Nasveti in napotki ter povpraševanja...

HUM_997S
Nov uporabnik

audi a3

Napisal/-a HUM_997S To jul 08, 2008 8:32 am

mene zanima kaj moram na audiju A3 letnik 2004 narediti da bi kazal zunanjo temperaturo in pa kje se da dobiti original audijevo anteno ker zdaj je v šipi in bolj slabo lovi?

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Re: audi a3

Napisal/-a adis To jul 08, 2008 9:40 am

HUM_997S je napisal/-a:mene zanima kaj moram na audiju A3 letnik 2004 narediti da bi kazal zunanjo temperaturo in pa kje se da dobiti original audijevo anteno ker zdaj je v šipi in bolj slabo lovi?

kupi termometer, res me zanima kdo danes posluša radio postaje? od tolikih mp3 ni časa za radio postaje

Aldin20
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Aldin20 To jul 08, 2008 11:03 am

adis mas prav ja:D razn ce mu radio bolj odgovarja :) hehehehe

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban To jul 08, 2008 11:13 am

Jst poslušam radio, in to val 202 ;)

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker To jul 08, 2008 11:59 am

jz tut poslušam več FM kot cd-je. :oops:

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To jul 08, 2008 12:03 pm

HUM_997S: mene bolj zanima zakaj "dodatke" ce ima ze vse v boardcomp-displayu v stevcu
prikaz se mnogo drugih funkcij ne samo zunanjo temp v decimalkah npr: 24.5°C :idea:

orignalno audijevo anteno za A3 (A5) se dobi na uradnem servisu ...oz. malo cenejse
variante pa vseeno original tudi na ebay .de .at .it
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

kaines
Nov uporabnik

Napisal/-a kaines To jul 08, 2008 12:16 pm

adis je napisal/-a:kupi termometer, res me zanima kdo danes posluša radio postaje?
od tolikih mp3 ni časa za radio postaje

pa kva vam ni jasn?? a vas je lepo vprasu neki, ne pa da zacnete vi zakaj rabs to, pa zakaj uno. Ce neves kaj pa kako zakaj se pol sploh uglasas? ti je tok dolgcas?

kaines
Nov uporabnik

Napisal/-a kaines Sr jul 09, 2008 7:46 am

MacTron je napisal/-a:HUM_997S: mene bolj zanima zakaj "dodatke" ce ima ze vse v boardcomp-displayu v stevcu
prikaz se mnogo drugih funkcij ne samo zunanjo temp v decimalkah npr: 24.5°C :idea:

orignalno audijevo anteno za A3 (A5) se dobi na uradnem servisu ...oz. malo cenejse
variante pa vseeno original tudi na ebay .de .at .it

mactron sej pomoje je mislu na boardcompu samo zgleda mu ne kaze pa je to problem... a je treba to kej nastavt se al kaj?

Uporabniški avatar
RedBaron
Poznavalec foruma

Kraj: Med Velenjem in Slovenj Gradcem

Napisal/-a RedBaron Sr jul 09, 2008 7:55 am

A imaš original radio?
Ker passat ima tudi anteno v zadnjem steklu, pa dobro lovi, tako da mogoče je krivo napajanje ojačevalca.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Sr jul 09, 2008 8:18 am

......off.. ker nisem "sklon" odpiranju tem, me pa mal zanima tako "za hec" (mogoče celo tema obstaja ali je obstjala) recimo, ktero postajo poslušate, ko ste v avtu (vem, da prednjačijo mp3 in cd-ji) ampak vseeno, na neko postajo je radio le naštiman..... :?:

Da ne bo vse off: audijeve antene v steklu lovijo lokalne postaje, za kaj več pa tudi druge antene ne pomagajo, enako je bilo na golfu V , ki je imel zunanjo anteno na strehi: pri nas poslušam le Krko, Energy in radi Samobor ter Zaprešič in s temi v radijusu 50 km ni problemov.....

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Sr jul 09, 2008 1:15 pm

dvomim da audijeva antena v steklu ne lovi dobro :? mogoče se je pa iztaknala?
@sašo5: na dolenskem Krka, v okolici MB City, v okolici CE Fantasy, vsepovsod drugje pa Aktual
LP Rok

kaines
Nov uporabnik

Napisal/-a kaines Če jul 10, 2008 8:18 pm

a kdo se ve mogoce glede temperature, a se da vidt to na bord computerju, ker pr men kaze tam sam po rabo pa to, zgori pa recimo da zmanka bencina al pa crkne zarnca al pa kej tazga...

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če jul 10, 2008 10:07 pm

kaines: najprej povej kater avto imas potem pa se katera sasija... ce je to vag

no ce je ti zgoraj kaze rumene signale oz. opozorila... ce ti npr zmanjka vode v pralcih
, ce je bencin na min, ce se obrabijo zavorne ploscice, ce pregori zarnica itd...
v sredini imas pa obvestilne torej tiste se pa preklapljajo na povprecno porabo, trenutno
porabo, koliko je bilo prevozene poti, koliko jo je se mozno s taksno porabo, alarm
in v tem iste spodaj se temperatura

torej ce imas Full boardcomp display imas te moznosti (no odvisno od modela) v kolikor
imas samo pol je zgornja polovica zakrita... in v kolikor imas samo opozorilne lucke,
boardcomp displaya ni
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
AudiFreak
Uporabnik

Kraj: Ried im Innkreis

Napisal/-a AudiFreak Če jul 10, 2008 10:51 pm

adis je napisal/-a:
kupi termometer, res me zanima kdo danes posluša radio postaje? od tolikih mp3 ni časa za radio postaje

Kako za koga. Jaz grem CD 2x skoz in se naveličam. Moram nabavi zdaj nekaj na DVD. :P
Nimam privilegijev za branje tega foruma, ampak vseeno berem.

kaines
Nov uporabnik

Napisal/-a kaines Po jul 14, 2008 10:30 am

MacTron je napisal/-a:kaines: najprej povej kater avto imas potem pa se katera sasija... ce je to vag

no ce je ti zgoraj kaze rumene signale oz. opozorila... ce ti npr zmanjka vode v pralcih
, ce je bencin na min, ce se obrabijo zavorne ploscice, ce pregori zarnica itd...
v sredini imas pa obvestilne torej tiste se pa preklapljajo na povprecno porabo, trenutno
porabo, koliko je bilo prevozene poti, koliko jo je se mozno s taksno porabo, alarm
in v tem iste spodaj se temperatura

torej ce imas Full boardcomp display imas te moznosti (no odvisno od modela) v kolikor
imas samo pol je zgornja polovica zakrita... in v kolikor imas samo opozorilne lucke,
boardcomp displaya ni

tako je, v zgornjem delu vidim sepravi, ko mi ckrne zarnica, ko je nafte na minimum itd.
spodnji del pa je poraba, koliko imam se km z tankom itd...

temperatrue pa ni nikjer, morda je to to da ni FULL boardcomp.

je pa audi a3 2004 sasije pa zdej nevem, bi mogu pogledat.

lp

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Po jul 14, 2008 10:48 am

@kaines:

najprej: vprašanje katerega sem postavil je bilo splošno namenjeno vsem!
drugo: sam sem predlagal rešitev o kateri ti verjetno pojma nimaš in kaj če mu je crknil termometer v AVTU!
tretje:preden koga napadeš z svojimi posti dobro preberi post tistega uporabnika katerega misliš napasti kajti z takim odnosom boš končal kot @sonček...

če imaš avtomatsko klimo potem moraš imeti še termometer, ker brez tega to ne deluje ;)

verjetno je tebi dolgčas ;)
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: motom in 7 gostov