Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Mashenka
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Luknja v auspuhu

Napisal/-a Mashenka Po avg 18, 2008 9:01 am

Pozdravljeni,

vozim Roverja 214/I http://www.petersprestige.co.uk/car_images/Rover%20214i%20%204.JPG

Opazila sem, da imam eno ogromno luknjo v auspuhu pred desno zadnjo gumo (morda še kje) in prosim za nasvet, kam v Ljubljani naj peljem avto, da mi luknjo popravijo oziroma menjajo celotno izpušno cev, če bo to potrebno? Ima kdo dobre izkušnje s kakšnim avtomehanikom ali kaj podobnega? Sama bom ga zdaj prvič peljala na servis v Ljubljani in bi rada dobro izbrala.

Hvala za nasvete! Maša.

Uporabniški avatar
rhino
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a rhino Po avg 18, 2008 9:09 am

Se ne splača popravljati.
http://www.auspuh-novak.com/
Vidim,da imajo poslovalnico v Ljubljani.Pa lep dan še naprej.

Uporabniški avatar
dskrab
Novinec

Napisal/-a dskrab Po avg 18, 2008 9:11 am

Živjo !

Svetujem ti, da greš k: Izpušni sistemi Novak. So pa na Dolenjski cesti pri bencinski črpalki. Imam zelo dobre izkušnje z njimi. Delo opravijo hitro, njihovi izpušni lonci in cevi so zelo trpežni in za dolgo časa pa še ugodni so.

Še povezava do njih:

http://www.auspuh-novak.com/

Lep dan želim še naprej,
Dejan
Sej nimaš kej! Tko je pa nč drugač!

It`s not just JDM. It`s a LIFESTYLE !

tuning_man
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana- center

Napisal/-a tuning_man Po avg 18, 2008 9:37 am

Zdravo. Če se ti ne predaleč za peljat pridi v prekmurje. To po mojem ni potrebna menjava samo, da se zavari pa je boljše. Če ti je pa predaleč pa ti naj nek prijatelj ali znanec ki zna varit, to luknjo zavari. Sem mel na mercedesu luknjo v velikosti žogiče za golf pa sem zavaril pa se sploh ni slišala razlika. Torej poceni in dobro. Naj ti zavarijo. L.p

Uporabniški avatar
rhino
Stalni uporabnik

Napisal/-a rhino Po avg 18, 2008 9:47 am

tuning_man je napisal/-a:Zdravo. Če se ti ne predaleč za peljat pridi v prekmurje. To po mojem ni potrebna menjava samo, da se zavari pa je boljše. Če ti je pa predaleč pa ti naj nek prijatelj ali znanec ki zna varit, to luknjo zavari. Sem mel na mercedesu luknjo v velikosti žogiče za golf pa sem zavaril pa se sploh ni slišala razlika. Torej poceni in dobro. Naj ti zavarijo. L.p

Ne vem če se splača delat ene 400 km pa popravljat zadevo.Če te pride to manj kot 30-40€ pol se splača(nisem računal v to čas,hrano,...).Nov izpuh ne bi smel biti več kot 60€ z delom.
Je pa res,če greš v prekmurje,si vzameš cel dan frej.Pa si nardiš en tak izlet,da vidiš malo lepot našega pomurja.

Uporabniški avatar
Mashenka
Nov uporabnik

Napisal/-a Mashenka Po avg 18, 2008 10:00 am

Tuning_man,

z veseljem bi šla v Pomurje, ker tam poznam kar nekaj avtomehanikov, ampak štos je v tem, da sem se s takšnim avtom (luknjičastim) vozila že iz Radgone na Pag in potem nazaj v Ljubljano in so se hrvaški cariniki močno čudili, ko sem prihrumela in priropotala na mejo, tako da sem že mislila, da ne bom prišla čez. :D Tako da ne bi ravno riskirala, da mi nekje na poti v GR stvar odpade, ker močno sumim, da se bo to zgodilo, saj en del auspuha že kar visi. Če to vidim jaz, ki nimam blage veze o avtomobilih, potem verjemi, da bi bilo švasanje verjetno kot žganica na zob, ki ga je treba izpuliti. :D

Rhino,

sem klicala Novaka, je rekel 80 €, a da si mora stvar še prej ogledati, preden pove pravo ceno, normalno. Stric je prijazen, bomo videli, če tudi do moje denarnice. :?

Uporabniški avatar
rhino
Stalni uporabnik

Napisal/-a rhino Po avg 18, 2008 10:11 am

Mashenka je napisal/-a:Tuning_man,

z veseljem bi šla v Pomurje, ker tam poznam kar nekaj avtomehanikov, ampak štos je v tem, da sem se s takšnim avtom (luknjičastim) vozila že iz Radgone na Pag in potem nazaj v Ljubljano in so se hrvaški cariniki močno čudili, ko sem prihrumela in priropotala na mejo, tako da sem že mislila, da ne bom prišla čez. :D Tako da ne bi ravno riskirala, da mi nekje na poti v GR stvar odpade, ker močno sumim, da se bo to zgodilo, saj en del auspuha že kar visi. Če to vidim jaz, ki nimam blage veze o avtomobilih, potem verjemi, da bi bilo švasanje verjetno kot žganica na zob, ki ga je treba izpuliti. :D

Rhino,

sem klicala Novaka, je rekel 80 €, a da si mora stvar še prej ogledati, preden pove pravo ceno, normalno. Stric je prijazen, bomo videli, če tudi do moje denarnice. :?

80€ je itak preveč.Pokliči še tega:
http://www.avtogalant.si/kartica.htm

Uporabniški avatar
Mashenka
Nov uporabnik

Napisal/-a Mashenka Po avg 18, 2008 10:19 am

Pri Avtogalantu so rekli 70 € - delo in lonec. Sem se že naročila.

Hvala za info!

LinuxFuter
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a LinuxFuter Po avg 18, 2008 10:25 am

emmmm, pri novaku je blo to 123€ (z okrasnim nastavkom ke je 39€ :shock: ), sm je blo to v Novem mestu (gre se pa za Roverja 214 Si '97)

Uporabniški avatar
joztom
Mojster foruma

Napisal/-a joztom Po avg 18, 2008 10:42 am

Imate pač denar. V enem od postov sem povedal naslov, kjer dobiš za tak denar rostfrei lonce (Ptuj)

mevden
Uporabnik

Kraj: Ljubljana-Fužine

Napisal/-a mevden Po avg 18, 2008 11:33 am

jst bi peljal novaku. avtogalant mi še 2 leti ni zdržal-avspuh. nevem če sem imel 20 000km, je že prdel.zdej mam od novaka že 2 leti pa še nobenega sluha o zamenjavi.novak ma boljšo kvaliteto.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 9 gostov