Napisal/-a angie Če avg 21, 2008 7:55 am
No, pa da nadaljujem zgodbo...
Ko sem prišla domov včeraj, sem probala še enkrat premaknit avto (nekajkrat v prvo in v rikverc), pa se ni zgodilo nič. Nato pa sem po vaših nasvetih dala avto v ler in ga ročno malo porinila od zadaj. V glavnem, ugotovila sem, da je bila blokirana zadnja desna guma, ki se je nato odblokirala. Potem sem spet vžgala avto in ga normalno premaknila. Zdi se mi tudi, da je ta guma malo spustila zrak, ker ni taka kot druge.
Zdaj pa me zanima seveda, kaj je bilo narobe? Oz. ali moram avto kljub temu odpeljati na servis? Saj veste kako je, če ženska (ki nima pojma) pripelje avto popravljat, pa ji zamenjajo še kakšne druge dele, ne samo tiste, ki so nujno potrebni.
V glavnem, danes sem z avtom v službi. Sem cel čas poslušala, če je kaj narobe. Pa tudi pripeljala sem se po drugi poti kot običajno, ker tu ni klanca. Se kar bojim uporabljati ročno, čeprav sem jo včeraj parkrat poskusila in je bilo v redu. Ker nočem lih na cesti ostati v kakem križišču, ker res ne morem nič. Tudi na parkirišču je nisem uporabila. Pa še danes se moram nekam odpeljati in že v mislih obnavljam pot, da ja ne bi bilo kakega klanca.
Kaj mi svetujete?