HUM_997S je napisal/-a:mene zanima kaj moram na audiju A3 letnik 2004 narediti da bi kazal zunanjo temperaturo in pa kje se da dobiti original audijevo anteno ker zdaj je v šipi in bolj slabo lovi?
adis je napisal/-a:kupi termometer, res me zanima kdo danes posluša radio postaje?
od tolikih mp3 ni časa za radio postaje
MacTron je napisal/-a:HUM_997S: mene bolj zanima zakaj "dodatke" ce ima ze vse v boardcomp-displayu v stevcu
prikaz se mnogo drugih funkcij ne samo zunanjo temp v decimalkah npr: 24.5°C
orignalno audijevo anteno za A3 (A5) se dobi na uradnem servisu ...oz. malo cenejse
variante pa vseeno original tudi na ebay .de .at .it
adis je napisal/-a:
kupi termometer, res me zanima kdo danes posluša radio postaje? od tolikih mp3 ni časa za radio postaje
MacTron je napisal/-a:kaines: najprej povej kater avto imas potem pa se katera sasija... ce je to vag
no ce je ti zgoraj kaze rumene signale oz. opozorila... ce ti npr zmanjka vode v pralcih
, ce je bencin na min, ce se obrabijo zavorne ploscice, ce pregori zarnica itd...
v sredini imas pa obvestilne torej tiste se pa preklapljajo na povprecno porabo, trenutno
porabo, koliko je bilo prevozene poti, koliko jo je se mozno s taksno porabo, alarm
in v tem iste spodaj se temperatura
torej ce imas Full boardcomp display imas te moznosti (no odvisno od modela) v kolikor
imas samo pol je zgornja polovica zakrita... in v kolikor imas samo opozorilne lucke,
boardcomp displaya ni
Po forumu brska: motom in 7 gostov