denis099 je napisal/-a:lisko je napisal/-a:denis099 je napisal/-a:veš kaj, pa če je še tko zanč fiat je vrhunski proti renaultu,wv in kompaniji. bom to porihtu pa vem kaj mam; kupiš renaulta laguno za ful dnara, pa usak tedn daš 500 za zanč elektroniko, ne hvala, fiat ruuuuuuuuuls
Hehe kupiš starega renoja... čeprav je dizl me je mala generalka z menjavo glave in brušenjem prišla 90 evrovGeneralka za bencinarja pa pred leti 16 jurjo
starega renoja??? u mater to pa nikol in nikdar! že z novim so sami problemi, s starimi pa še večji. smo učasih pred 14leti mel renaulta 9 td pa je še blo večje stranje k z novim 2.2dci
SpeedyRS je napisal/-a:denis099 je napisal/-a:lisko je napisal/-a:denis099 je napisal/-a:veš kaj, pa če je še tko zanč fiat je vrhunski proti renaultu,wv in kompaniji. bom to porihtu pa vem kaj mam; kupiš renaulta laguno za ful dnara, pa usak tedn daš 500 za zanč elektroniko, ne hvala, fiat ruuuuuuuuuls
Hehe kupiš starega renoja... čeprav je dizl me je mala generalka z menjavo glave in brušenjem prišla 90 evrovGeneralka za bencinarja pa pred leti 16 jurjo
starega renoja??? u mater to pa nikol in nikdar! že z novim so sami problemi, s starimi pa še večji. smo učasih pred 14leti mel renaulta 9 td pa je še blo večje stranje k z novim 2.2dci
Mali, ne pretiravaj. Mi smo meli 5(21, 25, 19, 5, clio 2) renojev doma, pa noben ni delau VEČJIH problemov. Kaj pa pr vas doma z avtih delate nevem. Mogoče treba kdaj olje al pa kej zamenjat
Sicer pa nevem kaj maš za menjat vsak teden 500€ za elektroniko? Računalnik? ESP?
Kr neki nakladaš brez podlage. Sicer ma pa večina avtomobilov isto firmo računalnikov. Bosch ali pa Siemens.
lisko je napisal/-a:denis099 je napisal/-a:veš kaj, pa če je še tko zanč fiat je vrhunski proti renaultu,wv in kompaniji. bom to porihtu pa vem kaj mam; kupiš renaulta laguno za ful dnara, pa usak tedn daš 500 za zanč elektroniko, ne hvala, fiat ruuuuuuuuuls
denis099 je napisal/-a:SpeedyRS je napisal/-a:denis099 je napisal/-a:lisko je napisal/-a:denis099 je napisal/-a:veš kaj, pa če je še tko zanč fiat je vrhunski proti renaultu,wv in kompaniji. bom to porihtu pa vem kaj mam; kupiš renaulta laguno za ful dnara, pa usak tedn daš 500 za zanč elektroniko, ne hvala, fiat ruuuuuuuuuls
Mali, ne pretiravaj. Mi smo meli 5(21, 25, 19, 5, clio 2) renojev doma, pa noben ni delau VEČJIH problemov. Kaj pa pr vas doma z avtih delate nevem. Mogoče treba kdaj olje al pa kej zamenjat
Sicer pa nevem kaj maš za menjat vsak teden 500€ za elektroniko? Računalnik? ESP?
Kr neki nakladaš brez podlage. Sicer ma pa večina avtomobilov isto firmo računalnikov. Bosch ali pa Siemens.
veš kaj ti mali ne šopiri se tle k en petelin kr pojma nimaš. js osebno vem kok je z renaulti ti pa kr neki govoriš na podlagi old renojev tko da ne prepričuj o kvaliteti renaulta kr je nikakva
denis099 je napisal/-a:ma za enkrat še nebom vozu k mehaniku kr pomoje ni neki kritičnega. kolk pa kj stane digtunga na glavi al pa glava motorja?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov