Moj problem je takle:
Avto furam Hyundai Lantro 1.8 16v 2000 letnik Karavan
Avto dela oz delal lepo do sedaj. Že ko sem ga kupil kako leto nazaj je imel en čuden simptom. Ko sem ga užgal so obrati malo zanihali, znal je tudi ugasnit. Vsega skup sem mel 3 take primere. Drugi simptom: Ko ga užgem mi se sproži koda alarma, in moram pritisniti na daljincu spet tipko da ugasne piskat. To se mi dogaja večkrat. Najbolj pogosto kadar je zunaj bolj vlažno oz mrzlo.
Ok servis sem na avtu naredil pred kratkim, velik servis vsi jermeni in napenjalci, svečke, hladilna tekočina itd... Nisem pa menjal še filter goriva, pozabil povedat

In še najbolj pomembno kar bi znalo bit je mogoče akumulator??? Naročil sem bosch s5 74a
Sedaj je notri obstoječi 60a še original aku.
No ker ta aku ni prišel pravočasno sem se odpravil na pot z starim aku 8let.
No prevozil sem cca 500km vse ok drug dan malo težje vžgal, ampak vžgal. tako sem se po hrvaški vozil bp.
Po poti nazaj po kakih 150km se vstavim na črpalki WC

Ga hočem vžgat vergla vergla in ko sem že odnehal vžge uhh sem rekel.
no ko smo prišli žez mejo se ustavimo spet, je brat moral tankat.
No takrat pa ni več užgal, vergla in vergla a nič

Ga pustim cca 15min da se ohladi, a ni pomagal. K sreči sem mel kable v avtu, in ajde bomo probal če je to to? Ga priklopim na kable, počakam cca 2-3min probam vžgati in vžge.
Med vožnjo nazaj pa še najbolj čudno, Se mi je pri enem izmed klancov navzgor zgotilo to da mi je avto pri kakih 150kmh in 4000rpm ckune na obratomerju pa občuten padec na 3500rpm za tem se mi je to še enkrat zgodilo in potem mir.
Sedaj mi avto spet vžiga normalno na kratke relacije, čakam še aku!
Zanima me pa če je vse to lahko posledica slabega akumulatorja? Ali je lahko vzrog še kje drugje? Pa še to kadar mi je avto cuknil, je bilo v tanku mogoče še kakih 15l benza, pa avto je bil obtežen precej. Če bo kaj pomagal pri odgovoru?
Bolj na kratko nisem mogel opisat

Lp