Uporabniški avatar
skopusnik
Stalni uporabnik

Re: Pimp up the Avto(mobilizem).com

Napisal/-a skopusnik Po nov 01, 2010 7:31 pm

matrboga ste glupi. niso že 10x povedal da se bo v prihodnjih dneh dalo urejat poste!??! Pa 100x ste že povedal naj spremenijo ikone za nove objave, pa še kr prbijate tle...so povedal da bodo nove stvari ter popravki v prihodnjih dneh!! :roll: :roll: tečn ste ku otroc :g: :-:o :/:o:/
www.mihafabijan.si
Renault Sport

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Po nov 01, 2010 7:33 pm

skopusnik je napisal/-a:matrboga ste glupi. niso že 10x povedal da se bo v prihodnjih dneh dalo urejat poste!??! Pa 100x ste že povedal naj spremenijo ikone za nove objave, pa še kr prbijate tle...so povedal da bodo nove stvari ter popravki v prihodnjih dneh!! :roll: :roll: tečn ste ku otroc :g: :-:o :/:o:/

A tebe je pa nekdo podkupil da zagovorjaš to bedarijo, ki so jo naredili????

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 Po nov 01, 2010 7:40 pm

Zakaj bi se morali navajati? Če pa je več kot očitno da si velika večina želi star izgled!

Jaz ne postam več na forumu, samo še v tej temi. Pa sem siguren da bo še marsikdo odšel.

Pa če je denar problem, bi dal komot 5-10 eu na leto za donacijo/naročnino na forum. Še rešili bi se mularije tako.
Zadnjič spremenil alanq4, dne Po nov 01, 2010 7:43 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 Po nov 01, 2010 7:42 pm

skopusnik je napisal/-a:matrboga ste glupi. niso že 10x povedal da se bo v prihodnjih dneh dalo urejat poste!??! Pa 100x ste že povedal naj spremenijo ikone za nove objave, pa še kr prbijate tle...so povedal da bodo nove stvari ter popravki v prihodnjih dneh!! :roll: :roll: tečn ste ku otroc :g: :-:o :/:o:/

Pa zakaj se zadeva ni uredila preden je šla v javno uporabo? Sej je bla tema že prej...
Pa popravljanje fail koncepta ne bo pomagalo.
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Po nov 01, 2010 7:52 pm

Gumb za urejanje je sicer levo od klicaja - samo ni ikone.

alanq4 je napisal/-a:Jaz ne postam več na forumu, samo še v tej temi. Pa sem siguren da bo še marsikdo odšel.

+1 !
Samo mi je žal da bi odšel, ker se da prebrati marsikaj pametnega tukaj in tudi veliko uporabnikov je ki ogromno vedo. Jaz sem veliko stvari izvedel iz postov in preko privatnih sporočil.

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Po nov 01, 2010 7:57 pm

B|ind je napisal/-a:Gumb za urejanje je sicer levo od klicaja - samo ni ikone.

alanq4 je napisal/-a:Jaz ne postam več na forumu, samo še v tej temi. Pa sem siguren da bo še marsikdo odšel.

+1 !
Samo mi je žal da bi odšel, ker se da prebrati marsikaj pametnega tukaj in tudi veliko uporabnikov je ki ogromno vedo. Jaz sem veliko stvari izvedel iz postov in preko privatnih sporočil.

Tudi mene je sodelovanje na forumu povsem minilo. Moti me tudi to na kakšen način so nam to prenovo vsilili. Avtomobilizem je bil prej res nadpovprečno urejen in preglednejši od vseh ostalih forumov in to so uničili v nekaj minutah. Če bi mi blo vseeno, ne bi bil zdaj tako tečen kot sem, ampak imam še vseeno upanje da bodo spregledali in nam vrnili staro podobo!!! Koliko nas je še za to? :)

Uporabniški avatar
R 26
Stalni uporabnik

Kraj: dolenjska je moja mati

Napisal/-a R 26 Po nov 01, 2010 8:10 pm

Lignage je napisal/-a:

+1 !

Tudi mene je sodelovanje na forumu povsem minilo. Moti me tudi to na kakšen način so nam to prenovo vsilili. Avtomobilizem je bil prej res nadpovprečno urejen in preglednejši od vseh ostalih forumov in to so uničili v nekaj minutah. Če bi mi blo vseeno, ne bi bil zdaj tako tečen kot sem, ampak imam še vseeno upanje da bodo spregledali in nam vrnili staro podobo!!! Koliko nas je še za to? :)

Se popolnoma strinjam s tabo. Na forumu sem zvedel še pa još, zdej me pa sploh več ne mika prebiranje tem.

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara Po nov 01, 2010 8:30 pm

no kot pravjo nobena juha se ne poje tko vroča, kot se skuha, vendar, če ustvarjalci ne mislijo spremenit ali vrnit nazaj stari izgled foruma, bom tudi jest premislil o oddaji postov v katerikoli temi, idejo od alanq4 za letno naročnino simboličnih 5-10 eur letno pa podpiram..............
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Po nov 01, 2010 8:32 pm

Tudi jaz sem za prejšnji look. Ko pridem na to stran, podzavestno!!! sedaj pomislim na "manjvredno" stran in mi nikakor ne potegne ta nov videz....Če bi mi pokazal oba primera in me vprašal, za katerega mislim, da je bil v preteklih letih, bi izbral tega in za novejšega pokazal na prejšnji look...tako da meni osebno je lepši prejšnji....

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Po nov 01, 2010 8:55 pm

Cash je napisal/-a:Tudi jaz sem za prejšnji look. Ko pridem na to stran, podzavestno!!! sedaj pomislim na "manjvredno" stran in mi nikakor ne potegne ta nov videz....Če bi mi pokazal oba primera in me vprašal, za katerega mislim, da je bil v preteklih letih, bi izbral tega in za novejšega pokazal na prejšnji look...tako da meni osebno je lepši prejšnji....

Točno to! Uničili so nekaj kar je bilo dobro!!!

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Po nov 01, 2010 9:15 pm

Malo počakno, da vidmo kakšen bo končen izdelek, čeprav mi je malo čuden da niso prej preden so ga dali na javni forum bolj dodelali, ker trenutno za moje pojme je katastrofa

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po nov 01, 2010 9:40 pm

Bljak.

Podpiram idejo o starem forumu, ta mi je nagravzno grd.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Po nov 01, 2010 10:24 pm

alanq4 je napisal/-a:Pa če je denar problem, bi dal komot 5-10 eu na leto za donacijo/naročnino na forum. Še rešili bi se mularije tako.

Predlog, vreden razmisleka. Morda bi padla kvantiteta, bi se pa povrnila kvaliteta in preglednost informacij.

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious To nov 02, 2010 7:28 am

Upam, da če bo že ostalo pri tem forumu, da vsaj omogočijo skin s prejšnim videzom. :huh:

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek To nov 02, 2010 7:33 am

Lignage je napisal/-a:

+1 !

definitivno sem za star forum, pa magari (kot sem ze enkrat napisal), ce je samo skin
ker tole je, sori izrazu, preko K vse skupaj...vsiljeno, nepregledno, se po beta testiranju polno napak... :huh:
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man To nov 02, 2010 7:34 am

tako kot drugi "stari" forumaši sem tudi jaz razočaran nad novim izgledom, enostavno kontrastno ubija in pa totalno nepregledno deluje proti staremu.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 To nov 02, 2010 7:37 am

Tudi meni tale novi izgled ni preveč všeč, zdi se mi korak nazaj. In tudi mene čudi, zakaj ta oblika ni ostala v beta verziji do trenutka, ko bi odpravili vsaj vse napake?! In zakaj se gre sploh spreminjat nekaj, kar je bilo zelo dobro, da ne rečem odlično zasnovano??? Pregovor "Don't fix it, if ain't broken" ni zastonj in ima svoj pomen! :roll:
Antiznačkar po prepričanju

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Energetik81 To nov 02, 2010 9:06 am

No, tako grozen pa spet ni nov forum. Lepo pa bi bilo, da bi čim prej porihtali širino (da se prilagodi resoluciji ekrana) in gumb uredi. Vsaj to za začetek.
Corolla TS 1.8 HSD: Slika

Interscope
Novinec

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Interscope To nov 02, 2010 9:49 am

Uff par dni nisem bral foruma, pridem in vidim to :( Sem se trudil da bi prebrskal forum , pa je žal nepregledno. Nočem jokat al pa kej ,samo dobra 4 leta že berem ta forum in mi je kot nek časopis, tako da če je kaka varjanta prosim prestavite nazaj na staro verzijo, ker to zdej je kr neki. :shock:

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage To nov 02, 2010 1:26 pm

Še vedno upam, da bodo prišli toliko k pameti, in da bodo vrnili star a.com nazaj.
Vrni se na Prenova Avtomobilizem.com

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov