26
Stalni uporabnik

Kraj: dolenjska je moja mati

Napisal/-a R 26 Ne okt 31, 2010 4:10 pm

skopusnik je napisal/-a:
R 26 je napisal/-a:Se strinjam s predhodniki, da ste s forumom naredl velik korak nazaj, če ne že 5 korakov. Preglednost samega foruma je obupna, post pa velik bolj "razmetan" kot prej. Uporabniki so bili na levi za črto, podpisi in slike so bile pod črto, datumi in ostale zadeve posebej in odgovor v svojem oknu. Tako si takoj videl bistvo sporočila nekega uporanika ne pa sedaj, ko je vse nametano v enem oknu skupaj.

obišči okulista, če ne vidiš ob prvem pogledu kaj je vsebina posta ter kaj so info. uporabnika in druge stvari...

To sem napisal tudi z določenim pretiravanjem. Seveda se razloči kaj je kaj, vendar je bila prejšna oblika posta veliko bolj prijetna in prijazna za uporabnika, še posebej če pregledaš forum večkrat na dan.

Uporabniški avatar
Pravi_Diablo
Uporabnik

Napisal/-a Pravi_Diablo Ne okt 31, 2010 4:31 pm

ajaj, eden pade ven zaradi fonta, eden pade ven zaradi ene barve, eden je padel ven in skoraj poiskal psihiatra zaradi slike fiata 500 in nalepke na njem, ...

ne morem verjet.. kokice grizljam in berem dalje. ;)
Prvi slovenski Mercedes-Benz portal http://www.mb-slovenija.com

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Ne okt 31, 2010 4:34 pm

am aja pa glede teh novih prispevkov ko so. Dejte pred prispevek neke bolj očitne simbole, v kateri je pač kakšna nova objava oz. post in v kateri ni. To bi najbolj simpl naredili da magari obdržite isti stil samo da ko ni objave je sivo, ko je pa nova objava je pa rdeče. To imate 30 sekund dela.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Ne okt 31, 2010 4:39 pm

Naj ga nehajo lomit in naj dajo prejšnji a.com nazaj. To bi bil iz te katastrofe, ki ste jo naredili, edini izhod. Druge ni...

Ljudje, ki so nam vsilili to novo podobo, prej niso nikoli uporabljali te strani, zdej pa hočejo biti pametni; to je res nizko in kaj takšnega ne bi nikoli pričakoval, da se lahko zgodi.

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Ne okt 31, 2010 4:50 pm

klik na link naj tako kot prej odpre povezavo v novem tabu/oknu
stran ne zgleda slaba, samo zaradi te sivine ob robu deluje ozko, čeprav je široka toliko kot 24ur...
se strinjam, da je široke strani težko brati, ampak malce širša bi lahko bila
če ne zaradi drugega, pa zato, da bodo dodane slike izgledale normalno

na prvi strani bi lahko umaknili tisti oglasni prostor 160*600 na rob, podobno kot tu na forumu in pridobljeni prostor porabili za kaj bolj uporabnega ali pa samo dali več prostora za najnovejše objave na forumu (trenutno tiste z dolgimi naslovi ne izpadejo dobro)
podpis

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Ne okt 31, 2010 5:00 pm

boze mili...dajte star dizajn magari kot skin nazaj :huh:
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 Ne okt 31, 2010 5:27 pm

Ja če bi obstajal skin stare oblike bi bilo super.
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

krho
Novinec

Napisal/-a krho Ne okt 31, 2010 6:26 pm

Če strnem:
* potrebno ločiti podpise od vsebine posta
* potrebno ločiti podatke o uporabniku od vsebine posta
* velikost pisave v postu naj bo tako velika kot velikost pisave v citatu
* naj se vsebina širi vsaj do 1200px
* oglas desno od foruma je moteč, ker pri 1024px širine povzroča vodoravni drsnik, Oglas bi lahko šel na vrhu foruma in na dnu.
* V desnem zgornjem kotu piše samo odjava, zelo zelo fino bi bilo, če bi pisalo kot kdo si prijavljen
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov in iger - http://xcollect.sf.net

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Ne okt 31, 2010 6:41 pm

krho je napisal/-a:Če strnem:
* potrebno ločiti podpise od vsebine posta
* potrebno ločiti podatke o uporabniku od vsebine posta
* velikost pisave v postu naj bo tako velika kot velikost pisave v citatu
* naj se vsebina širi vsaj do 1200px
* oglas desno od foruma je moteč, ker pri 1024px širine povzroča vodoravni drsnik, Oglas bi lahko šel na vrhu foruma in na dnu.
* V desnem zgornjem kotu piše samo odjava, zelo zelo fino bi bilo, če bi pisalo kot kdo si prijavljen

+1

Strinjam se z večino. Tole nikakor ni sprememba na bolje. Ravno obratno. No saj če mislite zadevo pustit tako kot je...
Fajn. Cenimo vaš trud. Ampak bi lahko bilo boljše. Velik boljše. Kar mislim, da se strinja večina uporabnikov foruma.
Zdaj koliko se bodo ta mnenja upoštevala je pa druga stvar... Vsekakor pa meni osebno ni več do branja tegale foruma kot mi je bilo do spremembe. Pa ne, da ne bi hotel ampak me stvar preveč moti. Je res, da se je potrebno navadi a tukaj manjka še veliko.

Kot pravim upam, da bodo mnenja in predlogi kaj pripomogli k spremembam in, da se bo še velik naredilo... Ker drugače to ni to.
In ja žal mnoge kot tudi mene zelo moti trenutna podoba.

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Ne okt 31, 2010 6:42 pm

To boste zdej packal še nevemkolk časa. Časa za takšne stvari je bilo dovolj in mi ni logično kaj ste počel zdej zadnje mesece????

Če strnemo je najboljša rešitev za tole situacijo stari a.com nazaj!!!!

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Ne okt 31, 2010 6:49 pm

Tocno to.
STAR A.COM NAZAJ...
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Ne okt 31, 2010 6:51 pm

Ker ni EDIT gumba....

Bi bilo dobro še kakšno anketo postavit, da vidimo odziv kako so ljudje zadovoljni z novim izgledom in uporabnostjo...

Ampak mislim, da že vem rezultat.

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Ne okt 31, 2010 7:21 pm

Vprašanje če ta forum omogoča anketo :con

Pa še nekaj, okno od smeškov je čuden in smeški notri razmetani.... tko kot celoten portal...

Na portalu je levo zgoraj novica napisana na temnosivem ozadju z črnimi črkami... WTF??? :/:o:/
Slika

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus Ne okt 31, 2010 7:32 pm

Salon vozil je ukinjen, ali ga samo jaz ne najdem? Pa koledar dogodkov in podobne vsebine?

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 Ne okt 31, 2010 7:36 pm

Jah šalabajzerji, ki na silo rinejo ta izgled. Lahko bi ga dali v predogled, upoštevali vse kritike in potem dali v uporabo takega kot je treba. Tako pa boste ta polizdelek popravljali x časa pa bo še vedno samo popravljen polizdelek!
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
dct
Uporabnik

Napisal/-a dct Ne okt 31, 2010 8:02 pm

Salon in vse ostalo še pride.
Woman: "You don't understand me!"
Man: "What do you mean?"

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 Ne okt 31, 2010 8:12 pm

jaz sem danes odprl spletno stran in predhodno nisem vedel da bo dobila novo obliko in sem še vedno ŠOKIRAN v negativnem smislu :? tak feeling sem imel tud ko se je avto. .... obnovil pa sem se ga ravno tako čez čas navadil in upam da se bom tudi te strani. Upam da čimprej usposobite salon :)

Uporabniški avatar
skopusnik
Stalni uporabnik

Napisal/-a skopusnik Po nov 01, 2010 12:47 am

Smešni ste :lol: :lol: :lol: :D :DDD
www.mihafabijan.si
Renault Sport
Vrni se na Prenova Avtomobilizem.com

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost