Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo To avg 05, 2008 1:33 pm

kaj je TPV?? :roll:

sorry za off... :)
LP
Slika

Uporabniški avatar
Somebody_new
Novinec

Napisal/-a Somebody_new To avg 05, 2008 2:09 pm

Dariooo je napisal/-a:kaj je TPV?? :roll:

sorry za off... :)
LP

Če nisi iz teme razbral je to prodajalec in serviser vozil Renault!
TIGR

sbukovec
Nov uporabnik

Napisal/-a sbukovec To avg 05, 2008 3:08 pm

Dariooo drugič napiši v google "TPV" pa boš dobil odgovor - hitro in preprosto. :lol:

barbka
Nov uporabnik

Napisal/-a barbka To avg 05, 2008 8:07 pm

Danes sem govorila s tržnim inšpektorjem. Ker je plačnik ostalih del bila zavrovalnica, se ne morem sklicevati na 40. člen zakona o varstvu potrošnikov. Jasno mi je povedal, da jim oni kot inšpekcija nič ne morejo. In da naj jih civilno tožim. Ko sem ga vprašala, kako to, da imajo tako malo pristojnosti, je rekel, da ta zakon ne predvideva sankcij. Skratka, da lahko naredijo še tako budaleštino, pa jim ti nič ne moreš, razen če ti direkt avta ne razbijejo tam. Tudi to se jim je namreč že zgodilo, se je sam Sever pohvalil.

Bila sem pri njih in sem prevzela avto, ter povedala, da me tja ne bo več (verjetno so si oddahnili ;) ) in da imajo nekateri zaposleni čudno obnašanje.
No, ko sem se že peljala, mi je posvetila še lučka za servis in air bag (konektorčki pod zicem pa to), pa grem spet nazaj. No, in sem dobila nasvet, da naj dam to zalotat (to vem, ampak-pri njih bi to stalo 50 eur) do takrat pa air bag in zateznik pasu pač ne deluje. Nič hudega.

Takole bom zaključila. Toliko primitivnega obnašanja , vzvišenih izjav ter nekorektnosti na enem kupu človek težko sreča. Pri tem je treba vedeti, da jim državne institucije ne morejo nič (dokaz je moj pogovor z inšpektorjem). Edino,kar lahko, je to, da čim več ljudi izve za njihovo "korektnost" in "strokovnost".
življenje je lepo.

sbukovec
Nov uporabnik

Napisal/-a sbukovec Sr avg 06, 2008 12:07 pm

Čim prej pozabi na vse skupaj :P

Uporabniški avatar
paskvale
Novinec

Kraj: Liberty City

Napisal/-a paskvale Sr avg 06, 2008 1:22 pm

Pa dobro, upoštevaj moj nasvet. Najemi cigane, za denar radi razbijajo ljudi! Pol pa pojdi spet k njim pa jih vprašaj, kako jim je bil všeč obis Romov, ter naj ti hitro popravijo avto, ker te že sprašujejo kdaj naj spet pridejo. Nič druzga ne moreš. Milo za drago. Na pravno državo pa kar lepo pozabi. Je ni. Država vedno j**e tiste, ki jih lahko, to pa niso denarniki in velike firme.

Uporabniški avatar
paskvale
Novinec

Kraj: Liberty City

Napisal/-a paskvale Sr avg 06, 2008 1:23 pm

sbukovec je napisal/-a:Čim prej pozabi na vse skupaj :P

NE, NIKAKOR ! !

Pozabiti pa ne smeš nikoli. Že OK, da se ne sekiraš zaradi takšnih lumpov, toda pozabit ne. Pomni - vsaka rit mora iti enkrat na sekret. ;)

barbka
Nov uporabnik

Napisal/-a barbka Sr avg 06, 2008 2:01 pm

Da bi pozabila-to nikoli. Lahko jih je sram takega obnašanja.
Da bi najemala rome, da komu zobe naglihajo, mi je preveč radikalna.
Vem pa, da me tam ne bojo nikdar več videli in da bom še kje objavila to izkušnjo.
življenje je lepo.

sbukovec
Nov uporabnik

Napisal/-a sbukovec Sr avg 06, 2008 3:54 pm

barbka je napisal/-a:... zobe naglihajo...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 9 gostov