Nasveti in napotki ter povpraševanja...

w!cked
Novinec

Kraj: Celje

ALFA GTV TuneUp..rabim mal pomoci.

Napisal/-a w!cked Sr sep 17, 2008 6:35 am

Ok vem da je avto bol redek sam golfa sm prodau pa sm dobu od sestrica Alfo GTV 98 letnik. Zdej mam pa ene probleme pa upam ce jo ma se gdo tuki al ce jo je meu pa da bi lahk mal pomagu.

1. Teden dni nazaj sm kupu 18 col platisca za njo pa se mi je vceraj en tip z avto zabiv v zadni del avta ni hujse skode zadni odbijac je malo odbilo in en nosilec je zlomljen. Problem je sedaj da ceprav je felga ostala cela in nezvita kot guma je cela porisana poleg tega pa so na njej se ostanki barve. Kako bi blo to mogoce uredit.

2. Odbijac je ostau ceu desni plasticni nosilec je zlamalo in odbijac otrgalo od podblatnika. Velik te plastike od nosilca je koncal med sasijo in odbijacem in se jih neda potegnat vn zdej pa odbijac mal gleda ven sm mislu ce ve gdo kje se nahajajo se ostali vijaki razen 3 pod lucjo da bi dal odbijac dol, pobral plastiko in ga namestu nazaj.

3. Ce ma gdo Alfo GTV bi lahko prosim sliku prtljaznik oz notranjost prtljaznika potrebujem slike da vidim kako se pripnejo obloge.

4. Zracni filter z golfa mi je se ostal KN Filter Kit cevi, filter, glava.... pa bi ga zdej dau na Alfo. Sam mam en problem. Npr. pri golfu sem meu tak da je sla iz masine v skatlo od filtra cev in nic vmes cev sm dol dau skatlo zgorn del dol pa filter polozu not pr alfi je pa tko cudno to naret poleg tega pa je na zacetku cevi neka mala napravca v kiro gre kabl pa pol pre skatlo zracnega filtra se ena v katero gresta se mi zdi 2 kabla. Ce je gdo montiru lahk prosim mal razlozi.

5. Na voznikovi strani se elektricno steklo ne spusca tok pride do motorcka a ta nespusti stekla ko stisnem gumb za pomik stekla se pri volanu cuje klik in to je to. Kolega je reku da je motorcek him pa bi prasu ce ve kdo mogoce ce bi pasal motorcek z katere druge alfe recimo 146 ali 156 ali 166.

P.S. Ce gdo nuca se vedno mam Remusov dvojni avspuh, neonke za podvozje pa 17 col platisca za podarit z gumami sam so gume cist totalka hin felge so pa srednje ohranjene nic zlamanga sam porisane tu pa tam zapelau na robnik itd....
...w!cked on the run...
Admin Team - GoDaddy.com

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Sr sep 17, 2008 9:20 am

mas kej chrom nalepk?

Uporabniški avatar
gorgo
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a gorgo Sr sep 17, 2008 9:39 am

stari idi lepo na alfa forum, maš že dost napisanega o Alfi GTV, če še kaj ne boš zvedo tam vprašaj, je kar nekaj uporabnikom prav s tem avtom in ti bodo ziher pomagali!
Zadnjič spremenil gorgo, dne Sr sep 17, 2008 2:41 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Sr sep 17, 2008 9:50 am

Pollo je napisal/-a:mas kej chrom nalepk?

Pismo mene je isto zanimal, pa si me prehitu. fak :? Ok, maš prednost k si prej reku.. :|

Uporabniški avatar
Eddis
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Eddis Sr sep 17, 2008 10:10 am

Motorcek ni hin ce se sliki zvok ko pritisnes gumb za odpiranje sipe. Na voznikovi strani imas kontrolo kjer lahko spuscas vsa 4 okna. To daj ven iz vrat. Nagaja ti kabel ki je vstekan v ta modul, imas slabe konektorje. Daj dol, malo spucaj, pospricaj s kontakt sprejem in mora da dela, ce pa spet preneha pa takoj elektricarju nej ti na novo spne konktorje oz. zamenja uno plastiko k gre not v modul, ni veliko dela, racunat pa tud ne sm ne vem kolk velik...
...ima se - može se, nema se - folira se...

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Sr sep 17, 2008 11:40 am

za steklo: če se čuje da dela motorček maš pokvarjeno stikalo oz ga konkretno pritisni, drugače je motorček hin.

za filter: mislim, da boljše nardiš, če ga ne devaš gor.

za felgo: pojdi kakega ličarja vrprašat če se da spolirat, al pa vsaj sliko prilimaj da vidimo

za temo: WTF dela ta tema v tuningu???????????
LP Rok

w!cked
Novinec

Napisal/-a w!cked Sr sep 17, 2008 11:56 am

Kr dost mam tega se.
...w!cked on the run...
Admin Team - GoDaddy.com

w!cked
Novinec

Napisal/-a w!cked Sr sep 17, 2008 11:56 am

W|zz je napisal/-a:

Pismo mene je isto zanimal, pa si me prehitu. fak :? Ok, maš prednost k si prej reku.. :|

Ga je dost za oba ce nucas.
...w!cked on the run...
Admin Team - GoDaddy.com

w!cked
Novinec

Napisal/-a w!cked Sr sep 17, 2008 11:59 am

za steklo: če se čuje da dela motorček maš pokvarjeno stikalo oz ga konkretno pritisni, drugače je motorček hin.

Stvar je v tem da k stisnem gumb se pr volanu slisi klik avtoelektricar mi je reku da tok pride do stikala in odnjega do motorcka a noce spustit sipe. Pravi da je hin motorcek zato sm prasu ce ve gdo ce bi pasal z kire druge alfe k nov stane dost kako razbito alfo gtv po delih pa tesk najdes. Hvala za link do alfa foruma.
...w!cked on the run...
Admin Team - GoDaddy.com

w!cked
Novinec

Napisal/-a w!cked Sr sep 17, 2008 12:23 pm

Poun stvari se mam k mi vec nenucajo pa mi sam plac zavzemajo.

Angel Eye za BMW 5 96+ model z Xenon Kitom ceu xenon komplet
Neonke za notranjost modre ene dve se bele
Led Kabl 1,2m
ene 10 led ventilckov
en ojacevalec od pionerja
tuba
dva wooferja 400w 16"
dva visokotonca
2 bass zvocnika za prednje vrate 240 z dvema tweeterjema16"
dve sark anteni crna in krom
m3 crna ogledala eno ma poceno steklo
Lexus luci zadnje za golfa