Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
brejkar
Nov uporabnik

Opraskana platišča, obnova

Napisal/-a brejkar So maj 17, 2008 1:30 am

No dans sm meu rahlo nezgodo z avtom, sm se pelu mimo ozke "ulice", ki vodi do kolegove bajte, na obeh straneh pa veeelik robnik. Uglavnem posrečl se mi je da sm 1tedn nova platišča Tomason TN1 grdo oprasku... :o :cry: :cry: :cry: in me zanima ce se da kej narest, popravt? A lahko to sam delam oziroma a obstaja kdo k se s tem ukvarja. Pa upam da to ni kej preveč drago oz. da ne pride drazje kot da bi uzeu novo feltno :(

lp

Uporabniški avatar
Gregamax
Stalni uporabnik

Kraj: Metlika

Napisal/-a Gregamax So maj 17, 2008 9:32 am

Drgač je o tem zelo veliko napisano na forumu! Uporabi iskalnik! Meni je Sitar iz Kamnika ravnal ter barval feltno takrat za 9000 SIT in je bla feltna ko nova k sm je dobu nazaj!

Uporabniški avatar
brejkar
Nov uporabnik

Napisal/-a brejkar So maj 17, 2008 10:22 am

ma ta iskalnik sploh ne deluje kokr treba, vpisujm vse mogoče pa nč ne najde :evil:

drgač pa hvala za info, Sitar torej. Kok cajta pa to dela? Se pusti avto al kako?

lp

Uporabniški avatar
Gregamax
Stalni uporabnik

Kraj: Metlika

Napisal/-a Gregamax So maj 17, 2008 11:29 am

Ne rabiš avta tam pustit samo feltno mu prpeleš in ti to porihta! Kok cajta pa rabi pa ti nevem povedat ker jst sm svojo feltno odnesu k svojemu vulkanizerju pa jo je on potem naprej do sitarja dostavu a trajalo je vse skupaj recimo en do dva tedna!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov