mihhec je napisal/-a:No lih danes je kupil fant od sestre laguno grandtour, kupljeno od prvega lastnika, letnik 2003. Disel motro 1.9 dci.
Avto se vozi super, turbina še ni odpovedala in je bil avto tudi na servisu potrjen da je vse vredu z njim in s turbino.
Kupiti se pa splača laguno, če boš kupoval, od 10 mesca letnika 2003 naprej. Od tukaj naprej naj bi bile težave s turbinam odpravljene.
LP
cliort je napisal/-a:Ko nekdo vpraša kaj o Laguni, so odgovori že v naprej znani in enolični.
Ključne besede: znanec, baje, turbina, crknila, 100k km, 2003,...
Moje mnenje: Če ti je všeč, jo kupi za razumno ceno, če te pa skrbi turbina jo pa zamenjaj, pa si miren.
To je to.
zyg je napisal/-a:cliort je napisal/-a:Ko nekdo vpraša kaj o Laguni, so odgovori že v naprej znani in enolični.
Ključne besede: znanec, baje, turbina, crknila, 100k km, 2003,...
Moje mnenje: Če ti je všeč, jo kupi za razumno ceno, če te pa skrbi turbina jo pa zamenjaj, pa si miren.
To je to.
Človek verjetno ne bi rad imel dodatnih stroškov, zato pa sprašuje... razlika med 2000 in 2003 laguno pri vprašanju ''všeč'' verjetno ni velika, zato pa mu vsi svetujejo tisti letnik, kjer je verjetnost, da se kaj pokvari, manjša.
jony je napisal/-a:meni nekej ni jasno okrog teh 1.9 dci. Kolega je kupoval Megana 1.9 dci (novga 130 km), pa so mu v renaultu svetovali 2.0 dci al pa 1.5 dci. Baje da 1.9 še zmerej niso poštimal. Eni pa pravjo da je od leta 2003 naprej v redu??
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov