jky je napisal/-a:bom tako rekel, ko bos zadel enkei na rob pločnika al kaj podobnega ti bo žal, da nisi kupu speedline, res so močno dražje, so pa zato močno boljše in posebej trše od kerih kol drugih.
S cliotom sem enkrat odletu s ceste (poln 180 zasuk pa zanja feltna v robnik), dam feltno pogledat če je kriva, IN presenečenje niti mal !!! zadnja os pa zvita na ene 30 stopinj, mel sem srečo da ni še roka šla.
jky je napisal/-a:mism da niso ble magnezijeve, ker so ble original gor (R clio 1.8 16V letnik 93) , to so ble že nove petkrake, ta stare so ble povne.
Sicer sem bil čist presenečen k so ble vsaj 6.5x15.
Zdej na vse avte monirajo 6x15 z 185/55/15 gumami gor, skratka eno samo sranje!! Ker i**** si je to zmislu!!
jky je napisal/-a:Sicer je še par strani na to temo, ampak se ne spomnim naslovov. Sicer to pri avtih, ki jih majo navadni uporabniki je tko al tko vseeno, ampak če se pogovarjamo o Speedline feltnah morš pa vedet zakaj kupuješ take zadeve !!
SIcer pa se Corsa GSI prodaja z 6x16 in gor 195/45/a6 gume, kar pa še izdelovalci gum ne odobravajo!
Vic je v tem, da v aktivno varnost bi mogl spadat tud to pa kakor gledam po avtih to ne velja!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov