Pri naši bajti so bili do zdaj trije pa z nobenim ni bilo problemov. Če se boš pa s kakim litrom olja okrog vozo potem pa normalno, da bo slej ko prej počakal.
AudiFreak je napisal/-a:Poznam primer Toyote Avensis 2.0. Na servisu so iztočili olje, pozabili pa so ga potem nazaj nalit. Lastnik je prevozil 2000 km, pol pa je začel avto ružit kot diesel. Samo šel je pa še vedno.
lisko je napisal/-a:Poznam enga ki se je peljal 20 km brez jermena za vodno pumpo čeprav je svetla lučka za alternator.....po 10km je zakuhal..... po 20 km pa obstal.....z novim jermenom je potem laufal še pol leta predenj je odprlo glavo
zoddimmortal je napisal/-a:buče
imel sm swifta GTi kuj k sem ga kupil mi na pamet ni padlo da bi gledal olje olja je bilo notri skoraj nič avto je ropotal kot dizel pa sm ga se zmer gonil 200 po AC in to ne malo ceprav se mi je prizgala lučka in sem naredil se 100-200 km preden sm sel k mehaniku in je reku da olja sploh nitakrat je avto imel okol 190.000 današnji lastnik jih ima zagotovo 230.000+ in avto še vedno teče kot urca
SUZUKI POWER
Primoz_86 je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Poznam enga ki se je peljal 20 km brez jermena za vodno pumpo čeprav je svetla lučka za alternator.....po 10km je zakuhal..... po 20 km pa obstal.....z novim jermenom je potem laufal še pol leta predenj je odprlo glavo
Jaz pa sem naredil 50km brez jermena od alternatorja. No res pa je da je pumpa gnana preko zobatega jermena
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 13 gostov