Napisal/-a w!cked Sr sep 17, 2008 6:35 am
Ok vem da je avto bol redek sam golfa sm prodau pa sm dobu od sestrica Alfo GTV 98 letnik. Zdej mam pa ene probleme pa upam ce jo ma se gdo tuki al ce jo je meu pa da bi lahk mal pomagu.
1. Teden dni nazaj sm kupu 18 col platisca za njo pa se mi je vceraj en tip z avto zabiv v zadni del avta ni hujse skode zadni odbijac je malo odbilo in en nosilec je zlomljen. Problem je sedaj da ceprav je felga ostala cela in nezvita kot guma je cela porisana poleg tega pa so na njej se ostanki barve. Kako bi blo to mogoce uredit.
2. Odbijac je ostau ceu desni plasticni nosilec je zlamalo in odbijac otrgalo od podblatnika. Velik te plastike od nosilca je koncal med sasijo in odbijacem in se jih neda potegnat vn zdej pa odbijac mal gleda ven sm mislu ce ve gdo kje se nahajajo se ostali vijaki razen 3 pod lucjo da bi dal odbijac dol, pobral plastiko in ga namestu nazaj.
3. Ce ma gdo Alfo GTV bi lahko prosim sliku prtljaznik oz notranjost prtljaznika potrebujem slike da vidim kako se pripnejo obloge.
4. Zracni filter z golfa mi je se ostal KN Filter Kit cevi, filter, glava.... pa bi ga zdej dau na Alfo. Sam mam en problem. Npr. pri golfu sem meu tak da je sla iz masine v skatlo od filtra cev in nic vmes cev sm dol dau skatlo zgorn del dol pa filter polozu not pr alfi je pa tko cudno to naret poleg tega pa je na zacetku cevi neka mala napravca v kiro gre kabl pa pol pre skatlo zracnega filtra se ena v katero gresta se mi zdi 2 kabla. Ce je gdo montiru lahk prosim mal razlozi.
5. Na voznikovi strani se elektricno steklo ne spusca tok pride do motorcka a ta nespusti stekla ko stisnem gumb za pomik stekla se pri volanu cuje klik in to je to. Kolega je reku da je motorcek him pa bi prasu ce ve kdo mogoce ce bi pasal motorcek z katere druge alfe recimo 146 ali 156 ali 166.
P.S. Ce gdo nuca se vedno mam Remusov dvojni avspuh, neonke za podvozje pa 17 col platisca za podarit z gumami sam so gume cist totalka hin felge so pa srednje ohranjene nic zlamanga sam porisane tu pa tam zapelau na robnik itd....
...w!cked on the run...
Admin Team - GoDaddy.com