Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
AM
Stalni uporabnik

Nastavitev električnega pomika stekel

Napisal/-a AM Po jul 28, 2008 10:31 am

Gre za Audi A4 B5
Slišal sem že za neke variante da se da nastavljat električni pomik stekel tako da se ob pritisku na gumb steklo v celoti zapre ali samo toliko dokler držimo gumb.

Mene recimo moti varianta, ko iz kontakta vzamem ključ in ob pritisku na el.pomik stekel, se mi okno v celoti odpre. Namreč zgodilo se mi je že nekajkrat, da ko sem zapuščal avto, sem očitno pomotoma pritisnil na pomik stekel za prednje desno sovoznikovo, ki se je v celoti odprlo, jaz pa sem avto lepo zaklenil in odšel v službo. Ko sem se po službi vrnil sem opazil da je okno odprto v celoti. Takrat sicer nisem vedel kaj je blo, ampak ko se mi je to posrečilo tretjič sem preveril zadevo in sem ugotovil, da ko zapuščam avto, če se dotakneš stikala za el.pomik stekel, pa čeprav kontakta ni v avtu, se okno v celoti odpre. Pač zadeva je takšna da je elektrika še notri dokler se voznikova vrata ne odprejo in nato zaprejo. Nato se pa ne da več odpirat in zapirat oken.
Jaz bi rad, če se da kako z računalnikom spremenit to nastavitev da se odpre samo toliko koliko časa držiš stikalo za odpiranje. Samo to bi rad spremenil, pa me zanima če se da in kje se to nastavi. Imam kabel in program za vag-com, tako da samo če veste kje v kaj spremenit, bi bilo super.

Če bi se odprlo za kakšen centimeter me nebi motilo toliko kot sedaj ko se odpre celo okno v celoti. Srečo imam samo to, da takrat ko se mi je to zgodilo ni deževalo in pa da ni šel mimo kakšen tip s slabimi nameni, ker je avto in notranjost v njem bila ponujena roparjem na pladnju.

Hvala za kakeršen koli nasvet .
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov